• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Iyiyim hayatim off bu sicakta kizartma agir olmazmi hayatim yogurt dokup yiyin bariii
dusumu aldim bornozlayim kalkip giyinsem iyi olacak:10::10::12:

domates soslu ıstedı beyfendı :) walla benım canım ayıptır soylemesı yaprak sarma cekmıstı dun sardım suan pısıyo ben ondan yıcem :) bu arada 2 aydır adet olmuyorum menopozdayım mubarek :) bı hafta daha ıccem sogan baktım olmuyo adet sokturucu ıcıcem canım

melek kiiizz test felan yapmadin dimii
:20::20:

yok canım bi daha yapmadım o gün moralim bozuldu biraz perşembe sabah kan testi yaptırcam. Yaw milletin yok beli ağrırmış yok orasına burasına bişey olurmuş bende bi tık yok sevinç. Sadece göğüsler az biraz hassas kaşınıyo falan o kadar. Sen de olmuşmuydu bişiler ya

bensiz götür mamaları aşk olsun küstüm sana :19::19:ben en iyisi patlıcan yemegi yapayım yanına bulgur pilavı cacıl salata çorba ne yapsam acaba domates yapıyım eşim kaç zamandır istiyordu:16::16:

:38::38::38::38::38: kusme canımmmmm ama ben yemek yemegı cok sevıyorum hatta bız karı koca cok severızz hele abur cubur :1::1::1:

kızlarr neler yaptınız aksama:56::56:

yok canım bi daha yapmadım o gün moralim bozuldu biraz perşembe sabah kan testi yaptırcam. Yaw milletin yok beli ağrırmış yok orasına burasına bişey olurmuş bende bi tık yok sevinç. Sadece göğüsler az biraz hassas kaşınıyo falan o kadar. Sen de olmuşmuydu bişiler ya

canım gene kendin bilirisin ama ben adetim yakınken ve oldugumda gögüslerim kaşınıyorda:17::17::17:

:38::38::38::38::38: kusme canımmmmm ama ben yemek yemegı cok sevıyorum hatta bız karı koca cok severızz hele abur cubur :1::1::1:

kızlarr neler yaptınız aksama:56::56:

domatesli çorba kendim yapıcem sonracıma bulgur pilavı tel şehriyeli cacık patlıcan yemegi bol domatesli kısık ateşte salça koymucam :34::34:harika oluyor içinede sarımsak koyucem :16::16::16:gelin iftara hayde bekliyorum :7::7:

canım biz tüp bebek denedik bu ay ayın14 ünde 2 tane bebiş transfer edildi o yüzden perşembe günü test yapıcam. Inşallah bebişler benimledir.:::))

canım özür dilerim bilmiyordum işşallah canım rabbim nasip eder işallah seninledirlerdi allahım alnına yazdıyda olur bebem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın parasından geçtimde onun psikolojisi yetiyor:14::14:allah korusun olurda olmazsa işşallah böyle bir şey olmaz üüzlme olurmu canım :48::48:ben çok biliyorum tedavi oldugu halde normal gebe kalanları :16::16:

canım özür dilerim bilmiyordum işşallah canım rabbim nasip eder işallah seninledirlerdi allahım alnına yazdıyda olur bebem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın parasından geçtimde onun psikolojisi yetiyor:14::14:allah korusun olurda olmazsa işşallah böyle bir şey olmaz üüzlme olurmu canım :48::48:ben çok biliyorum tedavi oldugu halde normal gebe kalanları :16::16:

sağol canım önemli değil. Doğru psikoloji bitiyo canım benim 4. Denemem inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

sağol canım önemli değil. Doğru psikoloji bitiyo canım benim 4. Denemem inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

senin öyle olmuyorum benim oluyor ölüyor ne olacak biizm bu halimiz:14::14::14:

senin öyle olmuyorum benim oluyor ölüyor ne olacak biizm bu halimiz:14::14::14:

canım benim umut allahtan vesvese şeytandan vakti saati gelince yüce rabbim ol deyecek ve olacak. Kurban olduğum allahım kısmet hetmeyeceği hiç birşeyin hayalini kurdurmazmış. Bizlerde hayırlısıyla evlatlarımızı alacağız kucağımıza

canım biz tüp bebek denedik bu ay ayın14 ünde 2 tane bebiş transfer edildi o yüzden perşembe günü test yapıcam. Inşallah bebişler benimledir.:::))

Cnm bebislerin insallah seninledir :16:

Kizlar ben kahwalti hastasiyimdir hasret kaldim o yuzden iftarda kahwalti war yanina borek yapcam simdi we cayyy
Buyrun beklerim hepicinizi

cnm bebislerin insallah seninledir :16:

Sağol canım inşallah.

Kizlar ben kahwalti hastasiyimdir hasret kaldim o yuzden iftarda kahwalti war yanina borek yapcam simdi we cayyy
buyrun beklerim hepicinizi

off kahvaltıyı bende çok severim börekte süper fikir.

kızlar patlıcan kozledık ocakda off nasıl kokdu salatasını yapıyz dundende karnıyarık corba salata:56::56:

Back
X