arıza olmuş heralde canım ondan silmişSevinç yeşil başak bana deyin ya silmiş diyonuz ne olmuş çatlarm pc giremiyorum annem deyim tel zor oluyo
hadi az kaldı artıkk
yavrunu kucaklayınca bu günler mutlu ve komik anılar olarak kalacak
anıcak ve gülümseyeceksinizzz
ama yaşarken bayağı zor geliyo
bence de kuzum biizm gibi süpüremelerki:101: benm kocam bişi yaptığı zman bende arkasından yapıyom
senin yazdığın kremden almadm henüz cnm . ayrıntılı benm gittiğim hast. de 100tl idi. bizde hazırlıksız gitmiştik. yaptıramadık.
devlette yapıyolarmı bilmiyorumda tıp fakültesine sordum yapmıyolarmş. mevbur yaptırcam burda.
sen yaptırdınmı. ya kafam karılşık aslında şart değil yaptırmak falan diyorlar
insan hep aynıı dimi
ama olsuun sevinç be bööle uykusuz kalıcağıma çocuğum için uykusuz kalırım bari değer en azından sebebi belli olur
insan hep aynıı dimi
ama olsuun sevinç be bööle uykusuz kalıcağıma çocuğum için uykusuz kalırım bari değer en azından sebebi belli olur
arıza olmuş heralde canım ondan silmiş
evet eroşum öyle olacak inşallahhh
hepimiz anımsarız inşallah bebek istiyorduk şimdi kucağımızda diyeee
rutin gittigin doktor ultrasonda bir sorun olduğunu farketmezse yaptırmaya biliyorsun ama Allah korusun tüm organları felan detay detay inceleniyor ve bazı yerde cd ye çekip veriyorlar çok şart olmamakla birlikte bence gerekli
errorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aynen canım bende öylebence de kuzum biizm gibi süpüremelerki:101: benm kocam bişi yaptığı zman bende arkasından yapıyom
senin yazdığın kremden almadm henüz cnm . ayrıntılı benm gittiğim hast. de 100tl idi. bizde hazırlıksız gitmiştik. yaptıramadık.
devlette yapıyolarmı bilmiyorumda tıp fakültesine sordum yapmıyolarmş. mevbur yaptırcam burda.
sen yaptırdınmı. ya kafam karılşık aslında şart değil yaptırmak falan diyorlar
aminnn eroşummmminşallahh canımcımm
allah nasip etsin o günleri görmeyi
:114::114::114:rutin gittigin doktor ultrasonda bir sorun olduğunu farketmezse yaptırmaya biliyorsun ama Allah korusun tüm organları felan detay detay inceleniyor ve bazı yerde cd ye çekip veriyorlar çok şart olmamakla birlikte bence gerekli
hiç sorma kirazcım 2,5 sene uyku uyutmadı benim sıpaa
ama herşeye değer şu gün olmuş aynı şeyleri tekrar yaşayabilmek için değilmi tüm çabalarımız
ya tabiiki. bebikimiz sadece normal bir bebekin yapması gerek huyları gerçekleştiriyor.
gaz sorunu uykusuzlyuk ve huysuzluk:101: can kurban bunlaraaaaaa
biliyosun ben bi kaç doktor değiştirdim. hepside herşey güzel dedi.
2li test güzel çıktı ama 3lüyü istemedi doktor. acaba ondan mı ayrıntılı istedi:26::26:
dün yeni bi doktora başladım. oda herşey yolunda çok güzel dedi ulrasonda:26:
yine de önlem amaçlı dimi
:114::114::114:
smile ler anlatsın
:81:
zayıfmış bu karı haa
eror sensin ya onu beğendim
30 tlmii ay ne şanslıymşsın. bende mi orda yaptırsamaynen canım bende öyle
ben 30 tl ye yaptırmıştım canım cd iisterseniz 50 tl daha demişti ben çektirmedim cd ye ama randevu saatiyle detalı ultrason saati arası fazlaydı eşim çok beklemeyelim dedi
ben gerekli diye düşünüyorum detalı ultrason herşeyine bakıyolar amniyon kan akışı organları bebeğin duruş pozisyonu herşeyi tek tek inceliyolar tavsiye ederim tatlım
aminnn eroşummmm
kanka smileylere taktınmı kafayı konşmaktan vazgeçtin:18::114::114::114:
smile ler anlatsın
:81:
:112::112::112:
:96::96::96::96:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinüzülme hayatım Rabbim verecek tüm kalbimizle buna inanmak lazım
seninde göbüşün dolacak burda isteyen tüm karıların da
zayıfmış bu karı haaama totosu tam gözükmüyo büyük olma ihtinmali var
30 tlmii ay ne şanslıymşsın. bende mi orda yaptırsam
kanka smileylere taktınmı kafayı konşmaktan vazgeçtin:18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?