adamaın işine bak yav yolladım ekle beni özelden konuşak :126::126::126::126:pasam geldımı msj facemı ve esım ısını yollamıstım sakın desıfre etme benı![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamaın işine bak yav yolladım ekle beni özelden konuşak :126::126::126::126:pasam geldımı msj facemı ve esım ısını yollamıstım sakın desıfre etme benı![]()
![]()
pasammm cıdden tebrık ederım nekadar zayıflamıssın ben heralde kılolu olsam hayatta rejım yapamamcıkılata t
lı pasta yemek ayyy vazgecemem
![]()
insan isteyince veriyor biri deseydi evlatların için vericen deseydi bir yerlerimle gülerdim ama mecburumyavrularıma kavuşmam için çarem yok
![]()
yine mi öpmedin olişi benm yerime
suan normal degılmı kılon yada bense gormek ıstıgım gıbı zayıf gordum![]()
sevıncc fınk atıyo konserlerdeınsan benıde götürür
![]()
siz pada ile facelesin kustum size cabuk banada verin faceleri
yoksa konusmam ozele msj atin
![]()
siz pada ile facelesin kustum size cabuk banada verin faceleri
yoksa konusmam ozele msj atin
![]()
kızlar ben yatısımı kılmaya gidiyorum
kız sevınc uyudunmu msj gelmedı kızzz nırdesın ben gelıyom bırazdan
gitmeeeee duuurrrr yada git namazını kıl da gel hadi....
nerdesiniz kızlar? sevinç paşam facedemi toplandınız yoksa bende gelim???
canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...kızzzzzzz nasılsın bakiim bebiş nasıl ne kadarlık oldu :26::26:
kızlar ben namazımı kılıyım geliyorum işşallah burda olursunuz gelince :2::2:dumanım bebegşim ne alemde kız ne zaman çizelge yapıcen kız![]()
Fazla naz asik usandirir tadinda birak..küsme istedınde vermedım miyazıyorumm
kız sevınc kocısım aradı bıracık nedense tavırlı konustum ılk kzıdı snra dedkı yarın yemege dısarda yıyez bıde fılmlere bak sinamaya gıdek dedı sımdıde aradı begendın tel alalım dedımadam sucu yok bı anda surat yaptı yazık ılgılanıyo
![]()
Geldigeldımı kız sevınc msj![]()
Msj attimsevinççim sen özel
me adını vs yaz ben ekliyim seni ben kapalıyım kimse beni bulamaz yada sen bz
mk
nden al yolla arkadaşlık ben akbul ediyim olarmıcecilli nasıl geçti kız eşimgi 10.30 geldiler onları doyur çay demle namazı kıldım duşa girdim giydim kapri pijamalarımı sizlere bakıyım deidm
![]()
canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...
paşam çizelge fikri bana hala uzak, iyi korkmuşum ben:) daha 1 tane hamile badisi bile almadım göbeğim filan büyüyo ama ben hala tedbirli davranıyorum
bugün bebeğimin ilk hediyesi geldi... 4 yaşındaki yeğenim minnacık bi çorap almışşş çokk hoştu:)
gitmeeeee duuurrrr yada git namazını kıl da gel hadi....
nerdesiniz kızlar? sevinç paşam facedemi toplandınız yoksa bende gelim???