Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pasammm cıdden tebrık ederım nekadar zayıflamıssın ben heralde kılolu olsam hayatta rejım yapamam :1::1::1::1: cıkılata t:1:lı pasta yemek ayyy vazgecemem :60:

pasammm cıdden tebrık ederım nekadar zayıflamıssın ben heralde kılolu olsam hayatta rejım yapamam :1::1::1::1: cıkılata t:1:lı pasta yemek ayyy vazgecemem :60:

insan isteyince veriyor biri deseydi evlatların için vericen deseydi bir yerlerimle gülerdim ama mecburum:14::14::14:yavrularıma kavuşmam için çarem yok:50::50:

:57: yine mi öpmedin olişi benm yerime

oğluş öpücük değil süt istiyo,o da anasında yok,çünkü bugün dosdoğru yemek yedirmedi anneye,şimdide viyaklıyo
babasıyla evin içinde turluyolar,o ara belki süt gelir
genede sakin olduğu bi zaman öpim,teyzesinin hatrı kalmasın

:19:siz pada ile facelesin kustum size cabuk banada verin faceleri :4::4: yoksa konusmam ozele msj atin :110:

küsme istedınde vermedım mi :38::38::38: yazıyorumm

kız sevınc kocısım aradı bıracık nedense tavırlı konustum ılk kzıdı snra dedkı yarın yemege dısarda yıyez bıde fılmlere bak sinamaya gıdek dedı sımdıde aradı begendın tel alalım dedım:1::1::1::1::1: adam sucu yok bı anda surat yaptı yazık ılgılanıyo :38::38:

:19:siz pada ile facelesin kustum size cabuk banada verin faceleri :4::4: yoksa konusmam ozele msj atin :110:

sevinççim sen özel
me adını vs yaz ben ekliyim seni ben kapalıyım kimse beni bulamaz yada sen bz
mk
nden al yolla arkadaşlık ben akbul ediyim olarmı:27::27::27: cecilli nasıl geçti kız eşimgi 10.30 geldiler onları doyur çay demle namazı kıldım duşa girdim giydim kapri pijamalarımı sizlere bakıyım deidm :27::27::27:

kızlar ben yatısımı kılmaya gidiyorum :10::10::10:

kız sevınc uyudunmu msj gelmedı kızzz nırdesın ben gelıyom bırazdan

:110:kızzzzzzz nasılsın bakiim bebiş nasıl ne kadarlık oldu :26::26:
canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...
kızlar ben namazımı kılıyım geliyorum işşallah burda olursunuz gelince :2::2:dumanım bebegşim ne alemde kız ne zaman çizelge yapıcen kız:52::52:

paşam çizelge fikri bana hala uzak, iyi korkmuşum ben:) daha 1 tane hamile badisi bile almadım göbeğim filan büyüyo ama ben hala tedbirli davranıyorum:9:

bugün bebeğimin ilk hediyesi geldi... 4 yaşındaki yeğenim minnacık bi çorap almışşş çokk hoştu:)

küsme istedınde vermedım mi :38::38::38: yazıyorumm

kız sevınc kocısım aradı bıracık nedense tavırlı konustum ılk kzıdı snra dedkı yarın yemege dısarda yıyez bıde fılmlere bak sinamaya gıdek dedı sımdıde aradı begendın tel alalım dedım:1::1::1::1::1: adam sucu yok bı anda surat yaptı yazık ılgılanıyo :38::38:
Fazla naz asik usandirir tadinda birak..
geldımı kız sevınc msj :29:
Geldi :110: ekledim...
sevinççim sen özel
me adını vs yaz ben ekliyim seni ben kapalıyım kimse beni bulamaz yada sen bz
mk
nden al yolla arkadaşlık ben akbul ediyim olarmı:27::27::27: cecilli nasıl geçti kız eşimgi 10.30 geldiler onları doyur çay demle namazı kıldım duşa girdim giydim kapri pijamalarımı sizlere bakıyım deidm :27::27::27:
Msj attim :110:
canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...

paşam çizelge fikri bana hala uzak, iyi korkmuşum ben:) daha 1 tane hamile badisi bile almadım göbeğim filan büyüyo ama ben hala tedbirli davranıyorum:9:

bugün bebeğimin ilk hediyesi geldi... 4 yaşındaki yeğenim minnacık bi çorap almışşş çokk hoştu:)
:12:

maasallah cnm buyumussunuz hee sende ver faceni ozele yaz

gitmeeeee duuurrrr yada git namazını kıl da gel hadi....

nerdesiniz kızlar? sevinç paşam facedemi toplandınız yoksa bende gelim???

yok canım buralardayım sıcaktan piştim daha yeni duş aldım çıkmam lazım bebeler eşime kardeşime ayıp olmadsın sonra görüşrük:5::5:

Back
X