Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım iyim çok şükür sen nslsn? bebişde iyidir umarım:18:15.haftanın içindeyiz tatlım...

paşam çizelge fikri bana hala uzak, iyi korkmuşum ben:) daha 1 tane hamile badisi bile almadım göbeğim filan büyüyo ama ben hala tedbirli davranıyorum:9:

bugün bebeğimin ilk hediyesi geldi... 4 yaşındaki yeğenim minnacık bi çorap almışşş çokk hoştu:)

ne kadarlık oldu kzım benim annesi neler kullanıyorsun ilaç olaraktan:27::27:

Slm kizlar
Nbr dumancim nasilsin masallah 15 hftlk buyumus bebisin

Kizlar yaa banada gonderin facelerii kiskandim ama

slm cnm iyidir senden nbr??? büyüyo valla ama bide bana sor zaman hiç geçmiyo gibi:)

kızlar benim facem kapalı gözükmüyo isimlerinizi söleyin de bende eklim sizi

herkese ıyı geceler yaaa kızlar allah askına artık bırı cvp yazsın kac yere yazdım kımse bıse yazmadı hamıle olan veya gecıren var mı bıseler sorcam da lutfen

sor cnm görmedim ben bişey yardımcı olalım

benım adetım ıkı gun gectı 1 haftadır da karnımve sırtımda agrı falan oluyo agrıdıgı zamanda beyazımsı bı akıntım oluyo bıde goguslerde sıskınlık falan da var ya bılmıyorum hamılelık belırtısı olabılır mı acaba :18::18::18:

benım adetım ıkı gun gectı 1 haftadır da karnımve sırtımda agrı falan oluyo agrıdıgı zamanda beyazımsı bı akıntım oluyo bıde goguslerde sıskınlık falan da var ya bılmıyorum hamılelık belırtısı olabılır mı acaba :18::18::18:

cnm adetin geçtiyse zaten idrar testinde de çıkar varsa bişey...sırt ağrısını bilmiyorum da karın ağrısı olabiliyo ilk başlarda,gögüslerde şişme de ilk zamanlarda hassaslık olarak olur çok fazla büyümez hemen.inş.hamilesindir.

Back
X