Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm canlarım nasılsınız napıyorsunuz ? bi bakayım dedim sizlere bende temizlik yaptım yoruldum bugün valla şimdide eşim gelir öpüyorum hepinizi kocaman görüşürüz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kız ne temzliği karnın burnuna geldi nerdeys:9::9::9:oliş napıyo. adı neydi kız olişin

öle sobayla olurmu canım el kadar bebeyle söyle o kaynanoşa da o amway paralarından torununa bi doğal gaz bağlatsın

tam adamına sööledinn kuzummmmm:110: bizde olsada keişkem ona versek bizden yardım bekliyo:25::25::25:

hayırdır ben fransız kaldım ne bu tul perde olayı:26::26::26:

kalma annem anlatiyim annem ban ankaradan tül yollamşta onları taktım

sen bilmiyosun tabiii ben evime yeni çıktım pek bi eşyam yok kaynoşla börülceden aldım bazı şeyleri.

annemde onların bişilerini kullanmamı istemiyo tabiiki

idarelik yollamş sağolsn:16:

anne baba ayrı olduğu için eşim annesini bırakmak istemiyo..yoksa kayınvalidem genç,kendi maaşı var,2 ev var..ama işte malesef..tek erkek olduğu için birlikte oturmak zorundayız..çok istiyorum ayrı eve çıkabilmeyi ama imkansız gibi bişey..şimdiki aklım olsa asla bunu tercih etmezdim ama aşkın gözü kör oluyo .. kayınvalidem çok iyidir,sohbeti güzeldir,kafa dengidir ama olmuyo işte olmuyo..
canımöylesyse birşey diyemem allah var bak derim sevaptır:16::16:
:

canım kan vermek orucu bozmaz:34::34:peki şunu hiç düşünemdinmi ya varsa:30::30::30:ben oglumda hamile oldugumu öyle ögrendim naber:33:işşallahta vardır bebem gelişmelerden haberdar et :27::27:birde oruç tutyorum diyosun at elinden o sigarayı çabuk:57::57::57:
yok cnm bende bozmadım zaten orucumu tutuyom yıkanıyom akşam gelıyo zaten lekelen ertesı gune gene nıyetlenıyom ama sıgaraya gelınce o ancak bebek gelırse gıder benden:9::9:

ay cnm allah yardımcın olsun ya ınşallah kendı evınız olur bıgun. benımde kayananam ıyıdır ama bende aynı evde oturamam:26::26: hatta bana teklıf edılmıstı dedıler sıze ev alana kadar beraber oturalım dedım olmaz:19::19:[/QUOTE]
susu bakıyım ablama karşımı geliyosun :20::20::20:gene şaplagı yirsin he:17::17:
annem seni tanısa o da seni severdi çok sevecen bi hatundur:29:

bende seni seviyom sağol:110:

beni seven yokmu benide sevin ama olmuyo böle:1::1::1:

slm canlar ben doktoruma gıttım geldım. kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres:ssz::ssz::ssz:
Hayirlisi olsun bakalim..hala sigarasi elinde :110:
yorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..
Vicdan canim oda olmayinca bise beklememek lazim dusuncesiz insanlar...
vilma karısı bens eni korudum sevinçten. sigara içiyosun diye topikin bütün tülleri vilma yıkasın, sonrada ütülesin dedi

ama ben tek vilma içmiyo vilmaya .ok atma dedim. seni korudum. ama sen geçmişi okumadın:19::19:
:53::53: :53: oylemi didim yikadim astim sesim cikmadi :110: sadece vilma sigara iciyo dedimdiiiii :63:
annem seni tanısa o da seni severdi çok sevecen bi hatundur:29:

bende seni seviyom sağol:110:
:29: :29: :110:
orası neresiydi:39::39:
rusya :110::110:
herkese menü hazırlarmı acaba. sonra bizi utandırması:110:
:kkk::kkk: :110:
aaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmış:53::53::53: yolcam zaten ben o sevınc karısını bı tıryakı benı belledı heeee:47::47::37::37::9::9:

yok cnm bıze anlatmıcanda kıme anlatcan ne dıye toplanıyos burda:16::16: anneler oğullar arasında var dememkı böle anlamsız bır bağ benımkıde cok duskundu ama ben dışlı cıktım hergun arayıp duruyon anne dedım ısımız var gucumuz var ne engel oluyon dedım:9::9::9::9:
:110: hemen basakin doldurusuna geldin kustum sanaaaa:19:
gözüne parmakımı sokarım haaaaaa:20: kaçmasın bi daha gözünden çok büyük bi iş başardım ben burda sevinçe çemkirdim:32::32:

Hamissin diye seslenmiyom sanaaa:4: nasil olsa doguracan :4:

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo :110:
Igne vurulmussun hade sabahlar olmasin :1:
pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm:4:
seray hosgeldin ewine
Hade oruc tutmayanlara cay hazir :7:

:110: bak bakalim oylemi demisim vilma iciyoo omu yikasin denisin
hemen tkb nin doldurusuna geldin beni tekmi buldunuz
:kkk:hepicinize yeterim ben :110: salvari cekip gelirsrm gorursunuz..:110:
:9:

sen bilmiyosun tabiii ben evime yeni çıktım pek bi eşyam yok kaynoşla börülceden aldım bazı şeyleri.

annemde onların bişilerini kullanmamı istemiyo tabiiki

oh oh hadı ıyı gunlerde kullancanım allah daha ıyılerını daha guzellerını versın ınş:16::16::16:

:110: bak bakalim oylemi demisim vilma iciyoo omu yikasin denisin
hemen tkb nin doldurusuna geldin beni tekmi buldunuz
:kkk:hepicinize yeterim ben :110: salvari cekip gelirsrm gorursunuz..:110:

ama olmaz kı ben sıgaramı balkonda ıcıyom topığe kokusu bıle gırmıyo kapıyı cekıyom hemen bı sıkayet:17::17::17::17:

Karilar kaynim aradi aksama bagda mangal partisi varmis bizide cagirdi bende :110: geliriz didim.
:99: kaynosgilde gelir :99:
gidek bakim nolacak gelmezsem jandarmayi arayin o bolgeye polis bakmiyooo
:110: :110: :110:

Karilar kaynim aradi aksama bagda mangal partisi varmis bizide cagirdi bende :110: geliriz didim.
:99: kaynosgilde gelir :99:
gidek bakim nolacak gelmezsem jandarmayi arayin o bolgeye polis bakmiyooo
:110: :110: :110:

kız bı gun evınde otr oyle gezıyosunn:10::10::10::10::10::10: ben arar herkezı ayagı kaldırım berak etme :38::38::38:

kız corbayı kocıs sevmedı boyle yaptı:63::63::63: bende döktümmm yenıden soguk corba yaptom yarma ile :27::27::27::27:

kız bı gun evınde otr oyle gezıyosunn:10::10::10::10::10::10: ben arar herkezı ayagı kaldırım berak etme :38::38::38:

kız corbayı kocıs sevmedı boyle yaptı:63::63::63: bende döktümmm yenıden soguk corba yaptom yarma ile :27::27::27::27:

Aaa tadina bakmadanmi doktun suoer oluyoo benden ozellikle istediler yaptim bende :110: beceremedin zaar
yaw ne yapalim boyle denk geldi normalde cok gezmem hep ewde olurum
gidim bakim ne olacak :99:

Aaa tadina bakmadanmi doktun suoer oluyoo benden ozellikle istediler yaptim bende :110: beceremedin zaar
yaw ne yapalim boyle denk geldi normalde cok gezmem hep ewde olurum
gidim bakim ne olacak :99:

kzı hasladım ıcını ecık nohut koydum aynı ayranı yaptım yokk begenmedı kocıs bılmedıgın seylerı yapma dedı bendeyarmalı yaptım bı tabak ayrdım tadına bakacamm

gıt kız oglusuna degısıklık olur sennn kaynanla aran ıyı degılmı :25::25::25:

kzı hasladım ıcını ecık nohut koydum aynı ayranı yaptım yokk begenmedı kocıs bılmedıgın seylerı yapma dedı bendeyarmalı yaptım bı tabak ayrdım tadına bakacamm

gıt kız oglusuna degısıklık olur sennn kaynanla aran ıyı degılmı :25::25::25:

Cok iyi aramiz acayip sevisirik :110:
:99::99:
ewet oraya gitmesek zaten olisi mecbur parka goturecez
ailesi ile kafa yapilarimiz gorgumuz ve yasam tarzimiz tamamen zit
beni cok kiskanir hiic cekemez kayinbabamida doldurur onun disinda iyiyik :110:

Annemde onların bişilerini kullanmamı istemiyo tabiiki

canım güle güle kullan tüllerini egecik de hayırlısıyla doğsunda güzel günlerde giysin cicişlerini.
Annelerimiz ya işte büyüsekte evlensekte herzaman küçüğüz onlara göre hep düşünürler bizi

cok iyi aramiz acayip sevisirik :110:
:99::99:
Ewet oraya gitmesek zaten olisi mecbur parka goturecez
ailesi ile kafa yapilarimiz gorgumuz ve yasam tarzimiz tamamen zit
beni cok kiskanir hiic cekemez kayinbabamida doldurur onun disinda iyiyik :110:

allahtan aranız iyi bi de kötü olsa nolcak acaba

Back
X