Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözüne parmakımı sokarım haaaaaakaçmasın bi daha gözünden çok büyük bi iş başardım ben burda sevinçe çemkirdim
![]()
slm canlarım nasılsınız napıyorsunuz ? bi bakayım dedim sizlere bende temizlik yaptım yoruldum bugün valla şimdide eşim gelir öpüyorum hepinizi kocaman görüşürüz![]()
öle sobayla olurmu canım el kadar bebeyle söyle o kaynanoşa da o amway paralarından torununa bi doğal gaz bağlatsın
hayırdır ben fransız kaldım ne bu tul perde olayı:26::26::26:
canımöylesyse birşey diyemem allah var bak derim sevaptıranne baba ayrı olduğu için eşim annesini bırakmak istemiyo..yoksa kayınvalidem genç,kendi maaşı var,2 ev var..ama işte malesef..tek erkek olduğu için birlikte oturmak zorundayız..çok istiyorum ayrı eve çıkabilmeyi ama imkansız gibi bişey..şimdiki aklım olsa asla bunu tercih etmezdim ama aşkın gözü kör oluyo .. kayınvalidem çok iyidir,sohbeti güzeldir,kafa dengidir ama olmuyo işte olmuyo..
yok cnm bende bozmadım zaten orucumu tutuyom yıkanıyom akşam gelıyo zaten lekelen ertesı gune gene nıyetlenıyom ama sıgaraya gelınce o ancak bebek gelırse gıder benden:
canım kan vermek orucu bozmazpeki şunu hiç düşünemdinmi ya varsa
ben oglumda hamile oldugumu öyle ögrendim naber
işşallahta vardır bebem gelişmelerden haberdar et
birde oruç tutyorum diyosun at elinden o sigarayı çabuk
![]()
annem seni tanısa o da seni severdi çok sevecen bi hatundur
bende seni seviyom sağol![]()
Hayirlisi olsun bakalim..hala sigarasi elindeslm canlar ben doktoruma gıttım geldım. kanda gebelık testı ıstedı kan verdım. ama benım adet gunum gecmedıkı bugun beklıyom ama dedım ıkı gundurde kahverengı lekelenme var dedım.. vıyyy boşyere kanımdan aldılar oruc oruc benım adet elını kulağına koydu geldı gelıyo yok yere stres![]()
Vicdan canim oda olmayinca bise beklememek lazim dusuncesiz insanlar...yorma diyosunda..ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum..en son ev benim süpürdüğümle duruyo,benim aldığım tozla,benim yıkadığım balkonla..aniden biri gelse ev toz içindeydi..biliyo durumumu o süpürse ben toz alsam ona bile razıyım ama yapmıyo napayım olan bana oluyo..eşimlede o yuzden az önce tartıştık..yapma diyo yaa nasıl yapmiyim ben rahat edemiyorum siz ediyo olabilirsiniz ama..birazda annemin düşünmesi gerekmiyomu bunu bana asla kalk yap demez öyle bi insan değil ama şu aralar bunu biraz düşünmesi gerekmiyomu..aslında çok sinirliyim..napayım eğerki bebek tutunmassada biraz kendilerinde kusur arasınlar hiç sanmıyorum ama..benim üzüntümü heyecanımı sabırsızlığım birazcık anlıyo olsa zaten kalkar kendi benden önce yapar..
vilma karısı bens eni korudum sevinçten. sigara içiyosun diye topikin bütün tülleri vilma yıkasın, sonrada ütülesin dedi
ama ben tek vilma içmiyo vilmaya .ok atma dedim. seni korudum. ama sen geçmişi okumadın![]()
annem seni tanısa o da seni severdi çok sevecen bi hatundur
bende seni seviyom sağol![]()
rusyaorası neresiydi![]()
herkese menü hazırlarmı acaba. sonra bizi utandırması![]()
aaaaaaaaaa okudum kız okumam mı demekkı gözden kacmışyolcam zaten ben o sevınc karısını bı tıryakı benı belledı heeee
yok cnm bıze anlatmıcanda kıme anlatcan ne dıye toplanıyos burdaanneler oğullar arasında var dememkı böle anlamsız bır bağ benımkıde cok duskundu ama ben dışlı cıktım hergun arayıp duruyon anne dedım ısımız var gucumuz var ne engel oluyon dedım
![]()
gözüne parmakımı sokarım haaaaaakaçmasın bi daha gözünden çok büyük bi iş başardım ben burda sevinçe çemkirdim
![]()
Gunaydin hanimlar hayirli haftalar ...
eros tulleri yikadim vilma cigara iciyooo
Igne vurulmussun hade sabahlar olmasin
pasa hadi bakalim atlatmissin o ufakliga gelirsem kusa tukurmek nasil olur gosteririm
seray hosgeldin ewine
Hade oruc tutmayanlara cay hazir![]()
kalma annem anlatiyim annem ban ankaradan tül yollamşta onları taktım
sen bilmiyosun tabiii ben evime yeni çıktım pek bi eşyam yok kaynoşla börülceden aldım bazı şeyleri.
annemde onların bişilerini kullanmamı istemiyo tabiiki
idarelik yollamş sağolsn![]()
bak bakalim oylemi demisim vilma iciyoo omu yikasin denisin
hemen tkb nin doldurusuna geldin beni tekmi buldunuz
hepicinize yeterim ben
salvari cekip gelirsrm gorursunuz..
![]()
ama olmaz kı ben sıgaramı balkonda ıcıyom topığe kokusu bıle gırmıyo kapıyı cekıyom hemen bı sıkayet![]()
Karilar kaynim aradi aksama bagda mangal partisi varmis bizide cagirdi bendegeliriz didim.
:99: kaynosgilde gelir :99:
gidek bakim nolacak gelmezsem jandarmayi arayin o bolgeye polis bakmiyooo
![]()
![]()
![]()
kız bı gun evınde otr oyle gezıyosunnben arar herkezı ayagı kaldırım berak etme
kız corbayı kocıs sevmedı boyle yaptıbende döktümmm yenıden soguk corba yaptom yarma ile
![]()
Aaa tadina bakmadanmi doktun suoer oluyoo benden ozellikle istediler yaptim bendebeceremedin zaar
yaw ne yapalim boyle denk geldi normalde cok gezmem hep ewde olurum
gidim bakim ne olacak :99:
kzı hasladım ıcını ecık nohut koydum aynı ayranı yaptım yokk begenmedı kocıs bılmedıgın seylerı yapma dedı bendeyarmalı yaptım bı tabak ayrdım tadına bakacamm
gıt kız oglusuna degısıklık olur sennn kaynanla aran ıyı degılmı![]()
Cok iyi aramiz acayip sevisirik![]()
:99::99:
ewet oraya gitmesek zaten olisi mecbur parka goturecez
ailesi ile kafa yapilarimiz gorgumuz ve yasam tarzimiz tamamen zit
beni cok kiskanir hiic cekemez kayinbabamida doldurur onun disinda iyiyik![]()
kalma annem anlatiyim annem ban ankaradan tül yollamşta onları taktım
sen bilmiyosun tabiii ben evime yeni çıktım pek bi eşyam yok kaynoşla börülceden aldım bazı şeyleri.
Annemde onların bişilerini kullanmamı istemiyo tabiiki
idarelik yollamş sağolsn![]()
cok iyi aramiz acayip sevisirik![]()
:99::99:
Ewet oraya gitmesek zaten olisi mecbur parka goturecez
ailesi ile kafa yapilarimiz gorgumuz ve yasam tarzimiz tamamen zit
beni cok kiskanir hiic cekemez kayinbabamida doldurur onun disinda iyiyik![]()