Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isilik oldu,cayır cayır yanıyo çocuk
bepanten,zeytinyağı,banyo,bunları denedim,başka seçenek varsa bilgilendir bizi
canım mustelanın bebek ürünlrinde var bi ürün dene süper ürünler ecz.lerde satılıyo ürünleri bi incele şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama biz yeğenlerimde kullandık.isilik oldu,cayır cayır yanıyo çocuk
bepanten,zeytinyağı,banyo,bunları denedim,başka seçenek varsa bilgilendir bizi
canım mustelanın bebek ürünlrinde var bi ürün dene süper ürünler ecz.lerde satılıyo ürünleri bi incele şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama biz yeğenlerimde kullandık.
yaşasın bende senden önce bişi bildim çok sevindimewet o kremde süperr biliyom onuu
sakın pudra kullanma gözenekleri tıkıyoor
Toplam 88 kullanıcı konuyu okuyor. (72 üye ve 16 ziyaretçi)
çok aptal saçma bir konu benca fason canı sıkılmış bir erkek bile olabilir
Toplam 90 kullanıcı konuyu okuyor. (71 üye ve 19 ziyaretçi)
[
maşallah cnm ozamanne guzel boyle ınanclı olman. bana doktor bu ay klomen vermştı basta catlama ığnesıde yapacaktı ama sonra böle deneyelım dedı. bu ayda asılama denerız dıyodu ama ondanda vazgecmezse barı hıç değilse catlatma ığnesı denesın dıyorum. bu ay asılama yaparsa artık olmadı kendı halıne bırakmaya karar verdık esımle.. zamanı gelınce kendı olur
elden bısey gelmıyo zaten bız gelen herseyı yaptık gelmeyen ıcın yaradana el actık ne desek boş
![]()
öle cnm yapcak bısey yokNasilsiniz kizlar
Wilmacm önümüzdeki maclara dewam kuzumm
hakkıda bu zaten bağıra bağıra söylemekbizi tutabilene aşk olsun
![]()
Allah kabul etsin..bn azcık daha burdayım davulcu gelsin![]()