Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gitmeden şunu anlatiyim:

dün akşam kaynoş ziyaretimize geldi. 1 saatt oturdu oturdu oturduuuuuu:36::36::36:

malum bende de yeni tüller mevcut. kaynoşa dedim:

ben: yeni tüllerimizi görmedin galibaaaaa

kaynoş tüllere bakar: yoo görmedim

ben: hala mı görmedin:53:

kaynoş: haa gördüm canım evet

ben: insan bi hayırlı olsun der (içimde kalmasın diye sööleyiverdim)

kaynoş: aa hayırlı olsun cANIM güle güle kullanın:110:
...
kaynoş bi müddet daha oturduktan sonra ayaklanır evine gitmek için..

ve derki:

kaynoş: başka neyiniz var yeni:110:

kocam:diğer odalarında tülleri yeni

kaynoş tek bi odanın kapısını açar bakar:110: hiç bişi demeden gider...

dün beydağlı ile bu konuyu konşmuştuk. milletin anası sevindirik olur, bizim kaynoşlarda yeni bişi alınca:110:bbööle bakar

sanırım bizim kaynoşlar kardeş olmalı :110::110:

yalnız değilsin beydağlıcımmm

benimki ayagima bir terlik alsam :110: bakar hayirli olsun demez asla :110:
Ben araba kullaniyom diye 55 yasindan sonra okuma yazma kursuna gitti diploma aldi :110:
ehliyet kursuna yazildi ehliyet aldi :110: araba kullanmadini bilmiyor ama kapida sahsi arabasu var
biz araba alinca surat :110: :110: utanmasa isteyecek :110:

Ben araba kullaniyom diye 55 yasindan sonra okuma yazma kursuna gitti diploma aldi :110:
ehliyet kursuna yazildi ehliyet aldi :110: araba kullanmadini bilmiyor ama kapida sahsi arabasu var

:19::19::19::19:ıyyyyyyyy ne bu yaaaaaaaaaaa

tahammül edemiyom bööle insan laraaaaaaaaa yok olmalı bunlarrrrrr

azıcık içten olsa insan biraz samimi olsa güler yüzlü olsa ne var:31:

belinay ve sevinççççççççççççç bi kaç gündür sizi hep dedikodumu yaparken yakalıyorummmmmmm

bu yüzden sizi topikin dedikodu anneleri ilan etmek istiyorum

en varimli dedkodu nasıl yapılır anlatırsınız .

şööle sizinle bi toplantı yapalımmmmm:117:
Gerek yok ben toplantiya gelmiyom hem gercekleri konusmak ne zaman dedikodu oldu ayda yilda bir gelen kardelen bile konustu bizimkimi gozune batti :19:
ben konşmamda sevincin garantisi yok karı ceptende girse dır dır:36:cep tlfu son modelmişte:19:

:110: ewet son en son..
6 sene dandik tlf kullandim sesim cikmadi :110:
simdide cepteyim yatak odamda yattigim yerde yaziyom :110:
:99: cok konusmaki ben :1:

:19::19::19::19:ıyyyyyyyy ne bu yaaaaaaaaaaa

tahammül edemiyom bööle insan laraaaaaaaaa yok olmalı bunlarrrrrr

azıcık içten olsa insan biraz samimi olsa güler yüzlü olsa ne var:31:

:29: oyle olsun canimi yesin sacimi kestirsem kendide kestiriyor
boyatsam boyatir 60 a merdiven dayamis hala benle sidik yaristirma pesinde :110:
korkuyom dogurursam bi tanede o doguracak diye :60::60:

son sayfayı göremiyorum bende cevap verden baktım aşağıda yazıyor kim ne yazmış
mood evet canım biz nerdeyse 10 yıldır ramazanı burada geçiriyoruz iyi oluyor iftarlara gitmek misafir ağırlamak hatta kafamız eserse ablama sahura gidiyoruz yada onlar geiyor
belinaycım iyi gecelr bende bişeyler yiyip yatayım hiçte canım istemiyor ama mecbur yiyecez
hepinize iyi geceler kızlar:3:çok öpüyorum

nazocum ama seni özledim ben :48::48::48::48::48::48::48:

ben yeni bişey aldığımdada benim kaynanam derki güle güle kullan sen yeni kal bunlar eskisin yenisi yine al :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Getir o kaynanayi ellerini opecemmmm:54:
oyle tatli dilli olsun canimi yesin :110:
artik bende surat yapiyom :110:

valla kız ben hep söylüyom benim kaynanam çok iyi telefon açınca nasılsın anne diyom iyiyim ama senin sesini duyunca daha iyi oldum der hep

benim görümcekler biraz kıskançtır onlarda biri annemle yaşıt nerdyse evlenmediği içinmidir nedir :44::44::44::44::44::44::44::44: ben bişey alınca yüzüme karşıda olsa güle güle giyin yada kullan der ama davranışlarından anlarsın çatladığını başlarda çok takıyodumamaşimdi hiç takmıyorum o çatladıkça benim hoşuma gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

valla kız ben hep söylüyom benim kaynanam çok iyi telefon açınca nasılsın anne diyom iyiyim ama senin sesini duyunca daha iyi oldum der hep

benim görümcekler biraz kıskançtır onlarda biri annemle yaşıt nerdyse evlenmediği içinmidir nedir :44::44::44::44::44::44::44::44: ben bişey alınca yüzüme karşıda olsa güle güle giyin yada kullan der ama davranışlarından anlarsın çatladığını başlarda çok takıyodumamaşimdi hiç takmıyorum o çatladıkça benim hoşuma gidiyo:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:60::60: catlasin patlasin....
iyi yapıyon tatlım kız sevinç biliyonmu ben seni çok seviyom :48::48::48::48::48::48::48:

:29: demekki duygularimiz karsilikli platonik degil bende seni sewiyorum datlim
cekemeyen anten taksin :60: :110:

kızlar biz bugün kaynanamlara sürpriz yapıp bulaşık makinası aldık onu götürecez akşam iftarada ordayız haliyle bu akşam yemekten yırttım ama evdede olsam dünden kalan yemeklerim vardı siz neler yapacaksınız akşama yemeğe

kızlar biz bugün kaynanamlara sürpriz yapıp bulaşık makinası aldık onu götürecez akşam iftarada ordayız haliyle bu akşam yemekten yırttım ama evdede olsam dünden kalan yemeklerim vardı siz neler yapacaksınız akşama yemeğe

Ayy ne gusel yapmissiniz canimmm
ben ewlenirken benim kaynos ewindeki butun beyaz esyayi yeniledi bulasik makinasida aldi klima bilem taktirdi :110:
ben karniyarik yapacam canim pirinc pilavi corba salata ayran.:56:

deli karı geçmiş kolay kolay bitmez ben yarım saatır okuyom. bi yarım saat daha bekleyemem:24:
tamam bekleme

Gunaydin cnm hosgeldinn:3:
günaydın sevinç
nasılsın kıs bugünn
burada olsanızz ohh
yağmur yağdı serin serin esiyooo
mis gibi toprak kokuyorr
Getir o kaynanayi ellerini opecemmmm:54:
oyle tatli dilli olsun canimi yesin :110:
artik bende surat yapiyom :110:

benimkininde ellerini öp kısss
çok iyidir kayınannem
düşünkii
siz oturun der kendi bütün işlere yetişmeye uğraşırrr(tabiki ona bırakmayız)
bize kalmaya gelince de bulaşık varsa dur ben yıkıyım sen dizini izle yada bilg otur der
ve hiiç kimselere gelinlerine laf dedirtmez

Back
X