napim canım annemdeyim kahve içiyos sen napıyon?
slm şekerim iyiyim bnde sen naptın tatlım ne var ne yok?
napim canım annemdeyim kahve içiyos sen napıyon?
slm şekerim iyiyim bnde sen naptın tatlım ne var ne yok?
Ewde binekliyorum bende tek basima bata 1hafta kaldi beklemedeyimm
Kizlar bisi sorcm dr a gottigim zmnlar ovulasyondan sonra bata kadar iliski yasakliyordu
Ama biz suan dewam ediyorz bat a kdr dwm eger benisim olusuyorsa bi sakinca olurmu :44:
Sevinç alemsin ya:))güldürdün beni:))
Haklısın canım stres ve çok istemek engeloluyor bunun farkındayım fakat elde değil işte...eylülün 4'ünde olmam gerekiyor ozaman ben soğan kürünü deneyeyim...
Hoşbulduk Biricikimmm:)))
sibel bizim 1. sayfayı okudunmu
sende oraya göre bilgilerini ver bakem
belki pullu pakize listeye alır seni
tamam işte o kökten ağaç yeşerecek az kaldı inşallahhhhTeşekkürederim canım inş. bekleye bekleye kök saldım valla:))Seninde az kalmış sayılır allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
sen bide burayı görbende iyiyim işte vakit geçiriyom çok sıcak oldu gene yaw
Kizlar bisi sorcm dr a gottigim zmnlar ovulasyondan sonra bata kadar iliski yasakliyordu
Ama biz suan dewam ediyorz bat a kdr dwm eger benisim olusuyorsa bi sakinca olurmu :44:
vereyim bakemmm:)))
27 yaşında,3,5 yıllık evli,11 yıldır eşi ile beraber,hipotroidli ama kontrol altında:),temmuz 2011 de bebik çalışmalarına başladık hala da devam:)
Bakalım ekleyecekmi:)))merak ettim pullu pakizeyi yaw:))
tamam işte o kökten ağaç yeşerecek az kaldı inşallahhhh
amin canım teşekkür ederimmmm
sen bide burayı gör
naptın mersine geldinmi kızkalesine falan gittinmi?
hadi hayırlısı canım inşallah olana kadar devam risk yoksa ama benim drum şey demişti bak şimdi aklıma geldi bebiş varsa spermler bebişe zarar veriyomuş :44:
dene tabi canım ne kaybedersinkinasıl hazırlanacağı bliyomusun peki ibrahim saraçoğlunun sayfasında tarifi vardı bak ordan bakanilirsn ama sende adetinle beraber başla mutlaka bebiş olursa söktürmesin sonra onu geri 14 gün falan kullan yumurtlama dönemine kadar
Merhaba kızlar bende ne zamandır üyeyim ama yorumları okuyan üyelerdenAllahım isteyen herkeze annelik duygusunu nasip etsin İnşallah
hoşgeldin sadece okuma sende katıl bize hayatını yaşa
Çocukluk aşkı canım bizimki aslında daha da küçüktük ilk tanıştığımızda ben 10 yaşındaymışım:))ama ozaman arkadaştık sadece:))gıı sibel 16 yaşındamı buldun kocayııııııı
Hııımmmm pekiiii:))))pullu pakize topic başı karımız başaksshamile doktora gidecekti tık yok
gelirse bana çemkirir durur çok merak etme
Sadece okuyucuydum canım ama artık Yeşilinde dediği gibi köklendim ve yazmaya karar verdim:)gıı sibel 2010 da kaydolmuşsun siteye o gün bugün nerelerdeydin annem :26:
Hoşbuldum teşekkür ederim Walla yumurtlama günü hesaplamaktan kırmızılar geldi gelecek geliyor korkusu yaşamaktan bu aralar hayatımı yaşayamıyorum mallesef
Çocukluk aşkı canım bizimki aslında daha da küçüktük ilk tanıştığımızda ben 10 yaşındaymışım:))ama ozaman arkadaştık sadece:))
Hııımmmm pekiiii:))))
Sadece okuyucuydum canım ama artık Yeşilinde dediği gibi köklendim ve yazmaya karar verdim:)
kiraz napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?