Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana bakın balgam ı en iyi ne söktürür etkili olsun ama vallla çıldırcam ya:95:

cnm palasa diye bişe var internetten bak tarifine bende bilmiyorum pekmezle ve nişastayla yapılıo hamıleyken bana yapmıslardı cok hastaydım ayy hayatımda böyle bişe görmedim resmen balgam kustum biraz iğrenc oldum ama hemde hamılelere cok faydalııı kesınlıkle tavsıye ederımmm

bağırma banaaa hamıle kalırsam öğreet bana adım adım naapcamı tammı bilmiomm iştee napimm böööö
Memnuniyetle kocluk yaparim arkadasim sana sen anliyon beni
ayy sevınçi gördünmü aileyi ele gecırmıs kayınbabasından kımbılır nasıl aldı parayı kesın adamın basına sılah dayamıstır gasp etmıstır korkulur bundan abooo hepsi emrindeee
bi kaynosu ele geciremedim
bana bakın balgam ı en iyi ne söktürür etkili olsun ama vallla çıldırcam ya:95:

:120::120:

ayy one palas belediyesi çıkıyo yazıncaaa

saol ama kiyamam sana gebisss

son 3 ay cok ama cok az yaptik son ay heccc yapmadik beben kiymetli benim
basak karisi bebek dogduktan sonra 6-8 hafta arasinda dogum kiloisunun 2 katina cikmali o zaman gelisimi normal sayilir
offf offff

biliyodum kıyamıycaaanıı öölesine sööledim

bende son 3 yın içindeyim bişimi olur bebeee:44::44::44::44::44:

Basakkkkkk kos annem kosssss bir adanali dahaaa laaa kari desene daha onceeee hemsoyuk annem senlen
palizayi herkes bilmezzz dedim kesin var adanalilik
gel yanas opecem topraaaam

ayy dıyorum bende bişeler çekioo beniii başka topiklerde takılıodum geldim buldum seniii bende zaar demenden anlamalıydım aslındaa şimdii nerdesiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…