• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yuhhhhhhh:53::53::53:

bzizm elektürük 172

su 34

internet 75

kim ödeyecekkkk:24::24::24::24::24::24::24::24:

sizin internet niye 75 sınırsız 60

yok canım ya klima aldık ilk faturayıda gördük,yoksa bana 40 a yakın gelirdi hep elektrik..he başak birde bana tasarruf taktikleri veriyor güya..

klima varsa tabiki normal benimde yazın 40 falan gelir kışında 65..70 gelir kombi çalıştığı için

aşşkım nazommm paylaşakmı yarıyarıya:101:

biz taşındık taşınalı ilk defa geldi o yüzden:1:

ha sana bişi sorcam bu hani tasarruf saatleri var ya
17-22

22-06
06-17 arası

işte bunun için akıllı saatmi gerekiyo:26:

bizimkileri kim ödesin üstelik kocam ramazanda çalışmadı hep cepten yedik ramazanda maaş yok:43:
sizinki akıllı saat değilmi akıllı saat değilse o saatlere dikkat etmene gerek yok
hem 17-22
22-05
05-17 olması lazım

ne güzel günlük yaşamda birbirimizin aklına geliyoss:31::31:

benide düşünüyonmu arada nazoooooom:21::21::21:

seni düşünmediğim bir an bile yok:16::38:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:buda adanalı ya kesin kliması vardır:63:

klımasız gel burdaa yaşadaaa her yerın yara döksüünnn :63: kocan senı demekk aksama kadar aramaıo bıde yemek ıstıooo :53::53: zaten basagın telı kapalı benı arayıp rahatsıs edemez dıyıp bı haltlar yemesınn:1::1::1::1:

Yok cok yaktik biz iki kisi 30 oduyok

Ayy resmini cekte koyyyy sayemde kocatepeyi tanidin :110:

:52:
anammm sen calis giiii bende calisacam becerebilirsem aksamada misafir var

müsait değiliz işimiz var deseydin,ince iş...:9:

kizlarrr gercek hayatta gorusuyormusunuz ???
Istanbulda olan varsa bende gorusebilirim tatillerde ama :24:

klımasız gel burdaa yaşadaaa her yerın yara döksüünnn :63: kocan senı demekk aksama kadar aramaıo bıde yemek ıstıooo :53::53: zaten basagın telı kapalı benı arayıp rahatsıs edemez dıyıp bı haltlar yemesınn:1::1::1::1:
Kesin yiyordur o boku :1:
müsait değiliz işimiz var deseydin,ince iş...:9:

sen beni merak etme iki tasin arasinda hallederim :60:

klima varsa tabiki normal benimde yazın 40 falan gelir kışında 65..70 gelir kombi çalıştığı için

bizimkileri kim ödesin üstelik kocam ramazanda çalışmadı hep cepten yedik ramazanda maaş yok:43:
sizinki akıllı saat değilmi akıllı saat değilse o saatlere dikkat etmene gerek yok
hem 17-22
22-05
05-17 olması lazım

walla ben hala soba kullanıyorum maalesef..

Yok cok yaktik biz iki kisi 30 oduyok

Ayy resmini cekte koyyyy sayemde kocatepeyi tanidin :110:

:52:
anammm sen calis giiii bende calisacam becerebilirsem aksamada misafir var

Benimde dun aksam misafir vardi ama misafirden once ufak bir carpisma oldu :) :32::47:

O nasil kocismis :110: ver nosunu ben msj atarim
benim heruf 10 defa arar bise lazimmi arvat der :63:

benmkide arar ama bu ara yoğun zaar:110:

ama işten çıkınca kesin arar bişi lazımmı diye

o gelene kadarda yemek yetişmez:31:hemen araması lazımk,i bende başlıyım şimdikten:32:

hem 17-22
22-05
05-17 olması lazım

:16::16::16:ahh nazoma bak bee:1::1::1::1::38:
-----------------------------
bizimki yalın internet nazo artık 60+15 geliyo:31::31::31:
------------------------
seninki akılı saatmi

kizlarrr gercek hayatta gorusuyormusunuz ???
Istanbulda olan varsa bende gorusebilirim tatillerde ama :24:

ben kimseyle görüşmedim kuzum,sen her yaz gidiyosun dimi..istanbula benide çok çağırdı halam bu yaz ama malum annemin durumundan dolayı gidemedim...

o gelene kadarda yemek yetişmez:31:hemen araması lazımk,i bende başlıyım şimdikten:32:

ne püşürücenki aklındamı???

:30::30::30::30::30::30::30::30::30:

arıyo kızzz aramuıyo değil ama özellikle bekleyince aramaz ya
o olayı yaşıyorm şu an
normalde 40kere arar:31:

Kesin yiyordur o boku :1:

sen beni merak etme iki tasin arasinda hallederim :60:
eminimmmm..
ayyy keskeee uyukluyorum ıkı gundur oncekındede boyle olmustum akıntımda artmıstı ıslaklık oluyodu hep yıne ölee ama :53::53: kendımı cok kaptırmayım en ıyısı
ay canım inşaallah hamilesindir..ama değilsende sakın hemen üzülüpte karalar bağlama..
Benimde dun aksam misafir vardi ama misafirden once ufak bir carpisma oldu :) :32::47:

ufağı nasıl oluyoki kız:9:

:32: bise isteye adam arar soyler hayatim bunu pisir der:19: yoksada umdugunu deel buldugunu yer:27:

Back
X