• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevıncccccc :101: :101: :101::38:

bengısu aksamda sordum cvp yazdıysan gormedım sen neden gecelere kadra oturuyosun bak basaka 10 deyınce 10 ruyasını goruyo

canım öğlen cevap yazdıydım ona yaa neyse bidaa cevaplayım kuzum hamilelik bende uyku neyim yapmıyo pek yaa dün gece erken yatem dedim 12de attım ama sıcaktan terleye terleye öldüm boğuştum yatakta resmen bilmiyom ne zaman uyuyabildim anca 2de 3te anca geliyo uykum yaa öğlende kalkıyom ya bak bu sabah 9da kalktım uyumadımda bidaa hiç esnemeye başladım ama yaa yatarım heralde birazdan kocişi bekliyom ama onunda işleri daha bitmemiş karakolda yaa off :26: çok gecikirse bekleyemeyip uyurum heralde yaa :26::26:

aa oynayın o zaman devam edin büyük ikramiye çıkar bakarsın:26:

:18::18::18: annem insilün yapıyor ben gittiğimde ona hep yaparım
ama kendime bilmiyom yaaaa:18::18::18:

yaparsın cnm bişey olmaz korkutma kendini şimdiden....annende de morarma oluyomu??

sevinç kız niye dalga geçmiyon annem sen
niye koca totolu demiyonnn hııııı?????
kızmam hee hemde hiççç kızmammm
napiimm barışmak zorunda kaldım kurtulamayınca onlardan

:29: yok kızz ne dalga geçecem ben kendiyle barışık karıları sewerim :29:
başak karısı gibi saklaasan inkar etsen dalga geçerdim :9::9:

:29: yok kızz ne dalga geçecem ben kendiyle barışık karıları sewerim :29:
başak karısı gibi saklaasan inkar etsen dalga geçerdim :9::9:

bakarsın hamişlikte fit olurum dimi !!!!!!
olabilir yani ben ilk hamişliğimde hiç kilo almadan doğurduydum 20. haftada...
fit anne olacağım ben fit
inşallah emdirirken filan 80 kg ye filan insem ne güzel olur

canım öğlen cevap yazdıydım ona yaa neyse bidaa cevaplayım kuzum hamilelik bende uyku neyim yapmıyo pek yaa dün gece erken yatem dedim 12de attım ama sıcaktan terleye terleye öldüm boğuştum yatakta resmen bilmiyom ne zaman uyuyabildim anca 2de 3te anca geliyo uykum yaa öğlende kalkıyom ya bak bu sabah 9da kalktım uyumadımda bidaa hiç esnemeye başladım ama yaa yatarım heralde birazdan kocişi bekliyom ama onunda işleri daha bitmemiş karakolda yaa off :26: çok gecikirse bekleyemeyip uyurum heralde yaa :26::26:

gecmıse bakmıyorum annemde uyumaya calıs erken kalk daha saglıklıymıs ben hamıs olmadıgım ıcın dıyenlerın yalancısıyım 2.3 gec yatıyosunn off bende yata gırıyom sıcakdan yatılmıyo :25::25::25:

bu arada hacer cınsıyetını soledımı :44:
söylememiş

demi kaçayım ben en iyisi, evi baştan sona yenilemezsen gelmem diyim
şaka biyana eşim değişterelim diyorda ben cesaret edemedim
bitaraftan doktora falan gidiyorduk çok sıkışacaktık
ama artık yavaş yavaş başlıyacaz izinli gününde baza alacaz bakalım
sonrada yatak odası hepsine sıra gelir inşallah
oynamazmı eşim maşallah oynar en çokta at yarışı oynar
arada da ufak ufak kazanır yazın başında 3000 tutturmuştu hiç borcumuz olmasaydı direk yatak odası alabilirdik ama kira borcumuz vardı çoğu oraya gitti
bu arada ben bulaşık makinamı ketılımı ve şarjlı süpürgemi 4 sene olacak at yarışından çıkan parayla almıştık
ve 1999 da tv den araba kazanmıştım ben. çok şanslıyızdır şans oyunlarında
şanşa bak yaa maşallah baya açıkmış gerçekten... siz devam edin canım o zaman oynamaya yine çıkar demekki...

cnm sabah erken kalkacaksın sonra bak nsl geliyo uykun ;) ben bu saate kadar nasıl oturdum şaşırıyorum valla, hormonlar bastırıyo,bi süre sonra artar seninde uyku halin..

sevıncccccccc yaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bakarsın hamişlikte fit olurum dimi !!!!!!
olabilir yani ben ilk hamişliğimde hiç kilo almadan doğurduydum 20. haftada...
fit anne olacağım ben fit
inşallah emdirirken filan 80 kg ye filan insem ne güzel olur

inşallah hayatım emzirirken kilo veriliyor tabii şekerli şeylerin süt yaptığına inanıyorsan veremezsin sonrada
çocuğun peşine dolanmaktan eriyorsun:32:

ayy bengii ben nasıl uyuyorum biliyonmu şişiyo gözlerim uyumaktn uyumazsam yanıyo gözlerimin içi
gündüz 2-3 saat uyuyorum gece 10 da yatsam uyurum ama kocişimi bekliyomm
sabak ta erken kalkamıyomm fosur fosur uyuyomm
ki ben 4-5 saatlik uykuyla 48 saat filan ayakta dururdum esneme bile gelmezdi

inşallah hayatım emzirirken kilo veriliyor tabii şekerli şeylerin süt yaptığına inanıyorsan veremezsin sonrada
çocuğun peşine dolanmaktan eriyorsun:32:
yok canım bol sıvı ve bol kalsiyum içeren gıdalar
ayrıca sebzeler ve meyve suları (taze sıkılmış)
nasıl iyi öğrenebilmişmiyimm??
yaa ne güzel, benim mosmor cnm yaa göbeğim kollarım :( göbek hadi neyse de kollarım kötü gözüküyo :(

ayy ne kötü görünür o morluklarr
heleki kollarındakilerr
milletde başka bişi zanneder he

yok canım bol sıvı ve bol kalsiyum içeren gıdalar
ayrıca sebzeler ve meyve suları (taze sıkılmış)
nasıl iyi öğrenebilmişmiyimm??

ayy ne kötü görünür o morluklarr
heleki kollarındakilerr
milletde başka bişi zanneder he

koldaki morluklarıda mı öyle zannederler:26: kız boynuma filan olsa neyse de kol ne alaka:1: göbeğimi de bi daktır görüyo allahtan ama koldakiler vahim havalar soğusada uzun kollulara geçsek:)

Back
X