Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen de mi kararsız kaldın??
yoksam görümce meselesi mi?
soriim de sööle de için rahatlasınnn

evet cnm iyi biliyosun börülce meselesi istemiyorum onun alacağı beşiği. bi gün kapımı çalmadı halin nedir diye

şimdi beşik alıp kendini rahatlatmasıona izin vermicem.

eğer ona aldırtmış olsaydım karyola beşik aldıcaktım. ama vazgeçtim

annem biz alırız boşver diyo. anneme de fazla yüklenemem

o yüzden küçük beşik alıyım kışı çıkarsın sonra kendim büyük alırım diyom ne dersn:44::44::44:

Anladim hayatim bende microfiber bez kullaniyom tmm devam ederim oyleyse
biz canim parmaklikli karyola besiklerden kullandik altta dort tane cekmecesi vardi
cocuk odasina onu koyduk ama ilk zamanlar benim odamda yanimda olmaliydi yatak odasina su tullu besiklerden aldik
ama ben ameliyatli oldugum icin besikten indir bindir rahat edemedim
oturma odasina koydum gunduz uyuturum diye yatakodamda yatagin yanuna sehba koydum tam yatakla duvar arasina girdi
ogluma yatak yaptim hem yatak seviyemde gece hoop yaklastir emzir yerine koy rahat oldu
6-7 ay ancak yatiyor o besiklerde hareketlenince kalkip oturuyo kisa vaede iyi oluyor sonra salincak aldik hem sallaniyor hemde acilip yatak oluyordu
onu koydum salona gunduz onda takildi ama ben hic yalniz birakmadim mutfakta isim varsa ana kucagi pusette hep yanimdaydi
kusarda bogulur diye korkuyordum 1 yasindan sonra tamamen odasinda yatirdim ama dogdugu andan itibaren
bebefon aldim hic aglatmadim karyila besikte 3-4 yasina kadar uyudu yatagin ici cok genis istenirse sabitleniyor
3-4 yasindan sonra tek kisilik baza aldik somdi onda yatiyor ama her firsatta gece
kacar gelir kontrole babasina sarilmisimmi diye

3 yaşına kadar hiç bişi olmaz debelene debelene yatar oliş korkma

sevinç karşı çıkar şimdi kaynanam kılıklı ekşi surat

zaten yatması gerek çarem yok çünkümm
çok uzak mesafe ses gitmiyo yata odasına
ee mecbur kendisi kalkıp bize derdini anlatacak yaşa gelene kadar ayıramıcam yanımdaann
yok korkum ne biliyonmu?1 yaşında ayağa kalkmaya başlıyolar ya
acep düşermii derdim buu?????yada yeteri kadar yüksek olurmu parmaklıklarr

yoksa park yataklar varya onlardanmı alsakk

he ya bana da çok öneriyorlar park yatakı

ama sorduğum herkes karyola beşiki 3 yaşına kadar kullanabilir diyor

parmaklıkları yüksek olanalrı var

bi ara bak mağazada

Son düzenleme:

yooo heç değilim
kocamdada bende de gereksiz kıskançlıklar heç olmaz
birbirimizi sıkmayız

keyfine duskun ikizler !!! hemde fazla duskun..ama cok disiplinli is hayatinda o yonden cok sansliyim

evet canim gecmisi okuyordum bende, hepsini okuyamadim malum..masallah iki saat yokdum yine ddoldurmussunuz siz hic is yapmiyomusunuz yaaa

o zaman annenlere yüklenmek istemiyorsan beraber alınn
hem onlara yüklenmezsin hemde 2 iş yapmamış olursuun
al karyola beşiklerden annenlerle beraber temiz temiz yatır
hem uzun vadede bişi almak gerekmezz
ama bence görümceye aldırr
bari o yük kalksın üstünüzdenn çok masraflı olcekk bezdi bilmemneydii
oda katkıda bulunmuş olsun,menfaatini bil manyak kız ,ne konuşursa konuşsunlarr
zamanında yapmadıklarına say dersin olur biter
yani karyola beşik alsam 3 yaşına kadar yatabilecekk
merakım buyduu
düşmüyolar dimi parmaklıkların boyu yeterli oluyomuuu??

Kizlarrr carsiya gittim geldim ama cok sogukdu birde yagmura yakalandim, ustumde hirkam vardi ama yinede cok usudum...
buhavada disari ciktigim icin odul olarak bot aldim kendime..su ici tuylu olanlar varya, suvet.. siyah..gunluk hayatta giyebilmek icin.. klasik degil daha cok sportif..ama yagisli havalarda giyilmez :44:

Kiraz dusmuyolarr parmaklik yuksekkkk
bu arada basak karisina ditom en iyisinden borulce alsin o yuzsuz kari yarin bir bebe takimi alir gelir
bari kullan gurur yapiyor kari bir paket bez 20 tl en az huggies in ustune bez yok haa prima haltetmis bide emmez mama yerse batarsiniz bizim gibi

he ya bana da çok öneriyorlar park yatakı

ama sorduğum herkes karyola beşiki 3 yaşına kadar kullanabilir diyor

parmaklıkları yüksek olanalrı var

bi ara bak mağazada
daha erken ama ben çok acelecyim
hemen karar verirsem içim rahat edecekk
ya park yataklar hantal geliyor bana biraz hemde uzun vadede düşününce karyola daha iyi gibii....
Deli kari buzdolabi susumu aliyon zevk meselesiymis tecrube konusuyor kullandikki.biliyos bebefon sart
bebefon lazım olmaz bana
yanımdan ayıramam ben zatennn
Insallah 9 ay gelmezlerr

kirazcim dusmez kiz parmakliklari cok yuksrk bizimkinin ustelik ayarlanabiliyor alcaltabiliyorsun bebegi rahat koyup almak icin

evet biricik inşallah 9 ay gelmezz
kız ben senin kim olduğunu hala tam olarak çözemedimmmm

ayarlanıyosa sıkıntı yokk
ayarlarım ben kafama göreee
zaten yatakımın dibine koyucammm
sağolasınn bi 3-4 aylık olıyımda gezeceğim mağazaları tek tek

neeeeeeyyyyyyyy yagmurmuu hırkamııııııı neyyyyyy sen nerde yasıoonnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…