sen de mi kararsız kaldın??
yoksam görümce meselesi mi?
soriim de sööle de için rahatlasınnn
ben direk yüzey temizleyici ve çamaşır suyula siliyom bişicikk olmuyyooo
bu yeni parkelere deterjan zarar vermiyo pekk
microfiber vileda ucları var onlardan var evde onunla siliyomm
hiiçç ne leke kalıyo ne kıl ne de bişiii
3 yaşına kadar hiç bişi olmaz debelene debelene yatar oliş korkma
sevinç karşı çıkar şimdi kaynanam kılıklı ekşi surat
Biricik varmi bi haber :18:
zaten yatması gerek çarem yok çünkümm
çok uzak mesafe ses gitmiyo yata odasına
ee mecbur kendisi kalkıp bize derdini anlatacak yaşa gelene kadar ayıramıcam yanımdaann
yok korkum ne biliyonmu?1 yaşında ayağa kalkmaya başlıyolar ya
acep düşermii derdim buu?????yada yeteri kadar yüksek olurmu parmaklıklarr
yoksa park yataklar varya onlardanmı alsakk
benmkininde bi dediği bid ediğini tutmaz
bugün şunu yapak der yarın vazgeçer
demediği şeyleri "ben sana şunu dememişmiydim" diye bana kızar
çok dağınıktır
keyfin düşkündür
terazi burcudur fazla bi kötü tarafı yok yani
yooo heç değilim
kocamdada bende de gereksiz kıskançlıklar heç olmaz
birbirimizi sıkmayız
bunun bilgiyle ne alakası var ptırcıklı karıı
zevk mesleseiiiiiiii
Deli kari buzdolabi susumu aliyon zevk meselesiymistecrube konusuyor kullandikki.biliyos bebefon sart
Yok simdilik cnm ama gelir kesin bensiz yapamaz kirmizilar
biricik umudum geçmişimi okuyonus kıslarrrrrr
çok bilmiş cadı ninnoş karı
bebefonuda sen hediye et ne var
o zaman annenlere yüklenmek istemiyorsan beraber alınnevet cnm iyi biliyosun börülce meselesi istemiyorum onun alacağı beşiği. bi gün kapımı çalmadı halin nedir diye
şimdi beşik alıp kendini rahatlatmasıona izin vermicem.
eğer ona aldırtmış olsaydım karyola beşik aldıcaktım. ama vazgeçtim
annem biz alırız boşver diyo. anneme de fazla yüklenemem
o yüzden küçük beşik alıyım kışı çıkarsın sonra kendim büyük alırım diyom ne dersn:44::44::44:
yani karyola beşik alsam 3 yaşına kadar yatabilecekkAnladim hayatim bende microfiber bez kullaniyom tmm devam ederim oyleyse
biz canim parmaklikli karyola besiklerden kullandik altta dort tane cekmecesi vardi
cocuk odasina onu koyduk ama ilk zamanlar benim odamda yanimda olmaliydi yatak odasina su tullu besiklerden aldik
ama ben ameliyatli oldugum icin besikten indir bindir rahat edemedim
oturma odasina koydum gunduz uyuturum diye yatakodamda yatagin yanuna sehba koydum tam yatakla duvar arasina girdi
ogluma yatak yaptim hem yatak seviyemde gece hoop yaklastir emzir yerine koy rahat oldu
6-7 ay ancak yatiyor o besiklerde hareketlenince kalkip oturuyo kisa vaede iyi oluyor sonra salincak aldik hem sallaniyor hemde acilip yatak oluyordu
onu koydum salona gunduz onda takildi ama ben hic yalniz birakmadim mutfakta isim varsa ana kucagi pusette hep yanimdaydi
kusarda bogulur diye korkuyordum 1 yasindan sonra tamamen odasinda yatirdim ama dogdugu andan itibaren
bebefon aldim hic aglatmadim karyila besikte 3-4 yasina kadar uyudu yatagin ici cok genis istenirse sabitleniyor
3-4 yasindan sonra tek kisilik baza aldik somdi onda yatiyor ama her firsatta gece
kacar gelir kontrole babasina sarilmisimmi diye
Biricikkk canimmmmGcmise takiliyorm cnm
Beni sawincten baska kimse sormuyo
Sewincc cnmmm
evet canim gecmisi okuyordum bende, hepsini okuyamadim malum..masallah iki saat yokdum yine ddoldurmussunuz siz hic is yapmiyomusunuz yaaa
Biricikkk canimmmmben ilgili kariyim umursamaz deelim
yok yaaa gel bak bakim bal dok yala
daha erken ama ben çok acelecyimhe ya bana da çok öneriyorlar park yatakı
ama sorduğum herkes karyola beşiki 3 yaşına kadar kullanabilir diyor
parmaklıkları yüksek olanalrı var
bi ara bak mağazada
bebefon lazım olmaz banaDeli kari buzdolabi susumu aliyon zevk meselesiymistecrube konusuyor kullandikki.biliyos bebefon sart
Insallah 9 ay gelmezlerr
kirazcim dusmez kiz parmakliklari cok yuksrk bizimkinin ustelik ayarlanabiliyor alcaltabiliyorsun bebegi rahat koyup almak icin
neeeeeeyyyyyyyy yagmurmuu hırkamııııııı neyyyyyy sen nerde yasıoonnnnKizlarrr carsiya gittim geldim ama cok sogukdu birde yagmura yakalandim, ustumde hirkam vardi ama yinede cok usudum...
buhavada disari ciktigim icin odul olarak bot aldim kendime..su ici tuylu olanlar varya, suvet.. siyah..gunluk hayatta giyebilmek icin.. klasik degil daha cok sportif..ama yagisli havalarda giyilmez:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?