• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar parkelerim hazırlanıyormuş uygun süpürgelik yokmuş ellerinde sipariş verilmiş:24:
hafta sonu yapılmayacak hafta içine kalmış:24::24:
mutfak için özel varmış suya dayanıklı m2 40 tl kocişime rica ettim :23::23:
oda tmm sen nasıl istersen hayatımm başka istediğin bişi varmı dedi :21::21::21:

komşumu çağırdım benim işim var diye iki gün üst üste beni kahvaltıya almıştı sağolsun
bende dün fasülyesini temizledim sabah ta kahvaltıya aldım türk kaavelerimizide içtik gitti:21::21:

ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..

selammmmmmmmmm
sevinç seni tebrik ederekten yazmaya başlayım
bayramdan sonra annemlerdi kalmıştım,dün geldik,aşı olduk ve bi huzursuzuz ki sormayın,iki gündür anca oturdum
o yüzden ne nerde,kim kimle hiç bilmiyorum,inşallah hepiciniz iyisinizdir
bizden size öpücükler
:16::16::16: hoşgeldin hayatımmmmm
noldu tebrik ettin gebemiyim haberimmi yok :18::18:
korunmayı bıraktım o yüzdenmiii:18::18:
aşı yapar canım dikkat et sık sık ateşini ölç
ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..

:16: saol cnm geçmişe bakıyom daha

selam kısçeler nasılsınız bakalım? yogun ve yorucu bigünün ardından geldim bende,, yaaaaa ben hasta oldum yaaa:43::43:bademciklerim yanıyo ve öksürük hapşırık başağrısı hepsi başladı napcam şimdi:18::18:inş.ilerlemeden düzelirim,yaz günü böyle oluyorum kışın nolurum bilemiyorum valla...
:20::20::20::20: ne oluyor bu gebişlere bir bir hasta oluyorlar heç dikkat etmiyorlar :57:
ıspanaklı börek çekti canım piss:43::43: nerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari:43:
ayy dolapta ıspanak var hemen yapayım annem böreeee:56:
[
merhaba ben yenıyım sımdı uye oldum uzun zamandır sizleri takıp edıyorum nasıp buguneymıs
:3: hoşgeldin canım....
sevın nerde yaaa :19::19::19: bı haber bılem vermedı :30::30::30::30:
:19::19::19::kkk::kkk:
oh valla ne güzel evin yaptırmadığın yeri almadığın eşyası kaldımı kız ay ne iyi öyle yaa evi yenilediniz nerdeyse hayılı olsn canım allah ağız tadıyla oyurmayı nasip etsin evet açık renk parkeler daha güzel oluyo evi aydınlık gösteriyo 2. ve 3. güzelmiş canım zaten hayırlı olsun ah bide bizim yarın verceğimiz dilekçe kabul olaydıda malatya merkeze gideydik bu kutu gibi ve sobalı evden kurtulurduk ne güzel hiç ısınamadım bu eve yaa :50::50: kaloriferli olsa içim yanmaz hiç önemli değil :26: inşallah çocuğumuzun nasibine güzel kaloriferli bi eve taşınabiliriz yaa :16::16:
saol canım darısı başlarınıza dilekçeniz kabul olur inşallah
bıde kasgım batıyodu ya sımdı dıkkat ettım sısmıs sankı :44::44::44::44: nedırkı :18:

:49: gebesin zaaarrrr:49:

vilma

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın her işte bir hayır var unutma

biricikkk

hayırlı haberlerini bekliyorum annem

error uda benden öğrendi:110:
:19::19::19::19:
bu da benle uğraşıyo Yarabbim:1::1::1:

sen 10 çocuk büyütüün heralde

sende bilmiyon bebik bakmayı:21:
en iyi ben biliyom işteee :110:
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun herkese:16::16::16::16:
biz dün bütün gün kilerle uğraştık valla bide üstüne eşim eski turşu bidonunu yatak odasına devirdimi koku çıkmadı bütün gün evi silmekle uğraştık :27:
abbowwwwwww:53::53::53: bu kocişler çok dikkatsiz yaaaaaaa:20::20::20:
amin:106:

ben uzancam accık kasılmalarım var inceden sancı giriyo moralim bozuk

seninle didişemicem galiba:50:
:53::53: noldu moraline canım kim ne yaptııı
ben mavi bulvarr canımmm:ssz::ssz::ssz:

:ssz::20::20:

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

amin amin amin......:16::16::16:

laa laa polyyy

rahatsız olmasan saçını başını yolardım

geçmişi didikle demiyorum ama accık biraz göz gezdirsen dün ve bugün olmak üzere tam 2 kez polyyyyy adını andığımı görürüdün:41::41::41::41::41::41:

takılıyorum kızz : ) biliyorum sizleri ölesine azcık nazlanim dedim hem bak bi sen beni sormuşun :16:
valla buraya gelemedimmi kendimi kötü hissediyorum siz olamadan gün geçmiyo

anladım bebeamm..kız yinemi sigara içiyon sen hani bırakacaktın:20::20:ben şimdi çekirdek çitliyom sanada vereyim içme şu zıkkımı..

yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:17::17::26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm:1::1: cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa :(:(

beni bile merak eden olmamış ne kadar degerliymişim meyerse:14::14::14:herkezim cuması mubarek olsun :16::16:
:57: :57: geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım :57:
:kkk: geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:
hayırlı cumalar kızlar:16::16::16:

SEVİNÇ parkelerin hayırlı olsun canım,beni sormuşsun sağol kuzum,ha birde UMUDUM sormuş kızlar annemin durumunu biliyosunuz dün annemdeydim bütün gün...

HACER gözünaydın ALLAH kızını size bağışlasın..
:42::42::42::42::42::29::29:
nolduu bebişşş söylemesemiydiimm:1::1: bacım ben hamıle olabılırım haa supelenıorummm
:20: sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem

takılıyorum kızz : ) biliyorum sizleri ölesine azcık nazlanim dedim hem bak bi sen beni sormuşun :16:
valla buraya gelemedimmi kendimi kötü hissediyorum siz olamadan gün geçmiyo
:29: ggıı dün misafire ne yaptın de bakim anlattt yatılı kim geliyorr
yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:17::17::26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm:1::1: cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa :(:(

:20: o zaman tuzsuz felan ye sigara zıkkımından eyidir :63:

iyi aferin içme..kız bende çok yemem de canım çekti işte buda hastalık gibi birşey ya bulaştınmı bırakamıyosun..kaç gün kaldı senin bata??

zaar hamıle olamam calısmadıkkı hemıde dun battı battı aksam sıstı sımdı hıc gectı dun yoruldum heralde :kkk::kkk::kkk::19::19:

:57: :57: geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım :57:
:kkk: geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:

:42::42::42::42::42::29::29:

:20: sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem

neyden bılıomusunnn cok uykum gelıooo kasıklarımda batma agrı oluoo sankı adet olacakmısım gıbı bu kac gundur var normalde adetten bı gun once olur ole bırde ıslak akıntım oluo su gıbıı:26::26: birte göğüslerim 3 gündür şiştiii :53::53::53: bukadar belırtıye adet olursaammm çok ayıp olacakkk:1::1:

Back
X