• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

umut her zaman olacak zaten kuzum....sadece vazgeçme,umudunu yitirme benimde senden beklentim var bu ay hayırlısı artık..[/QUOTE

nasp artık canım bekleyecz daha 7 cok var eger olcksam hemen oalyım da 10 kadar bıtsın :1::1::1:

uykum geldı bırıcık gıt alda yap hade yaaa merak edıyorum:44::44::44:

son 9 diyek o zaman sana.....he ya kociş gelmeden yapsa biricik gelirse heran çıkabilirim..

neden sımdı bole dedın hem umtulandırıyon hem yok dıyon anladım :43::43::43::43: degılm zaten calıssamda kalmazdım emın ben becerrıksızım :84::84::84::84:
Yaa sadece hissettim o kadar ama uzulmeni istemiyom sonra bizi birakip kaciyon :110:
umut her zaman olacak zaten kuzum....sadece vazgeçme,umudunu yitirme benimde senden beklentim var bu ay hayırlısı artık..
:29::29:

Yaa sadece hissettim o kadar ama uzulmeni istemiyom sonra bizi birakip kaciyon :110:
:29::29:

ben kırmızları gorunce kacmıyom sadece bı ara bubnaldım esımle sorun oldu burda herkez hamıs bebek bılmem ne bı an uzuldum ne bıleyım hayırlısı ya ınslalah rabbım cumlemıze saglıklı evlatlar nasıp eder :16::16::16::16::16:

ben kırmızları gorunce kacmıyom sadece bı ara bubnaldım esımle sorun oldu burda herkez hamıs bebek bılmem ne bı an uzuldum ne bıleyım hayırlısı ya ınslalah rabbım cumlemıze saglıklı evlatlar nasıp eder :16::16::16::16::16:

Insallah canim sen bizim bebeemizsin kuzusum insallah o gunleri hep beraber gorecezz

Back
X