• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocısım arada bıraz daha gecıkecem dedı mudur den aradı cıkan arkadasının kuzenıde cıkmıs ısten esım yıllık ıznı ıptal oldu sınır oldum ayy aglıyacam yaaa kac gundur beklıyoz bıze sıra geldı ızne cıkamıyo ya :14::14::14::14::14::14: herkez kullandı

ayy kötü olmuş yaaa üzlme canım belki alırsınız yinede..

Ben sana demedimmi izin isini unut diye :53::53:

ya bı yere gıtmesek bıle esım babanesı gıder orda kalırdım cok uzuldum esım yuzunu goremıyom 6 gıdıyo aksam 6 gelıyo ama oldu yere yıkılıyo yemedne snra yatıyo pazar abımla balıga gıdıyolar kocamı aynı evde ozledım :43::43::43: demıstınnn ıste cıktı barı hamsılıgımde cıksın ya offfff

ayy kötü olmuş yaaa üzlme canım belki alırsınız yinede..

inşallah ya :31::31::31:

Uzulme hayatim her iste vardir bir hayir boyle dusunursen guzel seyler oluyor

ole abla herkez kullandı sona kalan haksızlık oldu ama bıde mudurden arıyo esım ben daha gec gelcem ısten cıkanalr var ızın e yok ben burdan uzuluyrum uzulme askım dıyo mudure duyuru yaptı ya anlarsa adammm :31::31:

bırıcık nerde ya hadee zaten uykumda kactı :27::27:

ya bı yere gıtmesek bıle esım babanesı gıder orda kalırdım cok uzuldum esım yuzunu goremıyom 6 gıdıyo aksam 6 gelıyo ama oldu yere yıkılıyo yemedne snra yatıyo pazar abımla balıga gıdıyolar kocamı aynı evde ozledım :43::43::43: demıstınnn ıste cıktı barı hamsılıgımde cıksın ya offfff

:20: uzulmeyi birak Allahim her iste vardir bir hayir bununda hayrini bana goster diye dua edeceksin :20:

:19: hepiniz kacin ben biricikin testinde silikte olsa ikinci cizgi belirene kadar beklicem :53:
iyi bak biricik isiktada bakk :53:

:26::26: kocan salatalık almayı bilmiyormuu hem gelmesine daha çok var 4 dk olmuş çıkalı :19::19::19:

hemende ardımdan bişiler demiş bu karı:25:

ben giyinip duraka inene kadar saat 4.30 oluyo:19:

günlük yürüyüşümüde yapmış oliyim didim:21:

yoksam kocamda bilir salatalık almayı:63:

ya bu arada basak ben 22 yasındayım 21 degıl :44::44: bıde bende klomen catlam ıgnesı ne vuruldum bende nıye yazmıyo :19::19::19:

ya kocsım tam 1 satt 19 gec kaldı ya off daha sımdı cıksa bıle 9 dogru gelır oyy oyy :31::31::31:

Back
X