• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi sinirliyim ki anlatamam.. görümcem kaynanama gitmiş.. bize haber vermeden gizlice aklınca. kaynanamı aradık biz orda olduklarını cıktıklarını söyledi. bana bişey sormak için aramıs dönüş yolunda "biz de geziyoz" diyo. biz hep giderken haber veriyoz haber vermezsek kızarlar onlar gidiyo bi de salak yerine koyuyolar kendilerince bizi. walla kızıyom haaa :20:

Bidaha sende haber verme :19: belki anasiyla konusacak dertlesecek gelinin yaninda olurmu sen el gizisin unuttunmu :1::1: giz yarinda seminerler basliyor haaa :1:

bi sinirliyim ki anlatamam.. görümcem kaynanama gitmiş.. bize haber vermeden gizlice aklınca. kaynanamı aradık biz orda olduklarını cıktıklarını söyledi. bana bişey sormak için aramıs dönüş yolunda "biz de geziyoz" diyo. biz hep giderken haber veriyoz haber vermezsek kızarlar onlar gidiyo bi de salak yerine koyuyolar kendilerince bizi. walla kızıyom haaa :20:

sende bidahaki gidişinde ona haber verme biranda karar verdik gittik de kalsın böyle:53:
ALLAH ım bende kaynanam yaşasaydı anlaşabilirmiyiz diye merak ediyorum salakmıyım neyim otur oturduğun yerde işte rahatmı batıyor:52:

ıcımden gelen smıley paylastım bazen gelıyolar abla:27::27::27::27::27::27:

kime gelmiyoki:31:

kocısın ızınlı sen gezmeyemı gıttın ben kapıda ıkı dk yan daırede kı ıle konustumda ıcerden hadı hadı dıye burnudan geıtrdı :24:

ohf heryerde kucugu dıye hor goruluyom ya kucuk gelınsın kalk bulasık yıka kalk yer ver sen dagıt cayı oyy oyy :97::97:

ayy araba suruyon mu sen ne guzel ya bende ıstıyorum :52::52::52:

delırmedım sıkıldım :26::26:

elbet sende büyüyecen ozaman bu sıfattan kurtulursun bak bana kimse kalk diyomu
ama önceden bizede derlerdi gencecik insan yorulurmuymuş bilmem neymiş nasıl deli olurdum

Bidaha sende haber verme :19: belki anasiyla konusacak dertlesecek gelinin yaninda olurmu sen el gizisin unuttunmu :1::1: giz yarinda seminerler basliyor haaa :1:

walla si,nirimi eşimden cıkarıyom agzıma ne gelirse sölüyomm. sorma hiç gitmk istmeiyom semineree.. bu okula yeni geldim hiç alışamadım yaa

sende bidahaki gidişinde ona haber verme biranda karar verdik gittik de kalsın böyle:53:
ALLAH ım bende kaynanam yaşasaydı anlaşabilirmiyiz diye merak ediyorum salakmıyım neyim otur oturduğun yerde işte rahatmı batıyor:52:

walla kaynanamın bişeyi yok da görümcem az degişik. cok titiz mesela eve gelince herseyi eline alıp inceliyo. mesela bulasık yıkamısım bardagı eline alıp kaldırıp bakıyo pis mi diye. sonraa işte bi yemek yapıyon " ben daha iyi yaparım bunu" der. hiç bi pasta yemek begenmez tek kendi yaptıgını begenir.. tövbeeeee..

bu zamana kadar sustum hiç ses etmedim iyice coştu.. mesela bişey diyom "gelinlere de laf söylenmiyo" diyo. sanki kendi gelin degil yaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh:20::20::41:

çok doğru bi tesbit ellerine sağlık
daha ramazanda köyde yaşlı bi teyze bana dedi kusur kimde diye:41:
bende dedimki kusur bende sanki tedavi ettirecek :35:
kusur ne demekse sanki kendimizin yaptığı bişeymiş gibi ALLAH ın taktiri

Nazemir ben seni nerden hatırlıyorum arkadaşım birliktemi tüp bebek denemiştik ninsanda geçen sene :26:
Bana da soruyolar
Bu sene eşimin köyünde babaannesi sürekli sorun kimde nie olmuyo bütün ailesi vardı eşimin bende dedim eşim kısır hepsi sustu :27:

Rahat batmis anlasildi :110:
kocısın ızınlı sen gezmeyemı gıttın ben kapıda ıkı dk yan daırede kı ıle konustumda ıcerden hadı hadı dıye burnudan geıtrdı :24:

ohf heryerde kucugu dıye hor goruluyom ya kucuk gelınsın kalk bulasık yıka kalk yer ver sen dagıt cayı oyy oyy :97::97:

ayy araba suruyon mu sen ne guzel ya bende ıstıyorum :52::52::52:

delırmedım sıkıldım :26::26:

benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:

kime gelmiyoki:31:

elbet sende büyüyecen ozaman bu sıfattan kurtulursun bak bana kimse kalk diyomu
ama önceden bizede derlerdi gencecik insan yorulurmuymuş bilmem neymiş nasıl deli olurdum

aaa sorma balaya esım kuzenlerınden ılk gelın benımm kucgum dıye mutfakdan hec cıkamıyom gecen kuzenı askare gıttı ayy ayaklarım eve geldıgımde sısmısdı benden sonra gelen yaparmı bılmem hec yenge olack gıbı bı hıss yok :19::19:

Yav bu börümceler ne uyuz arkadaş sanırsın kuma gitmişiz üstlerine
Benide dellendiriyolar laf koymalar filan bende sessizce agız ucuyla koyup lafı geçiyom sohbete hahha bide bi gülüş Allahtan gülüşümüz on numara
Keyfimi kaçıramazlar benim :33:
Anca eşim kaçırır :47:

walla si,nirimi eşimden cıkarıyom agzıma ne gelirse sölüyomm. sorma hiç gitmk istmeiyom semineree.. bu okula yeni geldim hiç alışamadım yaa

walla kaynanamın bişeyi yok da görümcem az degişik. cok titiz mesela eve gelince herseyi eline alıp inceliyo. mesela bulasık yıkamısım bardagı eline alıp kaldırıp bakıyo pis mi diye. sonraa işte bi yemek yapıyon " ben daha iyi yaparım bunu" der. hiç bi pasta yemek begenmez tek kendi yaptıgını begenir.. tövbeeeee..

bu zamana kadar sustum hiç ses etmedim iyice coştu.. mesela bişey diyom "gelinlere de laf söylenmiyo" diyo. sanki kendi gelin degil yaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh:20::20::41:

mesala bende yemek konusunda çok titizimdir ama biryere gittiğimde ayıp olmasın diye azda olsa yerim pis bile olsa:25:
ama oda bayağı kendini beğenmiş bişeymiş ALLAH sana kolaylık versin
onunda yokmu kaynanası görümcesi ona nasıl davranıyolar acaba

Nazemir ben seni nerden hatırlıyorum arkadaşım birliktemi tüp bebek denemiştik ninsanda geçen sene :26:
Bana da soruyolar
Bu sene eşimin köyünde babaannesi sürekli sorun kimde nie olmuyo bütün ailesi vardı eşimin bende dedim eşim kısır hepsi sustu :27:
:27::27::27::27::52::52: süper demişsin
bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım :60:

:32::32: alsın tabe işinin adı nee:32:

Ben yapıyorum ama farklı bolca fındık döküyorum içine sonra sarıyorum sonra 4 cm civarında kesiyorum fıstıklı sarma gibi fındık sarma yapıyorum gayet güzel oluyo.
Hatta eşim benden kıskandı kendide dükkanında yapıyor..
canıms en şimdi tam anlat bakalım nasıl yapıyon bu arada benim paşa bir rahat vermiyo he klevyede dolanıp duruyo:9::9:
yok askım ne kusu ya yazdım ogun sen kactın gıttın kustun zannettık :1::1:

hazrı baklavayı gecen konusyolardı oklavaya sarıyosun buzuyon falan dıye sara ablayla hadısmı konusyodu ole bısey :44::44::44:

bu arada hadıs nerde
:44::44::44:baklavacılar çabuk buruya gelin anlatın şu tarifi bana:27::27:
Benimde tam ozamanlarım başlasammı acaba.Başın sağolsun canım Rabbim inşallah tekrar hamile kalıp bebeğini kucagına almayı nasip etsin :(
canım ebn 3 melegimi cennete yolladım işşallah 4 melegim saglıcakla gelir işşallah:16::16:

:27::27::27:ben dedim kaynanalı görümceli yere varma dedim:60::60::60:boşver giderse gitsin kız sende kocanla romantik takılsana :57::57:boşver gitsinler ya:32::32::32:
ben geldim karılar öpücüklerimi alayımönce telefona gittim ana kk beni attım şifyerle geri girdim:9::9:zannetmeyinki çıktım ben çıkıca zaten çıkıyorum derim:63::63:

Yav bu börümceler ne uyuz arkadaş sanırsın kuma gitmişiz üstlerine
Benide dellendiriyolar laf koymalar filan bende sessizce agız ucuyla koyup lafı geçiyom sohbete hahha bide bi gülüş Allahtan gülüşümüz on numara
Keyfimi kaçıramazlar benim :33:
Anca eşim kaçırır :47:

bende hec sevmem gecen etek ne aldı meger benı kullanıyomus dk face yazdı sonra bı baltım ısı bıttı bıda slm sabah yok :53::53::53:

bende ıstıyorum hatta esım tatıldn sonra demsıtı ehlıyete yzdıracam madem gıtmıyoz sımdık deyımde yazdırsın o alamıyo ben alayım :60:

Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı :19:
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler :19:

paşa tarifi yazar canı m yufkanın üstünde ona göre yapsana ben yapmıştım çok güzel oluyor kaçacağın zaman hep söylemiyon bi kerem :63:

Bana da soruyolar

bilmem bende seni başka topiklerde adını listelerde görüyodum
ama umut bizim olsunun topiğine yazıyodum geçen sene sende yazmıştın sanki :44:(tüp bebeğe ara verip doğal yolla olsun diyenler)topiği
bende soranlara tedavide oluyorum olmuyor diyorum hemen şu doktorada git diyolar yada susyorlar

Rahat batmis anlasildi :110:

benimkide izin vermez kandirdim 5 dk diye kactim :101:
he canim 8 senedir kullaniyom :101:

heralde galiba sanırsam:44:

Eşin nie alamıyuki sınavlardan geçemiyomu?
Bende dün girdim berbattı :19:
Motordan özellikle kaldıgımı düşünüyorum
motorda elektirikten arza çıkarsa eriyerek arızayı durdurmaya yarayan nedir
Uff düşün düşün bişey erimiyo attım bişey aküyü işaretledim sonra sınavdan çıktım aklıma geldi sigorta geri döndüm kagıdı istedim vermediler :19:

:9::9::9::9: verirlermi akıllım ben bir girmeye aldım 98 le hemdeee:21::21::21::21:

Back
X