• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu saglikli haftalar olsun..

Gunaydin canim insallah cok guzel ve hayirli bir hafta olsun Herkes icin:kkk:
günaydın kızlar :59::59:
Dogum gunum kutlu olsun!!!! Iyikine dogmusum.:19:
:71::71::71:dogum günün kutlu olsun
:110: unutmadim ben bir gebe kalayim kok sokturecem :kkk:

yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonra

Gunaydin amin.

:29::29:

:kkk:Dogum gunun kutlu olsun hortladinmi sabahin korunde :kkk::19: kac yasina girdin :24:

canımanladım çok kötüyüm ya inan yakın olsa samsuna gidicem arkadaşı hastaneye yatırdılar bugün :14::14::14::14: canım nasıl acıyo sabahtan beri aglıyourm gözlerim doldu :14::14::14:ne olucek bu kızım hali allahım neden yollar uzak yakın degilki rabbim arkadaşıma kardeşime yardım et neden böle oldu hiç sebep yokken neden:14::14::14:

günaydın hepinize:3::3:mutlu bir hafta olsun hepimiz için....

bugün temizlik günüm başlıcam birazdan bir günaydın deyim dedimdi hepinize:54::54:

iyiki doğdun canım mutlu yıllar:46: sanaa,inşaallah bebişsiz kutladığın son doğumgünü olur..

gunaydınn cnmmm neyaptnnn öğrendınmııı doktorun adınııı???

ewet kuzum bende tam şimdi onu yazıp çıkacaktım..başkent değilmiş unıversal hastanesiymiş eşim yanlış anlamış...muzaffer şengül müş doktorun adı,adını duymuştum ama hiç gitmedim bilmiyorum artık..

ewet kuzum bende tam şimdi onu yazıp çıkacaktım..başkent değilmiş unıversal hastanesiymiş eşim yanlış anlamış...muzaffer şengül müş doktorun adı,adını duymuştum ama hiç gitmedim bilmiyorum artık..

bende duydum amapek bıse bılmıorum hakkında:53::53: hayırlısı olsun canım senın ıcınn inşallah

günaydın kızlar :59::59:

:71::71::71:dogum günün kutlu olsun :
sanada gunaydin. sagol canim.

bugün temizlik günüm başlıcam birazdan bir günaydın deyim dedimdi hepinize:54::54:
kolay gelsin. cok yorma kendini kuzum. Beline dikkat et:18:

iyiki doğdun canım mutlu yıllar:46: sanaa,inşaallah bebişsiz kutladığın son doğumgünü olur..

sagol canim..:16::16: Kocaman bir amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.. insallah annesinin dogdugu bu ayda bebegimde bana geliyorum desin :21:insallah

kolay gelsin canım senin içinde mutlu bi hafta olsun

Bana musade karilar bir gunaydin diyim dedimdi
bugun temizlik gunum kahvaltimida hazirlayacagim sonra gorusuruz
opuyorum Allaha emanet olun...

sanada kolay gelsin hayatım çok yorma kendini

Cok sagol canim benim.eklnentide cok hos :16:

Sagol canim.. Heee hortladim:27:
Benim kOcis erken gitti de uyuyamadim bende sonra..
79 dogumluyum yani 33 :17:
:51:

ne demek canım hayatın hep istediğin gibi mutlu huzurlu geçsin evini bebek sesleri şenlendirsin eşinle beraber mutluluğunuz bir ömür boyu devam etsin

başoş bat listesi yapmışsın ovulayona göreee 13 gösterioo ama en son 15 inde oldumm sen kafna göre takıl bakalımmmmmm ne olcekbu ayyy

günaydınn gadunlarımmmm görüşemedikkk geçmişide okuyamadımmm üşeniommmm bana özet geçinnn özleidm sohbetleriii gelemdim dün düğündeydikkkk eve geldim nazayyy değmiş barrdakımmmm kırıldı oda benim değilmiş bi baktımmmm görüümceninmiş kıçımıda kaşı mıştım oysakiii

kolay gelsin canım senin içinde mutlu bi hafta olsun

sanada kolay gelsin hayatım çok yorma kendini

ne demek canım hayatın hep istediğin gibi mutlu huzurlu geçsin evini bebek sesleri şenlendirsin eşinle beraber mutluluğunuz bir ömür boyu devam etsin

amin insallah..hepimiz mutlu huzurlu bebeklerimizle guzel bir omur gecirelim.insallah.
ayyy ne guzel dua ve dilekler bunlar... gune pozitif baslanmazmi gii hicc bu sozlerle. rabbim seninde sizlerinde gonlune gore versin insallah. :49:

günaydınn gadunlarımmmm görüşemedikkk geçmişide okuyamadımmm üşeniommmm bana özet geçinnn özleidm sohbetleriii gelemdim dün düğündeydikkkk eve geldim nazayyy değmiş barrdakımmmm kırıldı oda benim değilmiş bi baktımmmm görüümceninmiş kıçımıda kaşı mıştım oysakiii

gunaydin canimm..
:nazar:nazara karsi 7 ihlas 1 fatiha oku derler.. :28: Allah kem gozlerden korusun.. :53:

amin insallah..hepimiz mutlu huzurlu bebeklerimizle guzel bir omur gecirelim.insallah.
ayyy ne guzel dua ve dilekler bunlar... gune pozitif baslanmazmi gii hicc bu sozlerle. rabbim seninde sizlerinde gonlune gore versin insallah. :49:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Back
X