Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ben geldimmi olanlarda gidiyor kızlar nerdesinizzz yahuubende ekim topiğinde gezeyim ozaman hem bizim ekimdekiler doğurmaya başladı bilem
![]()
Kiz cansuuuuu benim kocis gec gelecekmis bugun
benden bu ay hayir yok annem kem gozlu karilarin nazari degdi
![]()
Ayyy kiz tovbe de erken dogum zor walla o zaman kasim anneleride dogurabilir
kar yarin doguracak gibi ewde bebek sekeri yapiyor
kimseye yuz vermiyor![]()
Allah korusun canım beklesin bikaç hafta daha doğmasın büyüüsün azcık daha
yapsın kıs ne güzel işte hazırda dursun nolur nolmaz
olmadı bana yollar
kıs sevinç bu hamiş kalırsan şaşmam haaa hep beklemediğin zamanda kalınıyor çünkü bende kocişle küstüm yumurtlama falan hiç bakmadıydım o ay 2 kere falan olduydu hamile kalmışım bak![]()
sevinccc yaptınmııı yemegınıı? benden hala gelen gıden yokk hamılemıyım neyımmm![]()
bu kocana bıseler olduuu valla sırt dönup yatmalar gecc gelmeler
kadının hası dedık bı carpısmada tutturur dedık nazarımız degdıı bı carpısamadın:26::26::26:
Allah korusun canım beklesin bikaç hafta daha doğmasın büyüüsün azcık daha
yapsın kıs ne güzel işte hazırda dursun nolur nolmaz
olmadı bana yollar
kıs sevinç bu hamiş kalırsan şaşmam haaa hep beklemediğin zamanda kalınıyor çünkü bende kocişle küstüm yumurtlama falan hiç bakmadıydım o ay 2 kere falan olduydu hamile kalmışım bak![]()
kısmet ıste allah nasıp etmısvalla vaktı zamanı var heralde ben artık takmıcam
![]()
Kari bu takmamis halinmi
adet olsan ustunemi goruyom acep diyecen![]()
sen benıı cook usuosunnbu ay varya tam 22 tane ovulasyon testı 8 tanede gebelık testı kullanmısım
![]()
neyyyyyyyy kizim delimisin sennnnnn
![]()
acele etmesene daha once gebe kalmissin demekki boyle bir yetenegin var
tovbeestagfirullah unuttun zaar nasil yapildigini
olur kuzum sabret![]()
yaa ıste hastalık oldu bu testler valla canım ya bu ay test mest almıcam ovulasyon ıcın bıle.... gun asırı ılıskılerde daha kolay hamıle kalınıomus:26::26: birde nie ole oldum bılıomusun bu en sonkı bebegıme hamıle kalana kadar gobegım catladıı ondann korkuorum yıne ole olacak dıeeeılkınde neguzel evlendıgım ay hamıle kalmıstımmm
![]()
nerdesın canım ya bugun hıc ugramadın ınsallah bı aksılık yokturr bak senı mrk ettık sonraa benı merak etmıosunuz özlemıosunus deme tammmı noonnik![]()
Canim bende ogluma ewlendigim ay gebe kaldim Rabbim bagisladi bak sende diyorsun gobegim catladi diye
sen kendinide yirtsan hersey olacagina variyor o testleri birak en iyisi gun asiri
kacari goceri yokadam manyak olur bee o kadar test kullan bide gebe kalama
salla gitsin zamani gelince oluyor zaten![]()
başak ayetel kürsilerimizi okudunmu
listem kırk kişi oldu bir tane almadım oda başak karısı okusun didim
nefesi geçsin didim
okuduysan söylede duayı indirek
40 hamiş buldum okuttum şükür![]()
Pasayi facede de gormedim adresi yok kapattimi ne yoksa sildimi anlamadim.