• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy ben geldimmi olanlarda gidiyor kızlar nerdesinizzz yahuu :23: bende ekim topiğinde gezeyim ozaman hem bizim ekimdekiler doğurmaya başladı bilem :16:

ayy ben geldimmi olanlarda gidiyor kızlar nerdesinizzz yahuu :23: bende ekim topiğinde gezeyim ozaman hem bizim ekimdekiler doğurmaya başladı bilem :16:

Ayyy kiz tovbe de erken dogum zor walla o zaman kasim anneleride dogurabilir :110:
kar yarin doguracak gibi ewde bebek sekeri yapiyor :110:
kimseye yuz vermiyor :63:

Kiz cansuuuuu benim kocis gec gelecekmis bugun
:24:benden bu ay hayir yok annem kem gozlu karilarin nazari degdi :110:

Kiz cansuuuuu benim kocis gec gelecekmis bugun
:24:benden bu ay hayir yok annem kem gozlu karilarin nazari degdi :110:

:53::53::53::53: bu kocana bıseler olduuu valla sırt dönup yatmalar gecc gelmeler :53::53::53: kadının hası dedık bı carpısmada tutturur dedık nazarımız degdıı bı carpısamadın:26::26::26:

Ayyy kiz tovbe de erken dogum zor walla o zaman kasim anneleride dogurabilir :110:
kar yarin doguracak gibi ewde bebek sekeri yapiyor :110:
kimseye yuz vermiyor :63:

Allah korusun canım beklesin bikaç hafta daha doğmasın büyüüsün azcık daha :emir_bebek:

yapsın kıs ne güzel işte hazırda dursun nolur nolmaz :9:
olmadı bana yollar:36:
kıs sevinç bu hamiş kalırsan şaşmam haaa hep beklemediğin zamanda kalınıyor çünkü bende kocişle küstüm yumurtlama falan hiç bakmadıydım o ay 2 kere falan olduydu hamile kalmışım bak :34:

Allah korusun canım beklesin bikaç hafta daha doğmasın büyüüsün azcık daha :emir_bebek:

kıs sevinç bu hamiş kalırsan şaşmam haaa hep beklemediğin zamanda kalınıyor çünkü bende kocişle küstüm yumurtlama falan hiç bakmadıydım o ay 2 kere falan olduydu hamile kalmışım bak :34:

kısmet ıste allah nasıp etmıs :nazar::nazar::nazar: valla vaktı zamanı var heralde ben artık takmıcam :ssz::ssz:

sevinccc yaptınmııı yemegınıı? benden hala gelen gıden yokk hamılemıyım neyımmm:52::52::52:
:1: he hee az stres yapsaydin gelirdi simdi bir kac gunde niye gelmedi diye bekle :110:
:53::53::53::53: bu kocana bıseler olduuu valla sırt dönup yatmalar gecc gelmeler :53::53::53: kadının hası dedık bı carpısmada tutturur dedık nazarımız degdıı bı carpısamadın:26::26::26:
:19: aynen oyle oldu kem gozlu karilar :63:

:53::53: diyosunnnn :19: bellu olmaz Allah bilir mucize gibi bise olur
hastane cantan hazirmis senlen bebeginkini ayri hazirlasaydin yedekli koy
gerek oluyor canim :29:
simdi bengi bunu okursa kuskanir :110:

sen benıı cook usuosunn:14::14::14: bu ay varya tam 22 tane ovulasyon testı 8 tanede gebelık testı kullanmısım:1::1::1::1::1:

:53::53: neyyyyyyyy kizim delimisin sennnnnn :57:
acele etmesene daha once gebe kalmissin demekki boyle bir yetenegin var
tovbeestagfirullah unuttun zaar nasil yapildigini :1:
olur kuzum sabret :29:

:53::53: neyyyyyyyy kizim delimisin sennnnnn :57:
acele etmesene daha once gebe kalmissin demekki boyle bir yetenegin var
tovbeestagfirullah unuttun zaar nasil yapildigini :1:
olur kuzum sabret :29:

yaa ıste hastalık oldu bu testler valla canım ya bu ay test mest almıcam ovulasyon ıcın bıle.... gun asırı ılıskılerde daha kolay hamıle kalınıomus:26::26: birde nie ole oldum bılıomusun bu en sonkı bebegıme hamıle kalana kadar gobegım catladıı ondann korkuorum yıne ole olacak dıeee:53::53: ılkınde neguzel evlendıgım ay hamıle kalmıstımmm:17::17:

nerdesın canım ya bugun hıc ugramadın ınsallah bı aksılık yokturr bak senı mrk ettık sonraa benı merak etmıosunuz özlemıosunus deme tammmı noonnik:20::20:

yaa ıste hastalık oldu bu testler valla canım ya bu ay test mest almıcam ovulasyon ıcın bıle.... gun asırı ılıskılerde daha kolay hamıle kalınıomus:26::26: birde nie ole oldum bılıomusun bu en sonkı bebegıme hamıle kalana kadar gobegım catladıı ondann korkuorum yıne ole olacak dıeee:53::53: ılkınde neguzel evlendıgım ay hamıle kalmıstımmm:17::17:

Canim bende ogluma ewlendigim ay gebe kaldim Rabbim bagisladi bak sende diyorsun gobegim catladi diye
sen kendinide yirtsan hersey olacagina variyor o testleri birak en iyisi gun asiri
kacari goceri yok :1: adam manyak olur bee o kadar test kullan bide gebe kalama
salla gitsin zamani gelince oluyor zaten:21::24:

Canim bende ogluma ewlendigim ay gebe kaldim Rabbim bagisladi bak sende diyorsun gobegim catladi diye
sen kendinide yirtsan hersey olacagina variyor o testleri birak en iyisi gun asiri
kacari goceri yok :1: adam manyak olur bee o kadar test kullan bide gebe kalama
salla gitsin zamani gelince oluyor zaten:21::24:

evet işte ondan manyak oldum valla bu ay eşim gülmekten ölüyor bana her yer test dıyee testlerı bıde atmıorum belkı sonradan sılık bı cızgı fılan cıkar dıyee:86::1: daha son zaten gebelık testı bıle almıcam bu ay ama bu gun asırı ılıskı benı cok yoracakkk off off kocam cok sevınecekk :5::5:

başak ayetel kürsilerimizi okudunmu :kkk::kkk:
listem kırk kişi oldu bir tane almadım oda başak karısı okusun didim
nefesi geçsin didim:kkk::kkk::kkk:
okuduysan söylede duayı indirek:kkk::kkk:
40 hamiş buldum okuttum şükür:nazar::nazar:

duayı nasıl yaptın. Allah kabul etsin
ama ortada belinay yok

Son düzenleme:
Back
X