Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he yazsın sevinç bakakta görek,

ay ben çıkıyom yaaa bu masa üstü pc yi seemiyom zaten belim ağrıyor nomalde

burda mahfoluyorum

artık geceleride uyuyamöıyorum karı kına yaksın

ne kına yakacam deli karı ben sana demedimmii
en zoru son trimestr uyku yüzü görmezsin diyeee
bizde uyumadıydık napak ver egeyide senin yerine ben taşıyayım
:99::99:

ya aslında vajinin eski haline gelmeyeceğinden korkum

bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz

mutfağa 40tl liktenmi olcak
-------
bizim ebeveyn banyomuz olduğu için üşümüyos zati
evet 40 tl lik
ebeveyn banyosunuda dağıtıyormu kocan
kısçeler bende çıkıyom annem geliyormuşş
evimi toplıyım rzil olmıyımm
belkim girmem bugün bidaha..
görüşürüz hayatım boş ver annelere rezil olnmaz kaynanaya rezil olunur

bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz

yaa zaten doktor pelvik muayene yapıyor normal olup olmayacağını söylüyor
bayılıpta geri uyanamamak var karnını ve rahimini kesiyorlar duzeliyormu sanıyon:99:
yıllarca bişe olsa ağrıyıp duruyor

canım ben bır senedır cocuk ıcın calışmalar yapıyodum ama dokuzuncu ayda felan doktora gıttım artık neden olmuyo dıye.. prolaktınım yuksek cıktı ve troıdlerımde az calışıyomuş. gecen ay troıdlerım normale dondu ortalama uc aydır ılaç kullanıyorum.. ama dostınex benı mahvedıyo ya gercı ılk kullandığımda daha cok etkılemıştı hıç bısey yıyemedım ama suan daha ıyıyım.. ıkı aydır klomen tedavısı goruyorum ama yumurtlama sorunum yok aslında. bu ay ucuncuyu gorecektım ama amelıyat olunca kaldı.. asılamanın tutma garantısı olmadığını bılıyorum aslında ama denesekmı dedımde neyse dusundum tasındık vazgectık.. senın ıcın cok sevındım zaten uzun zaman olmuş ama dılerım rabbım bızı okadar bekletmesn sanada sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bu arada yarın dıkıslerımı alcaklar galıba cok korkuyorum.. aynayla baktım asası örumcek ağı gıbı kaç dıkıs attılar be bunlar bana
hayırlısı olsun cnm ne güzel karar vermişsinizzz bide ben çaya gelirsem sana herşey daha güzel olur

heeeeeeeeeeee gelırsın sen caya manyak karı karnın burnuna vardı sımdımı gelcen ozaman gelmedın sımdı hıç gelmezsın ben senden umudu kestım

onu kim demişşşş??
canım vaji denilen organ tamamen kastan oluşuyo ve eğer dikiş olmazsa doğumdan 2 saat sonra eski halini alıyoo
dikişli oluncada 2-3 gün filan sürüyoo
sen milletin anlatmalarına bakma oooo onlara kalsa şehir efsanesi çokk
ayrıca orada bi değişiklik niye olsunkii
içerideki kaslar açılıyo doğum bitince de eski halini alıyo dışarıda deformasyon olmuyokii
ee içeridekinide biz dahil kimse göremediğine göree
çok takma kafana .....

başak
normal doğumda zaten zorlanırsan epizyotomi yapılıyor yani kesi atılıyor ve dikiliyor geri
hakkında hayırlısı neyse o olsun ikisininde dezavantajı ve avantajı var
ben netten videolarını izlemiştim :120: bayılıyordum az kalsın

sagol sewinccimmm. aslinda haklisin adetlerimde cok duzensiz.. simdi yapsam olumsuz sonuc alma ihtimalim yuksek belkide daha cok erken... neyse insallah cikinca test almamak icin tutabilirim gendimi...!
ben kactim..opuyorum hepinizi..

senin ilki sezeryanmiydi sewinc?

üstelik normal doğum yapınca normal hayata hemen dönüyorsun
narkoz zıkkımından 10 gün bulanık bulanık gördüm
hemen ayağa kalkamadım bebeğimi bile biri tuttu ben emzirdim
hala yorulayım üşüteyim dikiş yerlerim sızlar

kız sne benı delırtmeyemı calışıyon neymış vajınası acılıyomuşmuş.. kuzum Allah ınsanı mukemmel bır bıcımde yaratmış..Kadınada doğal olan normal doğumdur.. merak etme eskı halına alır.. hıç ınsanı yaratan allah herseyı bu kadar guzel programlamışken kadını kötu durumda bırakırmı.. allah ınsallah bırgun banada nasıp etsın normal doğumu.. ben vajınamın derdınde değilimde sancılara dayanabılırmıyım ondan korkuyom:18::18::18::18:

sagol sewinccimmm. aslinda haklisin adetlerimde cok duzensiz.. simdi yapsam olumsuz sonuc alma ihtimalim yuksek belkide daha cok erken... neyse insallah cikinca test almamak icin tutabilirim gendimi...!
ben kactim..opuyorum hepinizi..
alma unut unut
börülceye odaklan unutursun
senin ilki sezeryanmiydi sewinc?

ewet maaleseff

bak benimde hipotiroidim var,prolaktinim zırtpırt yükseliyo ve bunların yanında pko yum yani yumurtlama bozukluğum var ve 6 yıl hamile kalamadımm
düşün ve kıyasla
doktor ben sana iğne yapıcam ve başka bişeye gerek kalmıcak dedi ve gerçekten kalmadı ben hamile kaldım
allah bekletmesin ama benim yaş problemim vardıı
bana 2 sene öncesine kadar ssk ilaçlarımı karşılamıyodu o yüzden bekledik biz ben 25 yaşındayım şu anda
ve 23 yaşını doldurmadan doktorlar tedaviye yanaşmıyoo zaten ssk da ilaçları karşılamıyooo
o yüzden 4 yıl bekledim ben yanii başka bi sebepten değil

dayanırsın dayanamazsan epidural normal yaparsın karıyı kocası sıkıştırıp duruyor herhaldee bunalıma sokuyorlar yazık gebişim benim yaaaaaaaaaa

yaa oku başak bunları okuuu
ben doğurdum 15 dk sonra dışarı çıktımmm
sakın 5 aylık bebekten nolu demeyin hiçbir doğum 10cm açılma olmadan başlamazz
yani sadece bebeğim biraz küçüktü o kadar yoksa tüm evreleri yaşadımm tecrübeliyimm

korkma canım allah yardımcı oluyorr
dayanamayacağın acıyı yüklemiyorr

iyi hayırlı olsun hiç 40tllik parke görmedik resmini koyarsın artık
-------
kocam heryeri dağıtır benim ufak alanlarda daha başarılı
-------------

heeeeeeeeeeee gelırsın sen caya manyak karı karnın burnuna vardı sımdımı gelcen ozaman gelmedın sımdı hıç gelmezsın ben senden umudu kestım

yolum düşmediki bi türlü

ben oralara tek başıma hiç. gitmemki kuzum kocam izin vermez oralar biraz uzak

hem tanımağım biriyle görüşmeye hiç yollamaz böbreğimi felan alır diye

ama sen bebik görmeye gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…