he yazsın sevinç bakakta görek,
ay ben çıkıyom yaaa bu masa üstü pc yi seemiyom zaten belim ağrıyor nomalde
burda mahfoluyorum
artık geceleride uyuyamöıyorum karı kına yaksın
hiç korkma başakçımm
emin ol normal daha kolay bak boşa söylemiyorumm ben normal doğum yapmış bi kadınımm
sancısınıda açılmasında hepsini yaşadım
suni sancıı bile vermediler kolayca doğurddumm
bayılmak daha korkunç bencee,,ameliyathane ayy ürkünçççç
bence imkanın varsa doktorun önerirse normal yap 2 saat sonra hiçbişiyin kalmıyorr
sanki sen doğurmamışsınn
evet 40 tl likmutfağa 40tl liktenmi olcak
-------
bizim ebeveyn banyomuz olduğu için üşümüyos zati
görüşürüz hayatım boş ver annelere rezil olnmaz kaynanaya rezil olunurkısçeler bende çıkıyom annem geliyormuşş
evimi toplıyım rzil olmıyımm
belkim girmem bugün bidaha..
ya aslında vajinin eski haline gelmeyeceğinden korkum
bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz
canım ben bır senedır cocuk ıcın calışmalar yapıyodum ama dokuzuncu ayda felan doktora gıttım artık neden olmuyo dıye.. prolaktınım yuksek cıktı ve troıdlerımde az calışıyomuş. gecen ay troıdlerım normale dondu ortalama uc aydır ılaç kullanıyorum.. ama dostınex benı mahvedıyo ya gercı ılk kullandığımda daha cok etkılemıştı hıç bısey yıyemedım ama suan daha ıyıyım.. ıkı aydır klomen tedavısı goruyorum ama yumurtlama sorunum yok aslında. bu ay ucuncuyu gorecektım ama amelıyat olunca kaldı.. asılamanın tutma garantısı olmadığını bılıyorum aslında ama denesekmı dedımde neyse dusundum tasındık vazgectık.. senın ıcın cok sevındım zaten uzun zaman olmuş ama dılerım rabbım bızı okadar bekletmesn sanada sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınayy dostinex mi?
bende iğneleri vurulurken kullandım hamile kaldığım ay
prolaktin yükselirse iğneler işe yaramazmışşş...
hayırlısı olsun
aşılama için erken değilmi canım daha zaten?
ondan önce çok yöntem varr
ayrıca aşılamada garanti çözüm değilkiii
bak ben daha hiç aşılama lafını ağzıma almadımm
6 yıl bekledimm,iğnelerle hamile kaldımm
rahim filmi çekildinmi sen?
klomenden başka yöntem denemedin dimi daha..
hayırlısı olsun cnm ne güzel karar vermişsinizzz bide ben çaya gelirsem sana herşey daha güzel olur
ya aslında vajinin eski haline gelmeyeceğinden korkum
bazılarınınki aşırı şekilde deformea oluyomuş k,işiden kişiye değişiyo tabii belki benmki eski halini alır belkide eski halinden eser kalmaz
başak
normal doğumda zaten zorlanırsan epizyotomi yapılıyor yani kesi atılıyor ve dikiliyor geri
hakkında hayırlısı neyse o olsun ikisininde dezavantajı ve avantajı var
ben netten videolarını izlemiştim :120: bayılıyordum az kalsın
sagol sewinccimmm. aslinda haklisin adetlerimde cok duzensiz.. simdi yapsam olumsuz sonuc alma ihtimalim yuksek belkide daha cok erken... neyse insallah cikinca test almamak icin tutabilirim gendimi...!
ben kactim..opuyorum hepinizi..
senin ilki sezeryanmiydi sewinc?
canım ben bır senedır cocuk ıcın calışmalar yapıyodum ama dokuzuncu ayda felan doktora gıttım artık neden olmuyo dıye.. prolaktınım yuksek cıktı ve troıdlerımde az calışıyomuş. gecen ay troıdlerım normale dondu ortalama uc aydır ılaç kullanıyorum.. ama dostınex benı mahvedıyo ya gercı ılk kullandığımda daha cok etkılemıştı hıç bısey yıyemedım ama suan daha ıyıyım.. ıkı aydır klomen tedavısı goruyorum ama yumurtlama sorunum yok aslında. bu ay ucuncuyu gorecektım ama amelıyat olunca kaldı.. asılamanın tutma garantısı olmadığını bılıyorum aslında ama denesekmı dedımde neyse dusundum tasındık vazgectık.. senın ıcın cok sevındım zaten uzun zaman olmuş ama dılerım rabbım bızı okadar bekletmesn sanada sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınbu arada yarın dıkıslerımı alcaklar galıba cok korkuyorum.. aynayla baktım asası örumcek ağı gıbı kaç dıkıs attılar be bunlar bana
kız sne benı delırtmeyemı calışıyon neymış vajınası acılıyomuşmuş.. kuzum Allah ınsanı mukemmel bır bıcımde yaratmış..Kadınada doğal olan normal doğumdur.. merak etme eskı halına alır.. hıç ınsanı yaratan allah herseyı bu kadar guzel programlamışken kadını kötu durumda bırakırmı.. allah ınsallah bırgun banada nasıp etsın normal doğumu.. ben vajınamın derdınde değilimde sancılara dayanabılırmıyım ondan korkuyom:18::18::18::18:
karı gene kaçmış
bende çıkayımda çarşı işini halledeyim
yaa oku başak bunları okuuuüstelik normal doğum yapınca normal hayata hemen dönüyorsun
narkoz zıkkımından 10 gün bulanık bulanık gördüm
hemen ayağa kalkamadım bebeğimi bile biri tuttu ben emzirdim
hala yorulayım üşüteyim dikiş yerlerim sızlar
kız sne benı delırtmeyemı calışıyon neymış vajınası acılıyomuşmuş.. kuzum Allah ınsanı mukemmel bır bıcımde yaratmış..Kadınada doğal olan normal doğumdur.. merak etme eskı halına alır.. hıç ınsanı yaratan allah herseyı bu kadar guzel programlamışken kadını kötu durumda bırakırmı.. allah ınsallah bırgun banada nasıp etsın normal doğumu.. ben vajınamın derdınde değilimde sancılara dayanabılırmıyım ondan korkuyom:18::18::18::18:
evet 40 tl lik
ebeveyn banyosunuda dağıtıyormu kocan
görüşürüz hayatım boş ver annelere rezil olnmaz kaynanaya rezil olunur
yaa zaten doktor pelvik muayene yapıyor normal olup olmayacağını söylüyor
bayılıpta geri uyanamamak varkarnını ve rahimini kesiyorlar duzeliyormu sanıyon:99:
yıllarca bişe olsa ağrıyıp duruyor
yo wcye gittimdi
heeeeeeeeeeee gelırsın sen caya manyak karı karnın burnuna vardı sımdımı gelcen ozaman gelmedın sımdı hıç gelmezsın ben senden umudu kestım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?