• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ahhh annem ahh benimki 6 haftayi doldurdumuydu badlar 14 bitene kadar surundurur :120:
insallah duyarsin zati kocaman oldu maasallah 7 gibi duyuluyor:21: super haberler bekliyok gii
dua ettim ediyorumdaaaa:38:

allah kabul etsin dualarını bizimkileride kabul eder inşallahh
bu haftalarda başlaması normalmii
yarın 8+1 olcezz
inşallahh güzel haberlerle gelirimm rabbim nasip eder inşalah

ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıler :53::53: acayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa:16::16:

ben hamıleyım bugun gebelık testımde net cıktı cizgıler :53::53: acayıp bı sok etkısı oldu bendee neyse pazartesı gıdıorum doktorumaa:16::16:

cok cok hayirli olsun canim.. demekki bat'dan 3 gun sonra cikti net sonuc?

Darisi biz bekleyenlerin basina insallah

Ayen gebemisin cabuk soyle :19:

eveeeeeeeeeeettttttttt:emir_bebek::emir_bebek: okadar ınandırdınkı benıı hala ınanamıyorum :52::52: herkese gebesın dedın bana sen deeılsın dedın tam tersı cıktı:1::1: hay ben senın hislerınınn:1::1::1: ınsallah rabbım herkesee nasıp ederr ama sımdıde endıse basladııı neyse hayırlısı

Ohhhh afiyet olsun hayatim bunyeden bunyeye degisir senin hormonlar tirmaniyor demekki devami gelir haa :1:
bengisu gibo ruhsuz deelsin ya tamamen normal bir gebesin :29:
inşallah normal bi gebeyimdir ve normal olarak tamamlayabiliriimmm

amiinn allahım bekletmesin çabucak göndersin bebeklerinizi..

:110: bulanmakla kalmaz bogurursun insallah :53: nasil gebelikse bu :63:
ben keskek yapiyom soguk corba salata :110:
sende ne yaparsan yap :63::63:

kııskaanç kııskaaanç kendi hamileliği zor geçmiş benimki rahat geçiyo diye beni kıskanıyooo :63::63: böğürmüyom işte geçti bilem çoktan sadece baze sabahları iştahsızlık oluyo okadar :63::19: sonrada geçiyo zaten boşuna heveslenmeee :19::19:

Amin :19::19:
eveeeeeeeeeeettttttttt:emir_bebek::emir_bebek: okadar ınandırdınkı benıı hala ınanamıyorum :52::52: herkese gebesın dedın bana sen deeılsın dedın tam tersı cıktı:1::1: hay ben senın hislerınınn:1::1::1: ınsallah rabbım herkesee nasıp ederr ama sımdıde endıse basladııı neyse hayırlısı

kari fenami oldu supruz oldu istee:21: sen bile cok sewindin:21:
sira sessada :1::1:
umudum karisiyla pasa karisiylada ben hamile kalirsam pihtililar:1:

kııskaanç kııskaaanç kendi hamileliği zor geçmiş benimki rahat geçiyo diye beni kıskanıyooo :63::63: böğürmüyom işte geçti bilem çoktan sadece baze sabahları iştahsızlık oluyo okadar :63::19: sonrada geçiyo zaten boşuna heveslenmeee :19::19:
:63::63: yuru git :63:
helal etsemmı acaba psıkolojımı bozdun dava acmayı dusunuom sana:26::26: etmemmmı canımm bu ay senden ümitliyimmm:34:

:18: hayirlisiii cook sevindim neler hissediyon kari ilk aydan kaptin bebee maasallah kuzzz coraspin iciyonmu
igneye pazartesimi baslayacan :18:

:124::124::124::124:ayennnnnnnnnnn :124::124::124::124:
canım çok çok tebrik ederim.. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin:16::16:
sağlıklı akıllı mutlu zeki güzel şirinbızdık bişey olsun inşallahhhhhhhh:21::21::21::21:
darısı bizim başımızaaaaaaaaa:118::118::118::118:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Amin :19::19:

kari fenami oldu supruz oldu istee:21: sen bile cok sewindin:21:
sira sessada :1::1:
umudum karisiyla pasa karisiylada ben hamile kalirsam pihtililar:1:

canımm paşa carpısmısmı kocasıylaa:1::1: pasa aynı senın gıbı oluyo sana soyleyımm kotu ornekk oluyon dun tebrık edecegine bodozlama fırcayı bastıı :26::26: inşallaah bu ayy herkess mujdeyı verır:16::16: iğne olmaya korkuom:26::26:

Back
X