• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biricik nasılsın cnm selam yokmu:26:
Hosgeldin cnm kocisle ilgileniyorum illa ben yatircakmisim koca bebegim diyorum kimse inanmiyo
İyiyim cnm kendimle sawasiyorum
Sen nasilsin keyfin yerinde masallahh
amin canım :34: ama hemen hemen hepünüze küsüüm beni hiç meyak etmemişsiniiiz :19::19:
Cnmm kusme bana aklimdasin tabiikii ben pek yazmiyorum biliyosun
Yazmasamda okuyorum hepiniz aklimdasiniz sizin sewincleriniz umut oluyo bana :16:

biricik nasılsın cnm selam yokmu:26:
Hosgeldin cnm kocisle ilgileniyorum illa ben yatircakmisim koca bebegim diyorum kimse inanmiyo
amin canım :34: ama hemen hemen hepünüze küsüüm beni hiç meyak etmemişsiniiiz :19::19:
Yazmasamda okuyorum hepiniz aklimdasiniz sizin sewincleriniz umut oluyo bana :16:

iyi yaptın bırakmadınnn
kısmet bu işler
bende hamile kaldığım ay 2 adet gonal f vurulmuştumm yetmemişti benim iğnelerimmm..
hayılısı olsunnn senin içinnn..

nasıl yetmemıstı canım anlamadım ozaman nasıl hamıle kaldın:49::49: prosedur ne bu ıste bu ığnelerı kullandıktan sonra catlama ığnesımı yapıyolar.. ınşallah banada vesıle olur bu ığne senın gıbı:16::16::16:

herkese selamlar :3:
bende bir kaç gündür yoğunum pazartesi eşim izinliydi
salı ablam geldi
çarşamba kardeşimle işlerimiz vardı
prşembe temizlik yaptım
cuma yani bugünde ablam geldi akşama gitti
çamaşırları topladım katlamadan şimdide size yazıyorum

e hadi sana küsmeyim bari :26: ama diğerlerine küsüüm en çokta başağaa :47: girmiş okaa şeyler yazmış bi beni merak edipte sormamıış bilee :19::63:

ne yaani beni bi eroş bide senmi merak etmişsin sadeceneee küstüm kızlar siz diğerlerineee :19::19::63: keşke önce geçmişi okuyup sadecene merak edenelere özelden msj atsaymışıım sende yenimi girdin kız sevinç ancamı meyak ettin beni :26: neysem sanada eroşada teşekkürler :16:o başak olacak tkb başkanınıda yolcam insan bi sorar beni dimi? :47::41::63:

benide birtek başak merak etmiş:38:
ama diğerleri varlığımı bile unutmuş:19:
bengisu canım testin iyi çıkmış hadi hayırlısı inşallah bütün testlerin böyle hep güzel çıkar:16:

benide birtek başak merak etmiş:38:
ama diğerleri varlığımı bile unutmuş:19:
bengisu canım testin iyi çıkmış hadi hayırlısı inşallah bütün testlerin böyle hep güzel çıkar:16:

sağol canım darısı hepinizinde başına inşallaaah :16::16: nerdeydinki sen :53: ben bu aralar pek bakamıyom geçmişe bu akşamda hızla bi baktım bana msj atan beni merak eden olmuşmu diye sadecenee :19:

sağol canım darısı hepinizinde başına inşallaaah :16::16: nerdeydinki sen :53: ben bu aralar pek bakamıyom geçmişe bu akşamda hızla bi baktım bana msj atan beni merak eden olmuşmu diye sadecenee :19:

aminnnn
boşuna demiyorum varlığımı bile unuttular diye:19:
yoğundum bir önceki sayfada yazdım
birde canım pek yazmak istemedi okuyup çıktım

Son düzenleme:
nasıl yetmemıstı canım anlamadım ozaman nasıl hamıle kaldın:49::49: prosedur ne bu ıste bu ığnelerı kullandıktan sonra catlama ığnesımı yapıyolar.. ınşallah banada vesıle olur bu ığne senın gıbı:16::16::16:

canım prosedür aynı klomen gibii
sadece klomen yerine yumurta istenilen büyüklüğe gelene dek iğne oluyon sonra çatlatma iğnesi

bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kilo almışın kızzzzzzzzzz
hadi gözün aydın iyi çıkmşş sonuçlarınn

eroş ben yazana kadar çıkmışın:33:
hangi ara çıktın ışığın yanıyodu ben alıntı yaparken

canım prosedür aynı klomen gibii
sadece klomen yerine yumurta istenilen büyüklüğe gelene dek iğne oluyon sonra çatlatma iğnesi

bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kilo almışın kızzzzzzzzzz
hadi gözün aydın iyi çıkmşş sonuçlarınn

64.70 çıktı kilom :53: ben daha yüksek bekliyodum hayret ettim :9: sağol canım benim :16: darısı seninde başına inşallah cinsiyeti sölemiyolar ama dahaa görünmezmiiş :50::14: kandıyıkçılaay gerçi 11+3 didi normal görememesii :26: neyse hadi ben kaçtııım hoşçakalın :3:

Back
X