bana artık sıkıcı gelıyo okumakgozlerım agrıyo masallah 2 gırme sayfalar doluyo
sevınc bı odad 5 kısı mı ya tıp fakultesı ozelmı devletınmı
ewim temiz kankam bişi yokkii
aa yapınca güzel iş yapar ama yapana kadar bekle de dur..
evet silekelenince mis gibi oluyo halılar ama benim balkonum yüksek diill
çırpamıyom benn
bide çiçekler var olmuyoo bende odunla dövüyodummm..
sen son sayfaya şaşıracağına kıllarına şaşır
cnm burda sakın yaptırmasın adanada seyhan uygulama ve araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım ben
burda tıp fakültesi var fakat kanı adanaya yolluyorlarmış gelmesi ayları buluyormuş adanada 3 hafta bilemedin 1 ayda tamamdır. geçmiş olsun.
10,350 gr
heee süper tıp fakültelerinde bir odada 5 kişi :101:
ancak uyuyorum zatenn günde 16-18 saat uyuyom nerdeyseeeeee...
uyuta uyuta büyütüyom ben onuuu..
bende geçmiş çok uzun olunca girip bakamıyorumm
bitmiyoooo
o zaman soğuk yoğurt çorbası yap bariiiiben yayla corbası hec yapmadım annem yada kaynam tencereyle gonderyo yapıp hazrını yapsam olrmu sımdı ben onuda keserımm adam mıdeyı mahvetmeyım
kız sizin bina kaç katlı altta kaynoş var onu biliyok en alttadahe hem çırpıyo hemde "aşşağıkilerin çamaşırları var" diyo
bende ses etmedim
oh iyi yapmşım dimi
deveye diken.. demişler
kolzette otururkende "aşşkımmmmmmmmmm seni seviyorummmmmm" diye bağırıyorum
banyodan börülcenin banyoya ses gidiyokumasıyım ya oonun çatlatıyom onu
ay eğlendim haa:26:
yok ben örüyorum onlarııı
muhabbet kaçıyo geçmişe bakarkeeennnbana artık sıkıcı gelıyo okumakgozlerım agrıyo masallah 2 gırme sayfalar doluyo
sevınc bı odad 5 kısı mı ya tıp fakultesı ozelmı devletınmı
he hem çırpıyo hemde "aşşağıkilerin çamaşırları var" diyo
bende ses etmedim
oh iyi yapmşım dimi
deveye diken.. demişler
güle güle görüşürük
bencede bende akşama yapacam oğlanı kocaya bırakırım şimdi yaptırmaz kapıya gelir ikide bir
he hem çırpıyo hemde "aşşağıkilerin çamaşırları var" diyo
bende ses etmedim
oh iyi yapmşım dimi
deveye diken.. demişler
saol başakcımmm aminnnn...havadis yok dedin bayağ varmış bişiler....sevinç kolay gelsinnn okullu olmuşsun artık...eroşum ii uykular uyu uyu bebişe yarasınnazocummm Allah kolaylık versin yeğenlerle...ayen geçmiş olsun cnmmm...Allah bidaha yaşatmasın....yeşilimmm doğurdu doguracak demek dün gibi yaaa canım benimmm....ksel niden gelmioki acep...başakcımmmmm bel ağrısı nedendir acaba? gittinmi sordunmu dr a....
devletin tabikiii özel olanda değil orda tek kişilik ben hep özle hastanelerdeydim
ssk ile anlaşmalı oğlumun doğumunda tek kişilik odada 3 gün kaldım 100 tl ödedik :101:
şimdidi özelde 350 tl imiş sezeryan :26::26:
bizim burda özel hastanelerde normal doğum ebe yaptırıyorsa ücretsiz üstelik tek kişilik oda :101:
aman çoluk çocuk olunca da ağda yapmak ne zor olur haa
en iyisi kuaför olur artık
ayy neleri hesap etmıss ınanmıyoruuuummmbörülce cıldırıyodur emınım benım börülcede dün aradı ayran ıctık ayrımı dustuk dıyoo bende yok lımonata içtik limonii olduk dedımm
benım bu gıttgım unv hastanesı paralı ama gırısı 40 tl sadece fark verdım 30 lr cok temız sakın bı hastaneydı ben orda dusunuyrm bızım burda bı lokman hekım var ozel orası berbatt bı yer dev desen adam yuzune bakmıyo
sizin orda pek ucuzmuşşdevletin tabikiii özel olanda değil orda tek kişilik ben hep özle hastanelerdeydim
ssk ile anlaşmalı oğlumun doğumunda tek kişilik odada 3 gün kaldım 100 tl ödedik :101:
bizim burda özel hastanelerde normal doğum ebe yaptırıyorsa ücretsiz üstelik tek kişilik oda :101:
olmuyo zaten idare ediyokkayy dövmekte çırpmak gibi olmazki
pissllikleeeeerrrrrsasıracak bısey yokkk cok tatlılar
çok saol cnmmm sölerim şimdi...
maaşallahhhh onaaabüyüsünn bakalımmm....
cnm burda sakın yaptırmasın adanada seyhan uygulama ve araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım ben
burda tıp fakültesi var fakat kanı adanaya yolluyorlarmış gelmesi ayları buluyormuş adanada 3 hafta bilemedin 1 ayda tamamdır. geçmiş olsun.
10,350 gr
heee süper tıp fakültelerinde bir odada 5 kişi :101:
devletin tabikiii özel olanda değil orda tek kişilik ben hep özle hastanelerdeydim
soguk corba ıcın malzemı ıslatmak gerekmıyomuydu :26::26::26:
merımek yapsam olmaz mı :44:
kötümü tıp fakülteleri
ayy benm gittiğim yer normalde gittiğim özel hastaneden daha hoş bi yerdi
doğum odalarını merak ediyorum bakmak istesem bakıtırlarmı bilmem:26:
tıp fakültesinin özelidemi varbend eoraya gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?