Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allahs ana ömür versin sevinç karısı işşallah :9::9::9:çüçümü:9::9::9:eşim geldi yemekelrini hazırladım profetörölü görnce beni öpücüklere bogdu:17::17:akşama çatışma kaçınılmaz:9::9:

desene eşinin kalbini bir kez daha fet etttin:21:
hadi kazanız mubarek olsun:1:

toprak kadarda saf olmam ama dövememde ama toprak gibi o kırılmasın bu üzülmesin diye kendimi üzerim:1:

ya sorma bende öyleyim kırılmasın kimse diyee kendimi üzerim aynı hiç hayır diyemem istemesemde yaparım felan ama olmuyo be nazom insanlar sonra çok üstüne geliyo valla hayır demeyi bilmek lazım ben çok çektim çok üzüldüm bu huyumdan bide en kötüsü sonunda kötü gene sen oluyon yok anam kıymet bilen:kkk:

ya sorma bende öyleyim kırılmasın kimse diyee kendimi üzerim aynı hiç hayır diyemem istemesemde yaparım felan ama olmuyo be nazom insanlar sonra çok üstüne geliyo valla hayır demeyi bilmek lazım ben çok çektim çok üzüldüm bu huyumdan bide en kötüsü sonunda kötü gene sen oluyon yok anam kıymet bilen:kkk:

haklısın ama huy işte
şimdi eskisi gibi değilim hayır diyebiliyorum ama yinede kendimi çok yıpratıyorum ama nereye kadar
bazen alıp başımı gidesim geliyor dün akşamda eşime diyorum bi gün çekip gidecem ıssız adaya sadece laptopumu alacam seni bile almıyacam diyorum:1:

haklısın ama huy işte
şimdi eskisi gibi değilim hayır diyebiliyorum ama yinede kendimi çok yıpratıyorum ama nereye kadar
bazen alıp başımı gidesim geliyor dün akşamda eşime diyorum bi gün çekip gidecem ıssız adaya sadece laptopumu alacam seni bile almıyacam diyorum:1:

Evet cnm öyle huyy....ama bende törpiledim bu huyumu napıyım kız işin ilginç yanı eskisinden çok hürmet görür oldum valla anlamıyom ben bu işi:32:Kız ıssız adana int nerde bulacaan :53:aaa kocisin ne dedii:26::9:

haklısın ama huy işte

valla bnde diyorum bazen ..okadar bunalıyorumki kaçasım geliyo..

ayy benimlkide aynı zaten midesine pek bi düşkün bide sevdiği şeyler yapınca bayılıyo ne desem yapııyoooo:9::9:çocuk gibiler:9:

Evet cnm öyle huyy....ama bende törpiledim bu huyumu napıyım kız işin ilginç yanı eskisinden çok hürmet görür oldum valla anlamıyom ben bu işi:32:Kız ıssız adana int nerde bulacaan :53:aaa kocisin ne dedii:26::9:

evet hayır diyince saygı görüyorsun bende anlamadım
ne diyecek güldü :1:
hem heryerde çekmiyormu öyle diyorlarya şelalenin altından bile çekiyormuş
vınımıda alır giderim faturayıda kocama ödetiririm:1:ama sizden kopmam

Son düzenleme:
allahs ana ömür versin sevinç karısı işşallah :9::9::9:çüçümü:9::9::9:eşim geldi yemekelrini hazırladım profetörölü görnce beni öpücüklere bogdu:17::17:akşama çatışma kaçınılmaz:9::9:
Eee adamcagiz sefil perisan oldu sevinir tabe degerini eyice anlamistir:1:
evet hayır diyince saygı görüyorsun bende anlamadım
ne diyecek güldü :1:
hem heryerde çekmiyormu öyle diyorlarya şelalenin altından bile çekiyormuş
vınımıda alır giderim faturayıda kocama ödetiririm:1:ama sizden kopmam

:29: canim yaaa
:31: off bugunde benim heruf yokkk :31:
uykum geldi yataga girdim :19: uyuyamadim :19:

Back
X