Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerde geziyo kız o sohbet etmeyi sevmezmiş çenesi yoruluyomuş:53:

:53::53:
ben kankamla işaret dliyle konuşurum :21::21:
neyse banyo yapıyomuş en azından o da bişidir:60:

seninkiyle benmki kardeş olabilir:44:

benmki sağolsun bornozu banyoda giyinir ama ayaklarıyla şap şap parkelere basar:9::9::9::9:

ya bu deveyi gütcez yada bu diyardan gitcez:31:
galiba kardeşler :1::1:
banyo yapmayada yeni alıştı zorumla yapardı eskiden
ya adam anadan doğma çıkıyo geliyo odaya artık havluyu banyoya takıyımda bide öyle deniyim :18::18:
yok kıxz benmki kavga edince düzeltiyo denedim gördüm:1::1:

gülmeee kız
kaynananada suç valla oğullarına temizliği öğretmemiş tırnaklarını bile o kesiyomuş adam şimdi delirtiyo beni gecen bebişim tırnaklarımı kes diyo git şurdan dedim elin yokmu kessene dedim ayyy ağlıycaktım sinirden :19::19:

evet ya bak o konuda haklısın şekerim anaları alıştırmış herşey ayağına gelsin benimkide ilk zamanlar bezdiriyodu beni sonra tabiii ipleri elime aldıım:8:kııız başakss sen nası yetiştircen egeciği....:26::16::9:

evet ya bak o konuda haklısın şekerim anaları alıştırmış herşey ayağına gelsin benimkide ilk zamanlar bezdiriyodu beni sonra tabiii ipleri elime aldıım:8:kııız başakss sen nası yetiştircen egeciği....:26::16::9:
ya benm iplerimi elime almam cok zor kocam cok maço benm istediğim bişeyi eğer o istemiyosa konu kapanır..
beğendiğim bi elbise eğer azcık kısalsın giydirmez ancak tatilde rahatım açılıyorum saçılıyorum :21::21:

galiba kardeşler :1::1:
banyo yapmayada yeni alıştı zorumla yapardı eskiden
ya adam anadan doğma çıkıyo geliyo odaya artık havluyu banyoya takıyımda bide öyle deniyim :18::18:
yok kıxz benmki kavga edince düzeltiyo denedim gördüm:1::1:

kız sende havluyu versene adama banyoya

tabii içeri kadar girer

benmkine hep söylüyorum havlunu alda girrrrrrr diyee

ama önemsemiyo ben götürüyom peşinden yoksa olan parkelere oluyo:1::1::1:
neyse en azından bi şekilde yoluna sokuyoruz işleri

ah biz kadınlarrr iyiki varızzzzzzz:12:

ya benm iplerimi elime almam cok zor kocam cok maço benm istediğim bişeyi eğer o istemiyosa konu kapanır..
beğendiğim bi elbise eğer azcık kısalsın giydirmez ancak tatilde rahatım açılıyorum saçılıyorum :21::21:

şekerim aynı benimkide öyle yaa sorma valla annesi pek kötü alıştırmış ilk zamanlar bana ha bire oturduğu yerden aşkım onu getirirmisin aşkım şunu getirirmisin aay deli oluyodum valla:36: şimdi herşeyi kendi alıyoo tabi gene arada benden de istiyo ama o kadar olur nası yaptım bilmiiom valla:9::9:ark. ağır abi senin bu koca diyolar bana :9::9:ama ben maçonun hakkından da geliriimm evellallah:9::9:

kız sende havluyu versene adama banyoya

tabii içeri kadar girer

benmkine hep söylüyorum havlunu alda girrrrrrr diyee

ama önemsemiyo ben götürüyom peşinden yoksa olan parkelere oluyo:1::1::1:
neyse en azından bi şekilde yoluna sokuyoruz işleri

ah biz kadınlarrr iyiki varızzzzzzz:12:
kız yalakarsam veriyorum zaten ama eline vermezsem almıyo havluyu desemde almıyo
yaaa ben olmasam naparmış bu adam bilemiyorum yada ben varım diyemi böyle onuda bilemiyorum :26::26:

şekerim aynı benimkide öyle yaa sorma valla annesi pek kötü alıştırmış ilk zamanlar bana ha bire oturduğu yerden aşkım onu getirirmisin aşkım şunu getirirmisin aay deli oluyodum valla:36: şimdi herşeyi kendi alıyoo tabi gene arada benden de istiyo ama o kadar olur nası yaptım bilmiiom valla:9::9:ark. ağır abi senin bu koca diyolar bana :9::9:ama ben maçonun hakkından da geliriimm evellallah:9::9:
ben fazla yumuşağım galiba neyse yavaş yavaş halltmeye calışıyım :21::21:

kız yalakarsam veriyorum zaten ama eline vermezsem almıyo havluyu desemde almıyo
yaaa ben olmasam naparmış bu adam bilemiyorum yada ben varım diyemi böyle onuda bilemiyorum :26::26:

kıız siziin havlular niye banyoda durmuyokii:53::53:bizim bornozlar banyoda asılı hep havlularda katlı çekmecelerde..anlamadım ben sizin işi nasılmış o öylee:53::53:

kıız siziin havlular niye banyoda durmuyokii:53::53:bizim bornozlar banyoda asılı hep havlularda katlı çekmecelerde..anlamadım ben sizin işi nasılmış o öylee:53::53:
önceden kaynanayla oturuyodum ordan gelen bi alışkanlık ya aslında durum şöyle adam üstünü gidip banyoda cıkartıp banyo yapmaz odada cıkartır yerde bırakır yada işte çatışma fln olduğunda odada cıkarır normalde bornozu takıp banyoya gitmesi lazım adam anadan doğma geziyo evin içnde olcak işmi :20::20::20::20::20:

önceden kaynanayla oturuyodum ordan gelen bi alışkanlık ya aslında durum şöyle adam üstünü gidip banyoda cıkartıp banyo yapmaz odada cıkartır yerde bırakır yada işte çatışma fln olduğunda odada cıkarır normalde bornozu takıp banyoya gitmesi lazım adam anadan doğma geziyo evin içnde olcak işmi :20::20::20::20::20:

:9::9::9:kız sen perdeleri felan iyice kapa bariim:9::9:

benim havlularımda odamda duruyo..bornozlar odamın kapısının arkasında..kaynanayla oturduğum için banyoya girerken bornozu giyip giriyorum haliyle

benim havlularımda odamda duruyo..bornozlar odamın kapısının arkasında..kaynanayla oturduğum için banyoya girerken bornozu giyip giriyorum haliyle
bizdede alışkanlık olmuş o durum ama şöylede bişey var bi misafir banyoya girse tuvalete fln ayıp olur havluları görürse diye odaya asıyorum hala :ssz:

ayy face e dalmışım:12::12::12::12:

evimim toplamam lazım:kkk::kkk::kkk:

kızlar hadi toplaşın gelin:57:

gün gelir bende size yardıma gelirim:21::21:

Back
X