Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr nasılsınızzz
yaptım tabisi kızartma sarımsaklı yoğurt döktük bide dünki makarna vardı brokoli salatası yaptım(hergün yapıyorum hergün yiyoruz) kırmızı lahana salatası vardı
dün yemek yaptıysan bugün dışardasınız bence adamı şaşırt artık hergün yap yemeğini kanka koca söylemez ama istiyodur bak söyliyim kızım kabız olursunuz sulu yemek yiyin![]()
bak yanlış anladım bebeğim ben senin ve eniştemiz bağırsaklarını düşündüğüm için söyledim eniştem seni daha cok sevsin diye söyledimbaaakkk laflaraaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk yazdım bunlarıııııı bi köşeyeeee![]()
falmıııııııııııııbana bi fal bak gıııı![]()
bak yanlış anladım bebeğim ben senin ve eniştemiz bağırsaklarını düşündüğüm için söyledim eniştem seni daha cok sevsin diye söyledim![]()
Bakem annemmmm![]()
affettinmi beni :18::18::18:
öyle bişey çin çok beklerler kankamburdakı karılaraaa fırsat doguyorrr kankalıgımızın sarsıldıgını dusuneceklerr![]()
öyle bişey çin çok beklerler kankam![]()
ayy ağzını öperim kankam inş yafaldan hıc anlamamdaa sankıı fıncanının kenarındaa bebek kıvrılmıss![]()
ayy romantizm mi biz unuttuk onu en romantik anımız o mumun önündeki resim kocam içince cok tatlı cok romantik oluyo sürekli öpüyo beni![]()
dogruuuu
dun gece bı sımsek bı yagmurr cok romantıktıııı
kız gelseee yaaa artıkkk dımıı kankoşş
ayy ağzını öperim kankam inş ya
ayy romantizm mi biz unuttuk onu en romantik anımız o mumun önündeki resim kocam içince cok tatlı cok romantik oluyo sürekli öpüyo beni
hangi kız gelse kankoş anlamadım onu :18:
ayy inş ya kankam bi süpriz olsa bi kaza olsa hamile kalsamkış gelse dıceme kız yazmısımmvalla ben bakar bakmaz ole gordumm resmen egılmıs bebekk
bırde helıkopter var oda bı haber sanırım aydınlık guzel bı haber hızlaaa geleceekkk
![]()
ayy inş ya kankam bi süpriz olsa bi kaza olsa hamile kalsam
kış gelsinde kankam yeni kabanını giysn ya
hakkaten bende kışlık kıyafetlerimii özledim sıkıldım kıl tüy derdinden kışın öyle bi sorun yok
hep büyük göğüsler istemiştim 75 zor doluyo cok cnm sıkılıyo 80 olsun istiyorum kocam bana krem alcak 80 olcak yaaaakısın boyle yagmur yagarken kocısle uyumayı cok sevıyorummmavatarını dıcektım bendee kapat o memelerınıııı
![]()
alemsınn kadınn yaa
![]()
hep büyük göğüsler istemiştim 75 zor doluyo cok cnm sıkılıyo 80 olsun istiyorum kocam bana krem alcak 80 olcak yaaaa
kışın sarılıp uyuyoruz üşüdüm üşüdüm diyorum kocam ısıtıyo ama yazın sarılmak bile zor geliyo ayyyy kocamı özledim
karı fal bakıcaktı kaçtı![]()