Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

süpermişşşş kız daha nerde doğuracağına karar veremedinmi sen
bir dikiş tutturamadın

off sorma ya kendi doktorlarım istifa etmeseydi devamlı kontrollerimi yaptırdğm hastanede doğurcaktım
hatta bebek tedavisinide orda görmüştüm am küstüm oraya

şimdi kararımı verdim bi hastane önerdi kocam sadece "doğum ve çocuk üzerine"

2hafta sonraki kontrole oraya gitcem

bu gidişle ben evde doğrurum

selam herkese
sende benim gibi vakumlu hurç al herşeyini vakumla koy bazanın altına hem rutubet olmaz hemde yerden tasarruf edersin

ben bi geçmişe hızlıcana gidip geliyorum

aa nerde satılıyoo nazo ya süpersin kızzzzzzzzzzzzzzz yaşasınnnnnnnnnnnnn ayaklı alabilirim o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

he kızzzz zamanı uzatmayı eşinide alın hemen gidin karar verin aldırın
vazgeçerler haa benden söylemesi
ben heç demedim annecim

bencede vazgeçmeden almak gerek

ben çok yakınlık gördüğüm için annecim demiştim sen görmedin zaar

evet canım çoğu gitti azı kaldı artık daha hızlı gidiyor sizin sayenizde

aynen ya sanki özellikle ovulasyon zamanı kavga çıkarıyorlar ama sorsan biz çıkartıyoz deli oluyorum ozaman
heleki tedavi olurken yok yorgun olur canı istemez ama ben istemiyo olurum sonrada kızarım çocuk yapmayamo çalışıyoruz yoksa yapmamayamı:44:
bazen eşime diyorum erkekler daha nazlı birde kadınlar nazlı dersiniz diye
ve gerçekten ne kadar koşturursan okadar bişey yapmamış oluyorsun en iyisi biraz kendi haline bırakmak
mesala ben kolay kolay fatura ödemeye gitmem bir ara ödüyordum baktım bütün işi üstüme yıkıyor kendimi geri çektim heryere eşimi koşturuyom

kesin banada öyle geliyor yeşilden ses yok doğurdumu ne yaptı :18::18::18:
hoşbuldum cnm ewet okula gittiler tatlım benimkilerin okulu sabah 8 den akşam 5 e kadar bütün gün rahatım nassın iyimisin şeker?
ohhhhhhhhhhhhhhh
bencede vazgeçmeden almak gerek

ben çok yakınlık gördüğüm için annecim demiştim sen görmedin zaar

yokkk

çok haklısın canım ben eşime bıraktım ama faturaların hep günü geçmiş
bide faiz yedik işi çok yoğun hatırlatmasam aklına bile gelmez
bıktım valla yaaa resmen akıl defteri benim ben söylemeden
hatırlatmadan bişe yaptığı yok

başak hanım cepten msj atmış büyük wc gelmiş hurreme selam söyle diyor işi uzunmuş delimi ne karı

aa nerde satılıyoo nazo ya süpersin kızzzzzzzzzzzzzzz yaşasınnnnnnnnnnnnn ayaklı alabilirim o zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mesala ben ilk bebek eşyaları satan beşik gibi şeyler oraya sormuştum orda vardı
sonra migrosta vardı alacaktım neyse şimdi kalsın sonra alırım dedim para biraz kısıtlıydı
derken iyiki almamışım A 101 gelmişti 10 liraya 2 paket aldım 1 paketin içinden iki tane yorgan boyu ve bir tanede yastık boyu vardı
birdaha gelirse 2 paket daha alacam köydeki eve rutubet çok var her gittiğimde herşeyimi yıkamaktan fanalık geldi yorgan yastık bir haftam onları temizlemekle geçiyor
en azından koyarım vakumlu hurçlara mis
A 101 gelince sanada söyliyim sende alırsın çünkü dışarda satılanlardan daha uygun oluyor

abovv ben günde 3km yürüsem çıkar çiçuk

evett yürüyüş yaparsan çıkacak ama emin ol daha kolay, spor şarttt toto büyütmek yok yürüki rahat bi normal doğum yapabilesin.bak bana örnek al ben sezeryan olacağımı bile bile nasıl yürüyorum

sevinçççç kız bende diyorum bu karı ne çok halvete giriyo sen korunmayı bıraktıydın dimii, bebek isterken bende 2 günde bir halvete gidiyodum şimdi anladım seni,ama yımırtlama zamanı küslük olmaz,küstüysen bile boşver küs küs de olur

selam kızlar nasılsınız???*

evet bu 2. ayım bıraktım korunmayı
ama bugün itibariyle tekrar başlayacam

Son düzenleme:
hoşbuldum cnm ewet okula gittiler tatlım benimkilerin okulu sabah 8 den akşam 5 e kadar bütün gün rahatım nassın iyimisin şeker?

oh ne iyiymiş öyle ben birini gönderdim yeğenin 15 dk sonra biri geldi ALLAH tan bugün yarım saat evde tekrar okula gidecek

bizde otomatik ödeme talimatı verdik ben diyorum son ödeme şu gün hesaba para yatırıyor
yada kuzu kuzu gidip ödüyor faturaları hiçte umursamıyorum çünkü ben taktıkça onun hiç umurunda olmuyor
neyse ben çıkayım şimdi yeğene bişeyler hazırlayım gidince rahat rahat sohbet ederiz

tmm canım

walla öyle cnm bi gidiyolar kafamı dinliyom öğlen yemeklerini ,ikindi kahvaltılarını okulda yapıyolar tokda geliolar rahatım yane

1.SEÇENEK

02 Ekim 2012 saat 03:25’ten 04 Ekim 2012 saat 13:46’ya kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;

2.SEÇENEK

11 Ekim 2012 saat 23:23’ten 14 Ekim 2012 saat 01:01’e kadar Ay Başak burcunda küçülecek;

walla öyle cnm bi gidiyolar kafamı dinliyom öğlen yemeklerini ,ikindi kahvaltılarını okulda yapıyolar tokda geliolar rahatım yane

ben sabah kahvaltı savaşı veriyorum akşam gelince aç oluyor
yemek yemek istemiyor uykusu geliyor ders yaptırabildiğim kadar yaptırıyorum
sabah devam ederiz yorgunum yatacam diyor
sabah kahvaltı faslı derken çok az zamanı kalıyor
off pofffffff yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…