alooo kankamın işini halletsene kadınnniyi yapmissin yarinsa randevun gecer gider siz bu rahatliklan ohoooooooo
gumus arasin
ben bulasik makinami bosaltmaya gidiyom
kanka bu karı fazla sevgiye gelemiyo bncebenmiii unuttumm bak bakalım senı hep en cok merak eden kımmama gormuyosun degerımı ben baska topıklere gıdınce anlıycaksınn oysa senı cok sevmıstımm hem kankamda öylee senı cok sevıyor
benmiii unuttumm bak bakalım senı hep en cok merak eden kımmama gormuyosun degerımı ben baska topıklere gıdınce anlıycaksınn oysa senı cok sevmıstımm hem kankamda öylee senı cok sevıyor
:26::26::26::26::26::26::26::26:
benımde sımdı 1.5 aylık kucagımda olacaktıııbenm eski topiğe baktmda herkes bebeğine ciciler almış ayrıntılı ultrason zamanları gelmiş yolu yarılamışlar ben ağlamıyımda kimler ağlasın
eniştem gelmedimi bugün geç kaldı :26::26: yemek varmı yaptınmı
alooo kankamın işini halletsene kadınnn
hem benm fal noldu bak sözünü tutmuyan kadın diye ilan ederim seni iki laf etcen altı üstü
kanka bu karı fazla sevgiye gelemiyo bnce
benmkide akşama kadar aramdı şimdi arıyo ekmek alıyımmı diyo napıyon naptın yok kızdım bende asker arkadaşınmyım senin dedim:26::26::26::26::26::26::26::26:
benımde sımdı 1.5 aylık kucagımda olacaktııı
yemek yapmadım cnmm mısafırı varmıs bırlıkte yemıslerrr yapmaa dedııı
Kari sensinalooo kankamın işini halletsene kadınnn
hem benm fal noldu bak sözünü tutmuyan kadın diye ilan ederim seni iki laf etcen altı üstü
kanka bu karı fazla sevgiye gelemiyo bnce
benm eski topiğe baktmda herkes bebeğine ciciler almış ayrıntılı ultrason zamanları gelmiş yolu yarılamışlar ben ağlamıyımda kimler ağlasın
dimi bizde onu duymayalım kankabu aralar alıngan kocası ılgılenmıyor yaaa alısmıs hergun adam kucagına alsın sevsın ıstıyorrhee senın falda yalan olduu aynı basak gıbı ısıne gelenı duyuyor gelmeyenı duymuyorrr cevap yok tık yok
benmkide akşama kadar aramdı şimdi arıyo ekmek alıyımmı diyo napıyon naptın yok kızdım bende asker arkadaşınmyım senin dedim
benm ilk bebeğim kızdı ve şimdi 2 yaşında olcaktı 2. bebeğimde esra erolla aynıydı erkekti 1,5 yaşında olcaktı 3. doğsaydı 3 aylık olcaktı oda erkekti 4. 20 haftalık olcaktı offfff offff
benmkide akşama kadar aramdı şimdi arıyo ekmek alıyımmı diyo napıyon naptın yok kızdım bende asker arkadaşınmyım senin dedim
benm ilk bebeğim kızdı ve şimdi 2 yaşında olcaktı 2. bebeğimde esra erolla aynıydı erkekti 1,5 yaşında olcaktı 3. doğsaydı 3 aylık olcaktı oda erkekti 4. 20 haftalık olcaktı offfff offff
tmm kanka gözyaşlarımı içime akıtırım senin içinınsallah yıne olacak kankamm ama uzun omurluu hayırlı olacak ınsalllaahh üzülmee daha fazlaaa benıde aglatacan
aminnnAllahim saglik versinnn
Kari sensin
offff bende agustos 2012 annelerindeydim herkes cokktan dogurdu kirki cikti
eski topiki okur aglardim bakmiyom artik
dimi bizde onu duymayalım kanka
hergün çarpışalım diyo hergün hergün olurmu ama adamı bıktırır bak biz napıyoruz gösteriyoruz ama elletmiyoruz adamlar hep kıçımızın dibinde
dimi bizde onu duymayalım kanka
hergün çarpışalım diyo hergün hergün olurmu ama adamı bıktırır bak biz napıyoruz gösteriyoruz ama elletmiyoruz adamlar hep kıçımızın dibinde
yaa siz ne yapmaya calisiyorsunuz moral vermek yerine su laflara bak yaa a valla cok sinir oldum heee
kustum ikinizede gidiyom bentansiyonumu firlattiniz iyice dalga gececek baska bise bulun
suss kanka karı öldürcek bizi cok kızdı vallatam yumurtlama donemınde adamla kavga edıyorrr gecen ayda öyle olduu adam o yumurtalarıı sevecek ama sevdırmıyorrr kusuyor surat yapıyorraynen böyleee
yaa siz ne yapmaya calisiyorsunuz moral vermek yerine su laflara bak yaa a valla cok sinir oldum heee
kustum ikinizede gidiyom bentansiyonumu firlattiniz iyice dalga gececek baska bise bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?