Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi yapmissin yarinsa randevun gecer gider siz bu rahatliklan ohoooooooo
gumus arasin
ben bulasik makinami bosaltmaya gidiyom
alooo kankamın işini halletsene kadınnn
hem benm fal noldu bak sözünü tutmuyan kadın diye ilan ederim seni iki laf etcen altı üstü
benmiii unuttumm bak bakalım senı hep en cok merak eden kımm ama gormuyosun degerımı ben baska topıklere gıdınce anlıycaksınn oysa senı cok sevmıstımm hem kankamda öylee senı cok sevıyor
kanka bu karı fazla sevgiye gelemiyo bnce

..............................................................................................

benm eski topiğe baktmda herkes bebeğine ciciler almış ayrıntılı ultrason zamanları gelmiş yolu yarılamışlar ben ağlamıyımda kimler ağlasın

:26::26::26::26::26::26::26::26:
benm eski topiğe baktmda herkes bebeğine ciciler almış ayrıntılı ultrason zamanları gelmiş yolu yarılamışlar ben ağlamıyımda kimler ağlasın
benımde sımdı 1.5 aylık kucagımda olacaktııı
eniştem gelmedimi bugün geç kaldı :26::26: yemek varmı yaptınmı

yemek yapmadım cnmm mısafırı varmıs bırlıkte yemıslerrr yapmaa dedııı

hem benm fal noldu bak sözünü tutmuyan kadın diye ilan ederim seni iki laf etcen altı üstü

bu aralar alıngan kocası ılgılenmıyor yaaa alısmıs hergun adam kucagına alsın sevsın ıstıyorr hee senın falda yalan olduu aynı basak gıbı ısıne gelenı duyuyor gelmeyenı duymuyorrr cevap yok tık yok

:26::26::26::26::26::26::26::26:

benımde sımdı 1.5 aylık kucagımda olacaktııı

yemek yapmadım cnmm mısafırı varmıs bırlıkte yemıslerrr yapmaa dedııı
benmkide akşama kadar aramdı şimdi arıyo ekmek alıyımmı diyo napıyon naptın yok kızdım bende asker arkadaşınmyım senin dedim
benm ilk bebeğim kızdı ve şimdi 2 yaşında olcaktı 2. bebeğimde esra erolla aynıydı erkekti 1,5 yaşında olcaktı 3. doğsaydı 3 aylık olcaktı oda erkekti 4. 20 haftalık olcaktı offfff offff

Kari sensin

offff bende agustos 2012 annelerindeydim herkes cokktan dogurdu kirki cikti
eski topiki okur aglardim bakmiyom artik

dimi bizde onu duymayalım kanka
hergün çarpışalım diyo hergün hergün olurmu ama adamı bıktırır bak biz napıyoruz gösteriyoruz ama elletmiyoruz adamlar hep kıçımızın dibinde

ınsallah yıne olacak kankamm ama uzun omurluu hayırlı olacak ınsalllaahh üzülmee daha fazlaaa benıde aglatacan

Allahim saglik versinnn

hergün çarpışalım diyo hergün hergün olurmu ama adamı bıktırır bak biz napıyoruz gösteriyoruz ama elletmiyoruz adamlar hep kıçımızın dibinde

yaa siz ne yapmaya calisiyorsunuz moral vermek yerine su laflara bak yaaa valla cok sinir oldum heee
kustum ikinizede gidiyom ben tansiyonumu firlattiniz iyice dalga gececek baska bise bulun

tam yumurtlama donemınde adamla kavga edıyorrr gecen ayda öyle olduu adam o yumurtalarıı sevecek ama sevdırmıyorrr kusuyor surat yapıyorr aynen böyleee

yaa siz ne yapmaya calisiyorsunuz moral vermek yerine su laflara bak yaaa valla cok sinir oldum heee
kustum ikinizede gidiyom ben tansiyonumu firlattiniz iyice dalga gececek baska bise bulun

tam yumurtlama donemınde adamla kavga edıyorrr gecen ayda öyle olduu adam o yumurtalarıı sevecek ama sevdırmıyorrr kusuyor surat yapıyorr aynen böyleee
suss kanka karı öldürcek bizi cok kızdı valla fal bakmamak içinmi kaçtı acaba :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…