Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok moralim bozuk kocişe bu ayda olmadı diyecektim. sabah işyerime çiçek yolladı akşamda yemeğe çıkacakmışız. müjdeli haber bekliyordu konuşmasakda batımı bekliyordu:2:

:53:aa kocan batını takip ediyor demek ilginç benmki hiç bilmezdi

güzel bi dille söyle tatlım napcan başka yolu yok

Senlede konusak annem :29::29:
valla duzeldi sanirimm gece gec geldi
detaya dalamadik:19: bugunde
kaynosa gidecekmisiz ne heyecanli:19:

adam gönlünü almak için seni gezmeye götürüyo

nereye gittiğin önemli değil

sen heyecanlanmaya bak:1::1::1::1::1:

benim birkez düştü önceki oturduğum apartmanda en üst katta oturuyodum
orda aşağıdan yandan belli olmasın diye üstüne başka bişey astımki görünmesin tabi çamaşırları toplarken unutmuşum:30:
ben üsttekini alınca alttaki tanga aşağıya düş gitsem nasıl alacam:30:
hemen arkadaşın kızına söyledim alıp hemen gel göstermeden dedim
bende balkondayım çocuk aşağıdan bumu dedi ben yerin dibine girdim resmen birde etrafı kolaçan ediyorum kimse gördümü diye ALLAH tan kimse yoktu etrafta:36:

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hemde tangaaaaaaaaaaaaaa:53::53::53::53::53:

ne renktiiiiiiii:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

dantelli gecelikide vardır o tanganınnnnnnn:12::12:

çok moralim bozuk kocişe bu ayda olmadı diyecektim. sabah işyerime çiçek yolladı akşamda yemeğe çıkacakmışız. müjdeli haber bekliyordu konuşmasakda batımı bekliyordu:2:

canım dogryu söyle ne kaybedersin :50::50:kısmet dersin

sevinç karısı rapor veriyorm sana dinle bu karı nereye kaybold hemen:20::20:
brokoli çorbası zeytinyagı kereviz salatası terbiyeli yaptım pirinç pilavı yapıcem ısladım kabakları kavrdm yogurtl dereotlu yaptım tatlıyı es geçtim yapasım gelmedi
evi dip köşe temizledim karnımı doyrdm mtfagı topladım makinaya çamaşır attım :30::30:5 10 geçe işim bitti pc başına oturdum ben demedimmi 5 .30 kadar işim biter diye :27::27:
karılar sizler ne yemek yaptınız bakalım :6::6:

kızlar bi bakim dedim çıkcam birazdan...giremiom fazla kayınbabamı ışına götürüom biliosunuz...buraya gelen giden oluyo..yoğun geçio...sizlerde iyisinizdir inşallah....geçmişi okuyamıom yazıyı yazıom ama cevap veren olunca göremiom ...bilginiz olsun...sizi seviommmm....öpüldünüzzz:54::54:

nazocumum fatihalarına başlangıç yapmıştım ama gerisi gelmedi utanıom bile sölemeye :17::17::17::17::17: (30 okudum okuyamadım daha nazom)aklımda hep ama burdada durumlar karışık beynin tümüne sıçramış kanser...babam bebek gibi oldu peşindeyiz hep kayınvaldemle..:50::50:Allahın takdiri ...şifa versin rabbim...paylaşımın cok hosuma gitti buarada...bu günlerin üstüne ii geldi onu okumak...öpüldün cnmm...

olsun cnm senin bi ce demen bile yeterrrrrrr

seni en üste geçiriyim akrılar altında kalsın olurmu:9::9::9:

kız dün sevinçle ne konştun anlat:19:

:53:aa kocan batını takip ediyor demek ilginç benmki hiç bilmezdi

güzel bi dille söyle tatlım napcan başka yolu yok

sorma başak yaa o çok dikkatlidir bu tür konularda halbuki de hiçbişey hissetmiyorum bekleme deyip durdum. ama inanmak isetemedi sanırım. çok hevesli o. şimdi oturup ağlayasım var. kendime değil de o üzülecek diye daha çok üzülüyorum. bir de bir sorun mu var acaba niye olmuyor diye başlayacak yine daha 5 aylık evliyiz. ama milletin ilk geceden oluyor nasıl falan bile demişti. ama ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat versin dedim. rabbim yüzümüze baksın artık ne deyim:ssz:

sorma başak yaa o çok dikkatlidir bu tür konularda halbuki de hiçbişey hissetmiyorum bekleme deyip durdum. ama inanmak isetemedi sanırım. çok hevesli o. şimdi oturup ağlayasım var. kendime değil de o üzülecek diye daha çok üzülüyorum. bir de bir sorun mu var acaba niye olmuyor diye başlayacak yine daha 5 aylık evliyiz. ama milletin ilk geceden oluyor nasıl falan bile demişti. ama ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat versin dedim. rabbim yüzümüze baksın artık ne deyim:ssz:

5 aylıkmıııııııı:53::53::53:

şimdi sinirlendim heee neden bu kadar kaptırdınız kendinizi özellikle eşin kaptırmış
5 ay nekiiiiiiiiiiiii:53::53:

doktora gitsen kapıdan kovar sizi :88:

çokmu baskı var üzerinde eşinin

yok annem ama pazartesi sezaryene giriyor

gelcek bebek:emir_bebek:

ayyyy hadi bakalım hayırlı kolay doğumlar olsun yeşileee...benimde 17 ekimde 2 sene bitcek başak bide kimyasal gebelik geçirdim istersen ekle onlarıda :54::54::54:

olsun cnm senin bi ce demen bile yeterrrrrrr

Allah razı olsun kuzucummmmmm....topik başkanından bunu duymak bile çok güzelll :34: seni seviommm Allah a emanet olun...kendine ii bak ....salata yapcam gidiomm.:54::54::54:

ben yerimden memnnm ama sen bilirsin :1::1::1:
aman ne konşcem havadan sudan :27::27::27:senlede istersen akşam konşalım yavrim eşim gelsinde:27::27:

:9::9::9:topraksın diye torpil geçiyim didim ama tamam sen orda kal

karıların üstüne çıkarsan başlarına bi iş gelir felan:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

he zatis evinçle ne konuşulurki maymuş karı :100:

ayyyy hadi bakalım hayırlı kolay doğumlar olsun yeşileee...benimde 17 ekimde 2 sene bitcek başak bide kimyasal gebelik geçirdim istersen ekle onlarıda :54::54::54:

Allah razı olsun kuzucummmmmm....topik başkanından bunu duymak bile çok güzelll :34: seni seviommm Allah a emanet olun...kendine ii bak ....salata yapcam gidiomm.:54::54::54:

canım benm bende seviyom

sen buranın daimöi müdavimlerindensin ben senin iç.ini biliyorum aklın burda:1::1::1::1:

afiyet olsunnnnnn

:9::9::9:topraksın diye torpil geçiyim didim ama tamam sen orda kal

karıların üstüne çıkarsan başlarına bi iş gelir felan:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

he zatis evinçle ne konuşulurki maymuş karı :100:

beni mudlandır önce sen sonra yapma:43::43::43:
sevinç karısı çok matrak bikerem iyikide konşmşm havam degişti:27::27:
çabk çıkar beni üste torpil yapmazsanda sen bilirsin :2:

napıyonuz ? ben ağlıyorum çok sinirlerim bozuk..kendimi çok kötü hissediyorum..berbatım çok bunaldım .. ortada hiçbişey yok ama ben niye kendimi bukadar kötü hissediyorum niye normal olamıyorum akışına bırakamıyorum hayatı

napıyonuz ? ben ağlıyorum çok sinirlerim bozuk..kendimi çok kötü hissediyorum..berbatım çok bunaldım .. ortada hiçbişey yok ama ben niye kendimi bukadar kötü hissediyorum niye normal olamıyorum akışına bırakamıyorum hayatı

:53::53::53:kız gene ne old kim ne dedi çabk süle biletini kesim :47::47:

ağla boşalt biraz içini... beni bu hafta görsen herşeye ağlar bir vaziyetteydim gerçi çok kolay bir durumda değil yaşadığım ama 15 gün içinde hamile olduğumu öğrenip sevinirken sonra kimyasal gebelik yaşayıp salı günü düşük yaptım.. üstüne grip gibi oldum... dün ütü yapıyorum tvde birşey oluyor ağlıyorum... içim hep bir garip.. ağlamak geldikçe ağladım bende napayım ancak öyle deşarj oldum.... napayım başka üzüntüler yaşamayalım..

kızlar üste siyah yazıyı nasıl yazıyosunuz acaba:36::36::36::36:
kıskandım bende istiyommm:9::9:

düşünce gücüyle tatlım

önce konsantre oluyosun sonra üste siyah yazı çıckacağına kendini inandırıyosun

sonra üstteki siyah yere yazmak istediğini yazıyosun ve msjı yoluyosun bakıyosunkii üstte siyah yere yazılmış:36::36::36::36:

:53::53::53:kız gene ne old kim ne dedi çabk süle biletini kesim :47::47:
özel bişey yok..sadece sinirlerim bozuk..sanırım benim kendimle ilgili sorunlarım var..biliyosun rahatsızlığımızda ne hale geliyoruz..ellerim titriyo içimde bişey var ...

ağla boşalt biraz içini... beni bu hafta görsen herşeye ağlar bir vaziyetteydim gerçi çok kolay bir durumda değil yaşadığım ama 15 gün içinde hamile olduğumu öğrenip sevinirken sonra kimyasal gebelik yaşayıp salı günü düşük yaptım.. üstüne grip gibi oldum... dün ütü yapıyorum tvde birşey oluyor ağlıyorum... içim hep bir garip.. ağlamak geldikçe ağladım bende napayım ancak öyle deşarj oldum.... napayım başka üzüntüler yaşamayalım..

ben çok ağlarım .. çok fazla .. sadece çocuk değil derdim iyi hisetimyorum kendimi hiç..

sakın üzülme..hamile kalırsın inşallah..bol bol dua et..benimde çocuğum olmuyo.pkoluyum.tedavi görüyodum.aşılama oldum tutmadı.tüp bebek dedi doktor..bıraktım tedaviyi..daha yaşım kaç ne tüp bebeği..Allah biliyo zamanını herşey olur yoluna girer

Back
X