Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Umudum sihhatler olsun gule gule kullan saclarini savura savura gez
:26: asilama denemedim ama deneyipte husrana ugrayanlari biliyom
yusuf suresini oku gunde 1 tane 7 gun
benim 6. gunum olacak kismetse canim
insallah bebeen tez zamanda gelir
Sagol hayatim
Ohh masallahhh Ben Dun basladim bugun ikinci gun insallah canim seninkide tez gelsin

Yani yine 1 ayi gidiyor insanin
Turkiyeyemi gelsem yaptirsam dediydimde
Burda yapmazlar bana simdi

yuhhhhhh

heee adres ver senide ekleyek verdinde eklemedikmi
yaz ozele
Yuhhh ama napiiim illlammm gormek istiyooo
Gormeden inanman diyooo
Yalan a ne borcumuz varsa

hayatta inanmammm
hem kocan senden daha yakisikli
kardesim olsun nerden kanmissa sana cirkin kari
abboww siliim geri dedim ama vazgectim
Abooooow cirkeflesmeye basladiniz Buyrun hodri meydan ikinizede...:18:
Ben kaciiim
Kahvalti hazirliyimmm

ya bende bi gariplik var. sanki hamile değilim gibi rahatım. sadece fazla yürüyemiyorum. onun dışında her işimi kendim yapıyom çok şükür. fazla kiloda almadım zaten 11 kilo aldım

ne güzel maaşalah inşallah doğumunda kolay olur kilonda çok güzel bakalım bebek kaç kilo doğcak

benim yok çevremdede yok ama konyaya gittiğimde herkesin evinde elektrikli semaver vardı hep onla demliyolardı dışardada odunla yakılanından vardı
ama sen hangisi çok çay alıyorsa ondan al

ya bende bi gariplik var. sanki hamile değilim gibi rahatım. sadece fazla yürüyemiyorum. onun dışında her işimi kendim yapıyom çok şükür. fazla kiloda almadım zaten 11 kilo aldım

maşallah de kendine nazar değdirecen
benim bi tanıdığımda ilk hamileliğinde hamile gibi hissetmiyordum merdivenleri bile koşa koşa çıkıyordum demişti seninkide öyle demekki ama ikinci hamileliğinde çok zorlanmıştı

kocasından başak kim görcek

adamcağızda başka ikiz kule görmediği için karısınınkileri en iyisi sanıyo tabii

ben bekliyom valla nereye koyarsa artık resmleri
Allah iyiligini versin Karuu Senin
Mesgul etmeyinbeni cikiim Ben

benim yok çevremdede yok ama konyaya gittiğimde herkesin evinde elektrikli semaver vardı hep onla demliyolardı dışardada odunla yakılanından vardı
ama sen hangisi çok çay alıyorsa ondan al

Saol tatlim herifle ben cayciyim bir demlik biz iciyos zaten
sanirim korkmaz alirim 92 tl dusmus 12 taksit cok begendim
40 sene garantiliymis

hayırlı olsun güle güle kullan saçlarını bende geçen akşam boyadım saçımı kocam görür görmez çok güzel olmuşun dedi
halbuki daha 1 hafta önce saçlarını boyatmak yok diyordu

canım ben 2010 şubatta yaptırdım aşılama ama benimki aşılama diye başlamamıştı tüpe başladık yumurtalar erken çatlayınca aşılama yapıldı
ama aşılama içinde adetinle başlıyorsun tedaviye

ama artık al bi gecelik kadınlar bu yaşlarda daha sexy oluyorlarmış
---------------
o zaman ben kkya giremiyodum senle gelişmeleri konuşuyoduk
56 kilosun

Destuuurr de kiz carpilcan yeğenim oldu bir haftadır evde bile değilim cepten giriyom hergün fırsat buldukça tuuuu nankör kedi seni sevincim bu arada afet bacisin yani maşallah kiz

tsk ederim heyatim sende benden eksik kalmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…