Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kardelene didim ya sevinçte saranın topiğine gitti

meraklı maymuş:20::20::20::20:

hemde kaç defa yıkadım başak,bişey olmaz kurularsan dedi dr,hastaneden çıkar çıkmaz,24 saat dolmadan yıkadım ben
sevinç sanada selam canım

çamaşırımı astım
ortalığı süpürdüm
bulaşık mak. boşalttım
yemekleri ocağa koydum
kek çırptım
çarpıştım
geldimm:32::32::32::32::32:

:101:
eminim öyledir bizde yedik...ama ne diyeyim RABBİM hayallerini gerçekleştirsin:9::9:
:60::60::60:

ıyyyyyykkkkkkk nefrety ediyorum o türküdennnnnnnnnnnnnn:36::36::36::36::36::36::36::36:

çok moda oldu oldu şimdi
nme zmaan zerhoş oldun da kaldıramıyon kollarıı:24::24::24::24::24:

bende heç sevmiyom ama bir çok yerde duyuyorum sonra bir bakıyorum o türküyü mırıldanırken buluyorum kendimi:9:

deneme:1::1:[/QUOTE]

yuh vvalla yuhhhh bi paşacım slmın verdi saolun kızlarrrrr zaten soğudumda topiktennn

:110: nirdesin sen izini aldin benden sabahlar olmasin kayboldun :63:

yuh vvalla yuhhhh bi paşacım slmın verdi saolun kızlarrrrr zaten soğudumda topiktennn

:53: kiz ne slm veriyon gir sohbete delimi ne
kurani okutmussun Allah kabul etsinn[/QUOTE]
çok şükür alnımın akıyla çıktım çok güsel oldu içim rahataldı bi yük kalktı sanki üzerimden çok ii oldu çok hem hizmet hem biaraya gelmekk *** ***kuranda okununca rahatladım keşke geleydin kızzzz
:53: virdim yaaaa :53:
:4: ben yolarim

heheh zilli nettirionnnn

ben geldimm...kızlar sağolun duanız için Allah razı olsun,dinleniyorum bende kendimi daha iyi hissediyorum suan... napıyosunuz??? bu arada şekerim 133 çıkmış birsürü test yaptırdı tam kan sayımı,idrar filan arada bi glukoz gördüm o şeker testimin sonucu demek oluyo dimi...

Back
X