• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumancım kendi telaşımdan dikkat etmemişim canım kusura bakma sana noldu hayırdır yatman gerekiyorsa yat dinlen riske atma :50:

wuwwwwww süpeeeeerrr yeni idolüm sensin seni örnek alıcam kendime ama biraz zor gibi 6 kilo almışım 25.haftadayız:26: doğumda 5 rahat gider suyundu plesentaydı bebişdi derken...

başak sen kaç kilo aldın söyle bakim???

müzik de güzelmiş beğendim,ama kemanı tercih ederim ben yinede:23:

kemanda güzel ama bence piyano daha sakinleştirici:21::21::21:

ben 10kilo aldım dumancım

bakalım sonradan şişmeyim de bende :9::9::9:
banada süpriz oldu canım normalde müsaitim kilo almaya yani:34:

amin canım sağol :29: evet hemde çooooooooooooooooooooooooooooooooooook:18:

inşallah sevinçcim sonrada kalanı verebilirsem eski kıyafetlerime girerim

diyet filanmı yaptın canım sen? ilk 6 ayında kaç kilo aldın son 3 ayda kaç aldın kendimi bi karşılaştırayım ortalama olarak:1: evet doğumdan sonra da kilo alınabiliyo dikkat etmeye çalışmak lazım.

dumancım kendi telaşımdan dikkat etmemişim canım kusura bakma sana noldu hayırdır yatman gerekiyorsa yat dinlen riske atma :50:
canım dün kontrol vardı, plesentada kanama var dedi dr,yarın tekrar gidicem bakıcak duruma dinlenmen gerekli dedi...
kemanda güzel ama bence piyano daha sakinleştirici:21::21::21:

ben 10kilo aldım dumancım
seninde fena diilmiş kız aferimmm...
:9::9:ha şöyle yola gel dellendirme adanalıları:20::20:

delüleeerr

yooook karı delüü geçen gün 12 diyodu şimdi 15kilo diyo:19::19::19:

topladım:63:

o dilini koparacam birgün:57::63:

12 kiloyla bitirirsen de iiyi :110:doğumdan 3 ay sonrada pilatese başlarsın ,daşgibi olmak için:110:ebru şallı başladı beyaz tv de yaptırıyo hergün:110:

o dilini koparacam birgün:57::63:

12 kiloyla bitirirsen de iiyi :110:doğumdan 3 ay sonrada pilatese başlarsın ,daşgibi olmak için:110:ebru şallı başladı beyaz tv de yaptırıyo hergün:110:

he iyi fikir dur araştırıyım accık beyaz tv yi:21::21::21:

adanalı ama kafası çalışıyo:110:

Son düzenleme:
he iyi fikir dur araştırıyım accık beyaz tv yi:21::21::21:

adanalı ama kafası çalışıyo:110:

:21::21:kafamız çoookkk iyi çalışır çok şükür:21::21:

ama senden emin olamadım henüz,makarnayı fazla ısıtıpta MAKARNA KIZARTMASI,diyen,,fesleğene loc döken karı:60::60:

:21::21:kafamız çoookkk iyi çalışır çok şükür:21::21:

ama senden emin olamadım henüz,makarnayı fazla ısıtıpta MAKARNA KIZARTMASI,diyen,,fesleğene loc döken karı:60::60:

kızz fesleğene loc dökmeme takmş karı:53::53:

o yüzden ölmedi fesleğenim balkondan uçtuuuuuuuuu:53::53::53::53::53:

loc bütün çiçeklere döklüyor şımartıyo çiçekleri. fesleğenime döktükten sonra beyaz çiçekleri coşmuştuu:21::21::21::21:

kızz fesleğene loc dökmeme takmş karı:53::53:

o yüzden ölmedi fesleğenim balkondan uçtuuuuuuuuu:53::53::53::53::53:

loc bütün çiçeklere döklüyor şımartıyo çiçekleri. fesleğenime döktükten sonra beyaz çiçekleri coşmuştuu:21::21::21::21:

he dayanamayıp intihar etmiş zavallıcık,önce coşmuş sonra göçmüş:60:walla ben ilk defa duydum bitkilere loc döküldüğünü..

geldim kocacımm:10::10:

he dayanamayıp intihar etmiş zavallıcık,önce coşmuş sonra göçmüş:60:walla ben ilk defa duydum bitkilere loc döküldüğünü..

geldim kocacımm:10::10:
bitkisel ürün ol alda sende dök gör:63:

bekle kocası geliyooo:30::30:
babaanneleri çok severim ben nene derim gerçi babaanneme.....

geldiiiiiiimmmmmmmmm aşkıııımmmmmmmmm:10::10::10:
adam ağaç olduuuuuuuuuuuu:9::9::9::9::9:

valla erkek kısmısı bu kadar beklet,imez kaçıverir hhaa

benm fesleğinemi laf yetiştireceğne kocana bak:19:

Son düzenleme:
Back
X