merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli???
ben hala çok yorgunum gecelerimiz zor geçiyor alışmaya çalışıyoruz ama çok mutluyuz :)
hepinizi öpüyorum kocamanfırsat bulduğumda gelecem yine
ayrıca herkese teşekkür ederim sizin içinde koklicam Güneyi
başakcım oğliş herkesten almış kırmamış kimseyi :)
:120: o neymis oyle ben kullandim karyola besik hala odada kurulu iyisini alirsahee bide karyola beşiklşer hemen kırılıyomuşta tavsiye etmiyolarmış
şu oyun parkı hantal beşikler varya ucuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz:120: onlardan alın diyo
sananeyse istediğimiz alırık
zati istediğim olmazsa hayttta aldırmam
istemem dahada siz başbaşa yiyin
ayup be insan yinede tekllif eder hiçmi görmedin kocayı
Heee her firsatta gezerikkicam bu hafta gec geldi oglani gezdirdik
orda oyun havuzu felan var eglence merkezi gezdik tozduk
sanruflu arabamuzlanbide ogluma bayramlik baktik
cok kalabalikti begenemedim hafta ici bakacam
ayyyyyyyyy cnm ya kimseyi kırmamış demek
Allah ım bu güzelliği herkese yaşatsınnnnnnnnn
yeşilcim hala hamişklik takviminde bebkin karnında
nolur arada gelde güzeliklerinden bahset
hee bide karyola beşiklşer hemen kırılıyomuşta tavsiye etmiyolarmış
şu oyun parkı hantal beşikler varya ucuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz:120: onlardan alın diyo
sananeyse istediğimiz alırık
zati istediğim olmazsa hayttta aldırmam
:120: o neymis oyle ben kullandim karyola besik hala odada kurulu iyisini alirsa
hic bir yeri kirilmaz
ben cagirdim kiymetimi bilme kocamda evdeydi oglumda nooolmus kimse kimseyi yimez
hava soğuk teepsini örteydiniz arabanınyarınj okul var çiçuğu üşütmedin inşllahh
çimdirdinmi bari babsıyla çimecekti herhal
inşallah bizde seneye olişe bayramlık bakarık hemi
iyi akşamalar kızlar benim işim var işlerimi bitireyim görüşürüz sonra
Sende gelecenmi dogurduktan sonra
sen mecburiyetten alıyon hatuncum mümkün olsa sende göze hitap eden bişi alırsınnoolmuş park yataklaraaa bende ondan alcam ne küçümsüyooonsürekli taşınmıycak olsam bende en iyilerini alır oda kurardım yavruma batıya gittiğimde almayı düşünüyom bende çocuk odası takımını :26: bencede ev kendinin en güzelini çekmecelisini falan aldır daha iyi olur
:120: o neymis oyle ben kullandim karyola besik hala odada kurulu iyisini alirsa
hic bir yeri kirilmaz
ben cagirdim kiymetimi bilme kocamda evdeydi oglumda nooolmus kimse kimseyi yimez
bence de karyoladan şaşmıcamhem benim ilk bebeğim heveslerim var 6 ay sonra kırılsada karyola alıcam
zati annem "istediğini almazlarsa hiç aldırma biz alırız " dedi
-----------------
heç yanii kıcasıyla ilk defa başbaşa kalıyo zaaryimezdik kıcasını
Insallahhh egecikk..
hec acmiyok soguk oliyiii
usutmedik oglumu
babasiyla cimdiler
miss gibi yatiyiii
bizimkide karyola tipi çekmeceleri filan var,asansörlü bidee bebişi koyarken tek tarafın parmaklıgını indiriyosun,, biz olsak almazdık ne gerek var diye,park yataklar daha uygun bebişim 2 yıl idare etsin yeter,sonra oda yapıcaz in.ama hediyeee olunca da ayrı bi mutlu oluyo insan iyikide gelmiş kuzuma hediye
tabiiki ilk cocuk ilk olmasa bile insan heves eder
ahhh anaciklarimiz ahhh onlarda olmasa naparik
helal olsu anneanneyeee
borulceye hayir hala olacak bide
halaaaa gel .otumu yalaa der artik ege
noolmuş park yataklaraaa bende ondan alcam ne küçümsüyooonsürekli taşınmıycak olsam bende en iyilerini alır oda kurardım yavruma batıya gittiğimde almayı düşünüyom bende çocuk odası takımını :26: bencede ev kendinin en güzelini çekmecelisini falan aldır daha iyi olur
güzel lafmış, böyle hala olmaz olsun
dediğin gibi analarımızda olmasa naparık
kocaya kalsak ablasınınd ediğini nasılda dinliyo
bizimkide karyola tipi çekmeceleri filan var,asansörlü bidee bebişi koyarken tek tarafın parmaklıgını indiriyosun,, biz olsak almazdık ne gerek var diye,park yataklar daha uygun bebişim 2 yıl idare etsin yeter,sonra oda yapıcaz in.ama hediyeee olunca da ayrı bi mutlu oluyo insan iyikide gelmiş kuzuma hediye
o nası bişimiş bende ondan istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?