Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne güzel demekkki hamiş olduğunda baya yardımını görcen inşalah Rabbim göstersin o günleri
aşılamaya şafak sayıyomuyuzzzz

ınsallahh bıtanem.. bugun tarlusala basladım.. 8 kasma kadar adet olmam lazım.. en gec 9 kasım baslıyorum gobsten ıgnelere.. sonra catlatma ıgnesı vee asılama :) cok heyecanlıyım forumda okuyorum benım gıbı pkolular hatta benımkı multıkıstık yanı 2 mm lık kıst.. olanlar 1. asılamayla hamıle olanda var 5 asılama + 2 tup yapıp kalamayanda var umutsuzluga kapılıyorm ınsallah hayırlısı artık kuzum.. esım kurbanda ıyı para kazancak onu koyımde kenara olmadı bı kac asılama yapcaz

ıns tutar asıaman canım bende bu adet yaptıracaktım asılama 6 gun ıgne vurulucan glcen dedı ben gerı vazgectım

inşalah cnm benmm Allah gönlünüze göre versin
çok dikkkat et olumludüşün olumlu olsunnnnn
dua edelim inşallah sanaaaa
6 gelıyoda bugun carsıya ugradı alsıverıs yapıyooo sen ne yapıyon cnm gı gecmıse baktımda o sepet besık cok guzel ager benım sıpa olursa anam ondan alcak burda 300

he ben biraz kazıkçi bi mağazada soordum o yüzden 350tl
normalde karyola beşikler de 300-350 falan ama orda490

geçmşe baktınmı sennnnnnn

biz soba kurduk onuda gördünmü kestane partisi yapcaz senide bekiyom

Son düzenleme:
ıns tutar asıaman canım bende bu adet yaptıracaktım asılama 6 gun ıgne vurulucan glcen dedı ben gerı vazgectım

canımm benım kadar korkak olamazsınn yemın olsun hıc acımıyoo :) seker hastalarının kalemlı ıgnelerı var aynı ondan normal ıgne ucunun yarısı kadar gobısen oluon :) ben rahım fılmını bıle anestezılı cektrdım dusun oyle korkagım :) hıc acımıyoo:) inşallah tutar canım insallah senın asılamaya bıle ıhtıyacın olmaz.. banada kadın yapmıyodu yasın kucuk zamanla olcak dıyo agladım zorla kabul ettı :)

öylesını goz attım gıı resmı gorunce tıladım he sobayıda okudum yapda yıyek

burda 490 mı ben optmmda sordum 300 dıdı

basagım bıse dıcem bak sana.. hıpp ve mılupa ve prıma sıtelerıne uye ol hepsı hedıye gonderıyo arkadaslarıma hep gondermısler mılupa hemde yasına gırene kadar gonderıyomus :)
sağol cnm hemen bi bakiyimmmmm
kız basakkcığımmm başak ablaaa

Sevinç aplamda yok bugun hee

az önce burdaydıda kaçtı kocası geldi sanırsam

çarpışcaklar bugünn
sen evli değilsin ya Allah bilir ç.arpışmayıda bilmişyosundur
hemde habersiz kaçtıbide bana laf söylerben habersiz çıkıyomuşumhiç alakası yok

ayy insallah tuutarrr allaha sırk kosmak gıbı olmasın da bebek haberını alıyım ınsan ları sewındrcm ınsallah..

tatlım ben agrıdan sızıdan korktugum ıcın degıl rahım fılmınnı falan cekındım ıgnelerı bılıyorum gobusunden catlama ıgnelerı vuruldum gecen ay maddıyattı sımdı ıstemıyorumm sanırım hazır degılmısım bızımde yasımız kucuk olur olur dıye butun dok gonderdı klomene bıle zora baslattım sonra dok degıstrdım dırek asılama dedı bakalım kısmett

anam banada abla dersın sen :) bende 22 yım ocakta 23 olcm :)
yok sna demem
Çarpışmak

banada dıyo ewe gıt kafaya takma olcak.. nasıl takmıyım butun arkadaslrım dogurdu herkes hamıle kocam 29 yasında nasıl takmıyım :) sn kac yasndasn tatlm

banada dıyo ewe gıt kafaya takma olcak.. nasıl takmıyım butun arkadaslrım dogurdu herkes hamıle kocam 29 yasında nasıl takmıyım :) sn kac yasndasn tatlm

22ben 23 kocısım cnm ben bu ay hec takmadımmm kocıs gecedeydı okuru bıraktım bundan sonrada oyle yapacam cnm ya nasıpp hersey benımde cevremde hepsı ya hamıle ya dogurdu

22ben 23 kocısım cnm ben bu ay hec takmadımmm kocıs gecedeydı okuru bıraktım bundan sonrada oyle yapacam cnm ya nasıpp hersey benımde cevremde hepsı ya hamıle ya dogurdu

90lmısn sende :) zaten cevremızdekıler yuzunden kendımızı kotu hıssedıyorz bak bızım bebek oldu sıra sende senın ne zaaman dıye baskı olusturuolar stres yapıolar :/

kızlarr siz böyle diyorsanız ben ne yapayım o zaman,daha genceciksiniz..lütfen yapmayın böyle hey allahım sanki taman ihtiyarlamış gibi böyle karamsarlık yapmayın ben 34 oolacam diye vazgeçim mi o zaman ne dersiniz:26:

90lmısn sende :) zaten cevremızdekıler yuzunden kendımızı kotu hıssedıyorz bak bızım bebek oldu sıra sende senın ne zaaman dıye baskı olusturuolar stres yapıolar :/

evet cnm ben artık kımseyı duymurum cok takıyodum bı ara evden dısarı cıkmıyodum sımdı nasıp dıyorumm herseyın hayırısı vaktı zmanı gelınce nasılsa olur

ayy insallah tuutarrr allaha sırk kosmak gıbı olmasın da bebek haberını alıyım ınsan ları sewındrcm ınsallah..
yok annem neden şirk koşmak olsun muradına erdiğinde ahd ettiğin şeyi yapcaksın inşallah
yok sna demem

Çarpışmak
kahkaha attığına göre biliyosun sen bu işiiiiii:130::130::130:
evet biz topikçe o işe çarpışmak diyoruz,halvetten çarpışmaya terfi etti yani:2:

hoş geldn kuzum

bence çokta güzel olduuuuuuuuuu bizden olmayan anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…