Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nasılsınız kızlarr
Sewinçcmm
Dumancım
Fotolar süper maşallahh sizleree
Yeşilcimm nası gidiyo annelikk
Beloşşş geçmiş olsn cnmm

Duman cim herseyin basi saglik siz iyi olunda gerisi bos bebegini kucagina alinca kilo felan gozun gormeyecek
ustelik zayiflarsin hiiic dusunme cnm yanaklarini yirim senin

Belos cnm sen niye gene ewde durmuyon gidiyon heruf hayla gececimi :26:
gecmis olsun bu arada

dun bıttı gecesı abla dunde ıste kızılaydaydık gece geldık bugun evı bıraz topladım yarında dus alıp ınerım kaynosa hanı arefe yaa 1 gunu aksamıda annemler egecerız bı kac gun boyle cıkamam

kıss sevinç benim kilolar gidiyoda göbişim ne zaman gider yaaa minik top gibi kaldı

selam kızlarrr
yeşilcim sen doğum yaptın mı
maşallah yaaaa,daha dün gibiydi hamile olduğunu haber vermen

Nasılsınız kızlarr
Sewinçcmm
Dumancım
Fotolar süper maşallahh sizleree
Yeşilcimm nası gidiyo annelikk
Beloşşş geçmiş olsn cnmm
cnm ben iyim sen nslsn???

Duman cim herseyin basi saglik siz iyi olunda gerisi bos bebegini kucagina alinca kilo felan gozun gormeyecek
ustelik zayiflarsin hiiic dusunme cnm yanaklarini yirim senin

aynen öyle canım valla umrumda diil kilo filan bi şekilde doğumdan sonra hallolur napim yani....

kızlar ben yavaştan kaçarım uykum geldi...iyi geceler öpüyorum sizi

Biricik saol tatlim
sende istanbullara gittin gezdin tozdun geldin
guzelmiydij
Çok güzeldii cnmm fotoları eklerim görürsünüzz
Bi o kadarda yorucuyduu ama tatlı yorgunluk bunlarr

biraz daha iyi yani kanamıyor artık ama hala acıyor canım ya denedim canım oda yaktı sürünce sanki
güney emiyor canım hemde uzun uzunnnnnn

güzel canım biraz yorucu sadece sen nasılsın?

Bebişşler herşeye değer gülümm
Bende iyiyim istanbuldydım
Bugünde baya bi temizlik yaptım yoruldum biraz

cnm ben iyim sen nslsn???

aynen öyle canım valla umrumda diil kilo filan bi şekilde doğumdan sonra hallolur napim yani....

kızlar ben yavaştan kaçarım uykum geldi...iyi geceler öpüyorum sizi

Bnde iyim kuzum
Negüzelsin öyle sen boşwer kiloları elbet gidicek onlar bebişin glsinde şişko kalalım nolcak yani biz onları ne kadar bkledik deymezmi cnmmm

ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bide azar azar temzlik yapmaya çalışıyorum cnm
bi ara sana ödül verelim tamam

çok kalma

pazartesi sabahı evimdeyim çok kalmıyacam

canlarım işte benim oğlum sizlerlede paylaşmak istedim...

maşallah canım ALLAH nazarlardan korusun

canım iyi olmana çok sevindim bende seni sevgiyle selamlıyorum

Ne zaman izmire gidiyordun unuttum fatiha ne oldu hastaydim devam edemedim
bilgisi olan varmi okuyacam once bir sorayim did:26:imdi

yarın sabah binicem otobüse
bgünki gündür çamaşır yıka kurut ütüle derken şu saate kadar oturamadım anca girebildim
65 bin oldu kardeşimde adet olduğu için bir haftadır okuyamadı biraz ağır devam etti

tamam canım izmirden dönünce başlarım okumaya benim dua da bitmiş olur

gidiyimde nar öfeleyim

bende şimdi yiyorum narımı

bende 37

aynen neler duyduk ama artık kimse laf söyleyemiyor ağızlarını payını aldıkları için

nazodan ses çıkmadı cevap bekliyorum

canım telefonum kendi kendine kapanıp açılıyor şarjı bitiyor diye bende kapatıyorum
lazım olduğunda açıyorum ama diğer hattım açık bir ara o numaramıda vereyim sana

ben kısa saç sevmeemde:101:
uzat totona kadar ne kestiriyon

bende uzun saç severim küçükken ablamlar saçınızlamı uğraşacaz diye kısacık kestirirlerdi bende çok üzülürdüm
onun için en son 13 yaşlarında kısa saçlıydım ondan sonrada omuzumdan yukarı çıkmadı kısalığı

yüzüstü yatabiliyomusun yeşilcimmm ben çok özledm yaaaaaaaaa

bende özledim düşükten sonra yüz üstü yatamıyorum azcık yatayım diyorum bel ağrısında nasıl döneceğimi şaşırıyorum

neyse ben çıkayım son rutuşları yapayım sabaha bişey kalmasın

kıss sevinç benim kilolar gidiyoda göbişim ne zaman gider yaaa minik top gibi kaldı

oyle olur cnm bebek emdikce cekiliyor yavas yavas sistigin icin yavas yavas verecen acelesi yok
koca gobek bir gunde cekilirmi esnedi nede olsa ben korse giydim tavsiye ederim

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

Kocam ve oglumla kaavalti yaptik bir iki saatlik isi varmis ise gitti bende ewi toparlayacam bide utum var diyimde cikiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…