• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben kendimi yazayım ayrıntılı bi şekilde ben 85 ankara doğumluyum temmuzda evlendim. çok beby istiyodum o yüzden hiç korunmadık.
bide bende kist var o yüzden korunmak istemedim. şimdi 6+3 günlük hamileyim ama 5+3 günlükken gittim kese var beby yok dedi dr 10 gün sonra gel dedi. bende korkuyorum bişi olacak diye ama daha erken diyorum gözükmemesi normal. çok espirili sevecen ve neşeli bir kızım yada artık kadınım:)

allah bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah canım benim ewet sen artık bir kadınsın sende bizden oldun sadece kadınlara diyom haaaa kızalar üstünüze alınmayın sadece karular :21::21::21:

allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn
amin amin aminn
oooh hadi bakalım ne güzel :31: bana hergün tatil :52:
ohhh süper yaa banada olucak yakında insallah
çok teşekkürederim size beni mutlu ettiniz bu aralar tek sıkıntım oda hamilelikten dolayı sabahları kusuyorum ve akşam olunca çok halsizleşiyorum.eşim sarılıyo bırak diyorum oda üzülüyo sabah kalkıncada gönlünü alıyorum ama iyi diilim ne yapayım.

mutlu olduysan ne mutlu bize canımm olur böyle seyler hamilelikte ama esinin gönlünü alıyosun ya üzülme bu kadar zamanla rayına oturu insallah canımm :31::31::31::31:

allah bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah canım benim ewet sen artık bir kadınsın sende bizden oldun sadece kadınlara diyom haaaa kızalar üstünüze alınmayın sadece karular :21::21::21:

amin inş bi aksilik olmaz daha 1 aylık halayım onuda çok seviyorum hepsi bi melek sonuçta.

çok teşekkürederim size beni mutlu ettiniz bu aralar tek sıkıntım oda hamilelikten dolayı sabahları kusuyorum ve akşam olunca çok halsizleşiyorum.eşim sarılıyo bırak diyorum oda üzülüyo sabah kalkıncada gönlünü alıyorum ama iyi diilim ne yapayım.

hoşgeldin canım, hamileliğinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin:D:49::54:

kızlar elinize bir şans verilseydi ne yapardınız ben ne yapardım biliyomusunuz CANIM BABAMI bir daha dünyaya getirmek isterdim BABACIM BENİM herşeyimdi dert ortağımdı aşkımdı arkadaşımdı sevgilimdi ya ne bilieyim işte tek kelimeyle o benim BABAMDI varmı başka ötesi ben onu çooooooooooooooooooook özledim hayat arkadaşım gitti yaaaaaaaa hala inanamıyoru sanki bir gün gelecekmiş gibi ama kendimi kandırıyorum biliyorum napayım:43::43::43:

bizim çenemize yetişecek alt yapı icad adilmedi henüz :9::9:

gördm geçmişe göz attım canım gamzişe moral vermişsin kırgındı birazscık iyi olmuş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

serayım seni görmedim ben bebişim yaa kız hangi ara geldin de gidiyosun :50:

ahhh ahhh sabah geldimmm geri kapattım feri açtım gidim dedim kapatmayı unutmuşum şimdi gördüm yazdıklarınızı...beni bu iş öldürecek...:50::43::43::43::43:

babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş :25:

:15: sıkıldıım kızlar hadi toplaşın bana gelin size kısır da yaparım bakkk :34:
yeşilcim avatarların çok beğeniyorum senin.
böyle de çok hoş olurdu $an.gif

babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş :25:

babam hayatta beni ağattın zaten bu aralar herşeye ağlıyorum allah rahmet eylesin.inş seni duyuyodur bol bol dua et.

evet canım çokk haklısın.
ama insanoğlu elindekinin değerini kaybetikten sonra anlıyor.
keşke şunu yapmasaydım, keşke şunu söylemeseydim keşke keşke keşkee
bir sürü keşkelere boğuluyor insan:43::43::43::43::43:
ama sanırım düzen böyle.
hayat böyle gelmiş gidiyor

Back
X