iyi kuzum sen nassın? 1 saat sonra yemeğe gidicem ama karnım hiç aç deil, sen neler yapıyosun bakim keyifler nasıl![]()
iyi nolsun valla yaaaaaa aynı fıskiye aynı banyoo(hamama hiç gitmedim de)(aynı tas aynı hamam lafının modern hali)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi kuzum sen nassın? 1 saat sonra yemeğe gidicem ama karnım hiç aç deil, sen neler yapıyosun bakim keyifler nasıl![]()
ben kendimi yazayım ayrıntılı bi şekilde ben 85 ankara doğumluyum temmuzda evlendim. çok beby istiyodum o yüzden hiç korunmadık.
bide bende kist var o yüzden korunmak istemedim. şimdi 6+3 günlük hamileyim ama 5+3 günlükken gittim kese var beby yok dedi dr 10 gün sonra gel dedi. bende korkuyorum bişi olacak diye ama daha erken diyorum gözükmemesi normal. çok espirili sevecen ve neşeli bir kızım yada artık kadınım:)
allahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn
amin amin aminnallahım ne kadar güzel sela okunuyo, ya rabbim bu güzel kelamların hatrına mubarek cuma günü hürmetini kucaklarımızı baş bırakma...aminnn
ohhh süper yaa banada olucak yakında insallahoooh hadi bakalım ne güzelbana hergün tatil
![]()
çok teşekkürederim size beni mutlu ettiniz bu aralar tek sıkıntım oda hamilelikten dolayı sabahları kusuyorum ve akşam olunca çok halsizleşiyorum.eşim sarılıyo bırak diyorum oda üzülüyo sabah kalkıncada gönlünü alıyorum ama iyi diilim ne yapayım.
allah bebişini hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah canım benim ewet sen artık bir kadınsın sende bizden oldun sadece kadınlara diyom haaaa kızalar üstünüze alınmayın sadece karular![]()
çok teşekkürederim size beni mutlu ettiniz bu aralar tek sıkıntım oda hamilelikten dolayı sabahları kusuyorum ve akşam olunca çok halsizleşiyorum.eşim sarılıyo bırak diyorum oda üzülüyo sabah kalkıncada gönlünü alıyorum ama iyi diilim ne yapayım.
hoşgeldin canım, hamileliğinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin![]()
bizim çenemize yetişecek alt yapı icad adilmedi henüz
gördm geçmişe göz attım canım gamzişe moral vermişsin kırgındı birazscık iyi olmuş
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
serayım seni görmedim ben bebişim yaa kız hangi ara geldin de gidiyosun![]()
sıkıldıım kızlar hadi toplaşın bana gelin size kısır da yaparım bakkk
![]()
babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş![]()
evet canım çokk haklısın.babası olanların allah babalarına sağlıklı uzun uzun ömür versin inşallah hayattayken kıymetini bilmek lazım sonrası boş![]()
başak nikolay bacımıza topik kurallarını yaz annem uyarım derse listeye alalımm bu hatun sevimliye benziyoo
ok kanka nbr:107:başak nikolay bacımıza topik kurallarını yaz annem uyarım derse listeye alalımm bu hatun sevimliye benziyoo