ne bilimm kız hurrem hatun...okadar otomatikleştikki eşimle...valla sıkılıyorum bile..
çocuumm olsun yüzüne bakmıcam eşimin

bol bol dinlen dicem...bazen yorgunum ayakları yapıyoduda bana..baktı bizim sıpa gelmiyo ciddiyeti kavradı tabee:)
şahsen ben k.validemede k.babamada teslim ederken bebeğimi hep gözüm arkada kalır..
senin böyle şeyler hissetmeyecek olman büyük bir artı...inşallahhh gelll artıkkkk minik kuzuuuuuuuuuuu
herşey tamam sen eksiksinnnn....neee ne diyonn?haa tamam..bak annesi sana ne diyoo...
"ANNNNİİİİİ DOKTOYA GİTTE BENDE GELİYİMMM" HÖRKKKKK (geğiydimmm paydonn anniimmm )
çocuumm olsun yüzüne bakmıcam eşimin
bol bol dinlen dicem...bazen yorgunum ayakları yapıyoduda bana..baktı bizim sıpa gelmiyo ciddiyeti kavradı tabee:)
ahhhhhhhhhhhh iştee herşey hazırr maaşallahh ne güzelll....kıs ne diyon sen aynı yaştayız yaş 32 ama iş bitmedi şükürler olsun yawrum![]()
şahsen ben k.validemede k.babamada teslim ederken bebeğimi hep gözüm arkada kalır..
senin böyle şeyler hissetmeyecek olman büyük bir artı...inşallahhh gelll artıkkkk minik kuzuuuuuuuuuuu
herşey tamam sen eksiksinnnn....neee ne diyonn?haa tamam..bak annesi sana ne diyoo...
"ANNNNİİİİİ DOKTOYA GİTTE BENDE GELİYİMMM" HÖRKKKKK (geğiydimmm paydonn anniimmm )
bencede aile olarak ta çok şanslı olacak o kadar çok kişi bekliyoki tosunumuu bana hiç bişe aldırmıcaklar,yaptırmıcaklar ama sevilmekten bana kalmıcak kuzum valla....
aama babası konusunda daha da şanslı(babamdan iyi olmasın) çok iyi eşim var yeğenlerine bile babalarıymış gibi davranır hatta onlarla gezmeye gidince bizim çocuğumuz sanarlar ....