• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydaglimmm:3:
dogum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeee
iyi senelere canim. Sen 78 mi 77 limisin
Ne yaslanmasi kizzzz daha citiriz bizzz. :20:
:36: :36: :36:
buarada rahim filmini adetten hemen sonra cektir
hic erteleme sakın:20: insallah Rabbim kolayliklar saglar sana ve tum bu yolda ugrasanlara.

Bafs:3:
Sagol tatlim. Amin diyorum bende dualarina.
Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acisiyla sinamasin inşallah aminnn.

Paşam:3:
ya kuzum ilk baslarda oyle oluyorda zamanla duzene giriyorsunuz. Biraz büyüdükce daha sistemli olacak hersey..
:ssz:

Sewincim :3:
Doğum cantani hazirladinmi. Tecrubeli anne :34:
Gunlerin yaklasti. Masallah:nazar::nazar::nazar:
Mirac efendi 2.5 kilo yu geçmiştir simdiye. Son haftalarda cok kilo aliyiii bebekler.. tabi sende..
iştahsızlık varmi sende?
Kac kilo aldin?
Son haftalar uykular kaçıyor insallah sende oyle olmaz.canim.:31: :31:
Ben gunde 100 defa wc ye gidiyordum..:53::53:
artık bezmistimmm:27:
sağol kuzum ewet çıtır,çıtırım 78 li çıtır:21:
kız adet olmayı bekliyorum zaten stresten gecikti...
Selam hatunlar..herkesler iyidir insallah..bizde iyiyiz cok sukur..6.ayimiz biticek.hergun yeni biseyler kesfediyoruz..oglumla cokguzel vakit geciriyoruz..hergunum heranim onunla dolu geciyo :) martin 2sinde antebe ailemin yanina ucuyoruz oglusumla..1 ay kalicam nasipse..onun disinda degisik bisey yok..ayni seyler iste..basak kuzum biliyorum gostermiyorum ama 26 yasina girdim haberin olsun :)
polycim güle güle git canım sen hiç değilse bize haber veriyosun sağol kuzum:29:
terbiyesiz kadın seni :63::63::63:

kız bir kere görsün adam be ben sana bebgim gibi bakarım :17::17::17:

kız tencere yakıp duruyos işte dünde düdüklümü yaktım:9::9::9:
sen bana mı bakacan küçük adamamı:29:
Beydagli kuzum hayirli haberler olsun insallah bende film cekilecktim cnm 350 istemişti o ay gebe kaldim farisi basina canim..

Umudum cnm cantamiz hazir çok şükür 32. Haftada 2000 gr di cnm 34 de yani haftaya sali kontrol var bakalim ne diyecek Draspirinide birakmaliymisim 34 de hayirlisi cnm
Artik cçok zorlaniyorum sirtim belim çok agriyor uykusuz kaliyom çise kalkmaktan hayirlisiyla bir dogursaydim

Pasa karisi tencere yaktigina gore anan gitti zaar ihmalsarkari

NNazo nerdesin ayol süreçten bahset dedim geldiğin yok

Polly güle güle git basak karisi ankarada anasinin yaninda bir ay kalacakmis
kız bu başak karısı bizi hiç kaale almıyor ne girmiş nede haber vermiş:19:
Cnm çarşamba günü bir test sonucu alacaktin o ne oldu cnm girip yazmadin :19:
önümüzdeki çarşamba dedim HAMİLEŞARRRRR:110:
beydağlım aynı anda doktora başladık inşallah aynı zamanlarda hamile kalıp:49: 40 mız karışır:emir_bebek:

çakmapoli bebeğinin tadını çıkar bizim içinde öp kokla paşayı

bafs iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum:38:

paşam inşallah bizde görürüz o günleri:37:

başak zaten annesinde

begüm pek gelmiyor

beloş yeni doğum yaptı kızıyla vakit geçiriyor

biricik çalışıyordu o da gelmiyo

şimdilik aklıma gelenler gelmeyenler varsa kusuruma bakmasınlar

saram ve yeter sizleride çok seviyorum:38: topiğe gelip yazacam ama şimdi kahvaltımı yapayım

ewet nazom yaa hakkkımızda hayırlısı ,inşaallah dediğin gibi olur..
banada yumurta rezervinde azalma var dedi ve 2 yumurta gördü,bakalım tahlil sonucu,çarşambaya çıkacak,birde benim rahim filmimde yeniden çekilecek profesörün normal dediği filmi adam şüpheli gördü eğer tahmin ettiğim şey çıkarsa ameliyat olacaksın dedi walla allak bullak oldum nazo o günden beri kendimde değilim sanki..
eğer öyleyse onca yılım ,psikolojim,bedenim maddi manevi kayıplarıma çok yanarım...

Canim geçecek diycem ama pek geçmiyor...:9:
valla ben hala dogru duzgun aguz tadiyla yemek yapamuyomki
Misafire hizmet bile edemuyim.
Şuanda da alis uyuyor:ssz:
kocis isyerinde yemegini yiyor bende kendime bisey pisirmiyom tek kendim icjn hic o zahmete girememmm:31:
:9::9::9:annelik işte ne yapıcen kardeş:9::9:
Hee biliyok güzel yemek yaparsin :1: oglani ihmal etme gerisi olur zaar benide görürsün insallah :1:

Amin cnm iğne sezerysndan bir gün önce birakilacak umudum coraspini birakmaya korkuyom sen niye önce biraktin bir sorun cikmadi dimi :18::18:
Sali gidecem bakalim ne diyecek
hayırlı haberlerle gel işşallah sag sgalim dogurman dilegiyle sezeryan agrısını düşünüyomda amanın :30::30:allah yardımcın olsun ne diyim:18:
beydağlım aynı anda doktora başladık inşallah aynı zamanlarda hamile kalıp:49: 40 mız karışır:emir_bebek:

çakmapoli bebeğinin tadını çıkar bizim içinde öp kokla paşayı

bafs iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum:38:

paşam inşallah bizde görürüz o günleri:37:

başak zaten annesinde

begüm pek gelmiyor

beloş yeni doğum yaptı kızıyla vakit geçiriyor

biricik çalışıyordu o da gelmiyo

şimdilik aklıma gelenler gelmeyenler varsa kusuruma bakmasınlar

saram ve yeter sizleride çok seviyorum:38: topiğe gelip yazacam ama şimdi kahvaltımı yapayım
inan hamile kalsan kendim gibi sevinicem okadar diyim ddualarımdasın bebem:38:

polycim güle güle git canım sen hiç değilse bize haber veriyosun sağol kuzum:29:

banada yumurta rezervinde azalma var dedi ve 2 yumurta gördü,bakalım tahlil sonucu,çarşambaya çıkacak,birde benim rahim filmimde yeniden çekilecek profesörün normal dediği filmi adam şüpheli gördü eğer tahmin ettiğim şey çıkarsa ameliyat olacaksın dedi walla allak bullak oldum nazo o günden beri kendimde değilim sanki..
eğer öyleyse onca yılım ,psikolojim,bedenim maddi manevi kayıplarıma çok yanarım...

ben evladıma nasıl annelik yapıp bakıyorsam inan sanada bakarım bunu palavra sanma kalpten söylüyorum çünkü evlat acısı nedir bilirim helede beklemek nedir onuda bilirim :43::43:şuan yazıyorum buraya arkamdaki aglıyı amanın :30::30:

Televizyonum bozuldu
Bugun tv siz geçermiki? :53:

Hayirli cumalarr...Rabbim bugun hepimizon dualarini kabul eylesin hakkimuzda hayirli eylesin inşallah

Alinti yapamadim tek tek k bakmayin..tabi operim sizin icinde :)
Hmm dmk basakta annesine kavustu ... Valla gun sayiyorum..oglumu dogumdan snra ilkjez gorcekler..dayisi hic gormedi ilk olcak..dedeside gormedi..cok sabirszlaniyorum yaa

hayırlı haberlerle gel işşallah sag sgalim dogurman dilegiyle sezeryan agrısını düşünüyomda amanın :30::30:allah yardımcın olsun ne diyim:18:

ben evladıma nasıl annelik yapıp bakıyorsam inan sanada bakarım bunu palavra sanma kalpten söylüyorum çünkü evlat acısı nedir bilirim helede beklemek nedir onuda bilirim :43::43:şuan yazıyorum buraya arkamdaki aglıyı amanın :30::30:
sağol arkadaşım zaten beni en iyi sizler anlarsınız,ALLAH razı olsun:29:
Televizyonum bozuldu
bugün oldumu televizyonun,kötü olmuş bozulması:31:
maalesef yokkk:31:
Hayirli cumalarr...Rabbim bugun hepimizon dualarini kabul eylesin hakkimuzda hayirli eylesin inşallah
amin canım...
Alinti yapamadim tek tek k bakmayin..tabi operim sizin icinde :)
Hmm dmk basakta annesine kavustu ... Valla gun sayiyorum..oglumu dogumdan snra ilkjez gorcekler..dayisi hic gormedi ilk olcak..dedeside gormedi..cok sabirszlaniyorum yaa

heyecanlanmakta haklısın canım...

bugün adet oldum hastaneyi aradım haftaya cuma yani 28 inde rahim filmi çekilecem hadi hayırlısı:31:

Beydağlı ve Nazemir ikinizde bebiş için adım atıyorsunuz, inşallah allah dualarınızı kabul eder... bende hep dua ediyorum sizler için Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu..

kızlarrr nasılsınız?

bugün adet oldum hastaneyi aradım haftaya cuma yani 28 inde rahim filmi çekilecem hadi hayırlısı:31:
hadi gozunaydin canim
heyecanli bekleyis basladi :18:

sağol arkadaşım zaten beni en iyi sizler anlarsınız,ALLAH razı olsun:29:

bugün oldumu televizyonun,kötü olmuş bozulması:31:

maalesef yokkk:31:

amin canım...

heyecanlanmakta haklısın canım...
Oldu yaaa bozduk degilmis megersem kumandadan ayarlari bozmusum :53:
nasil olmus bende bilmiyim:17::19:
alis yaliyodu devamli acaba o mu yapti babasi hemen benim uzerime atti :9:

bafs :3:
dualarinada amin diyorum

Cakmapoly..
benim alisle senin oglan arasinda 1 aymi var :44:

dumancim :3:
amin canim. Nazom ve beydaglim ve daha niceleri tum isteyenlere Rabbim yasatsin bu duyguyu insallah amin :31:

Cnm hadi hayirlisi hayirli hbr bekliyorum eğer rahimde bir problem varsa ve bunca zaman bilemedilerse diyecek çok şeyim var :47:
Beydağlı ve Nazemir ikinizde bebiş için adım atıyorsunuz, inşallah allah dualarınızı kabul eder... bende hep dua ediyorum sizler için Allah sizlere de yaşatsın bu duyguyu..

kızlarrr nasılsınız?

Kizzz amin diyorum ve ekliyorum senin calismalar ne alemde :9: kaynosuda kaptin eysani atip atip geziyon :1:

canlarım nasılsınız..biz toparladık elhamdülillah.. bugün sabah kahvaltıya gittik çıkıştada alışveriş yaptık :54: lazer epilasyona uğradık eşimle görüştük ilk randevumuzuda aldık o sakal bölgesine yaptıracak bende özel bölge ve bacak inşallah güzel olur :16::16: birazdanda kuaföre gidicem bu sefer düzeltirler inşallah model verebilirler :47::47:
bu arada nazemir ve beydağlı çok güzel haberlerle gelip sevindirin inşallah bizleri bizimde tayine az kaldı Rabbim banada buradan güzel bir yere gidebilmeyi ve o güzel haberi (bebiş:emir_bebek:) vermeyi nasip etsin inşallah..2015 te burada hepimiz bebeklerimiz kucağımızda yazalım inşallah :16::16:
beydağlım eğer rahim filminde sıkıntı çıkarsa diğer doktorların bir ihmali varsa bu çok üzücü bir durum geçmiş için ama gelecek için bir umut belkide vakti zamanı geldi ve Rabbim vesile ediyor sebeb bulunacak sen bebeğine kavuşacaksın bu sefer inşallahhhh dualarım seninle canım hayırlısı neyse o olsun inşallah... sevincimm sen nasılsın tombiğimm :9::9: dumannn umudum canlarım sizleride takipliyom :51::51: hadi bakalım bebeler küçük falan demeyin destekliyorum hep destek tam destek çalışmalar başlasın :9::9:

canlarım nasılsınız..biz toparladık elhamdülillah.. bugün sabah kahvaltıya gittik çıkıştada alışveriş yaptık :54: lazer epilasyona uğradık eşimle görüştük ilk randevumuzuda aldık o sakal bölgesine yaptıracak bende özel bölge ve bacak inşallah güzel olur :16::16: birazdanda kuaföre gidicem bu sefer düzeltirler inşallah model verebilirler :47::47:
bu arada nazemir ve beydağlı çok güzel haberlerle gelip sevindirin inşallah bizleri bizimde tayine az kaldı Rabbim banada buradan güzel bir yere gidebilmeyi ve o güzel haberi (bebiş:emir_bebek:) vermeyi nasip etsin inşallah..2015 te burada hepimiz bebeklerimiz kucağımızda yazalım inşallah :16::16:
beydağlım eğer rahim filminde sıkıntı çıkarsa diğer doktorların bir ihmali varsa bu çok üzücü bir durum geçmiş için ama gelecek için bir umut belkide vakti zamanı geldi ve Rabbim vesile ediyor sebeb bulunacak sen bebeğine kavuşacaksın bu sefer inşallahhhh dualarım seninle canım hayırlısı neyse o olsun inşallah... sevincimm sen nasılsın tombiğimm :9::9: dumannn umudum canlarım sizleride takipliyom :51::51: hadi bakalım bebeler küçük falan demeyin destekliyorum hep destek tam destek çalışmalar başlasın :9::9:

Hadi bakalım inşallah istediğiniz yere tayininuz cikar canim
bende dusunuyorum bakalim
Duman basladi calismalara Allahim sağlıklıhayırlı evlatlar nasip etsin. Ben hala.düşünüyorum bakalim. :)))

hayırlısı inşallah bi adım attık bakalım sonu güzel olsun inşallah
benimde azalma var amh 01 çıktı ve 4 sene önceki amh sonucu
ama geçen çarşamba doktora gittim 3 yumurta varmış doktor iyi bir sonraki ay bu yumurtaları toplıyacaz dedi
benimde rahim filmimde daha önceki doktorların söylemediği bişey çıktı rahim yarım görünüyormuş
buda düşüğe ve erken doğum riskine neden oluyormuş düşün rahim filmini çeken doktorla beraber 3 doktor gördü
biri profösördü ve hiç biri böyle bişeyden bahsetmedi

inşallah herşey gönlündeki gibi olur korktuğun gibi olmaz
seni çok iyi anlıyorum çünkü banada tekrar çekilebilirsin diyince çok stres yapmıştım

Televizyonum bozuldu

biliyorum canım çok sağol duaların için:38:

internet olunca ben hiç sıkılmam internetten açıyorum canlı izlemek istediğim tv kanalını istediğim yeri izliyorum

amiiinnnn

hadi inşallah zorlanmadan çekinirsin ALLAH kolaylıklar versin

kızlarrr nasılsınız?

amiiinn inşallah sizlerin dualarıyla olacak hissediyorum

hadi gozunaydin canim
heyecanli bekleyis basladi :18:

Oldu yaaa bozduk degilmis megersem kumandadan ayarlari bozmusum :53:
nasil olmus bende bilmiyim:17::19:
alis yaliyodu devamli acaba o mu yapti babasi hemen benim uzerime atti :9:

bafs :3:
dualarinada amin diyorum

Cakmapoly..
benim alisle senin oglan arasinda 1 aymi var :44:

dumancim :3:
amin canim. Nazom ve beydaglim ve daha niceleri tum isteyenlere Rabbim yasatsin bu duyguyu insallah amin :31:

amiiiiinnnn:16:

inşallah hem sizleri sevindiriz hem kendimiz seviniriz:16:

sizinde az kaldı inşallah orayı aratmayacak çok çok daha güzel biyere tayininiz çıkar sonrada bebek gelir hayırlısıyla:emir_bebek:

Nazom... benim rahimde tersmis mi arkaya dogrumuymus ne yamukmuymus bişeyler bişeyler :))))) ..hamileyken ultrasona koyan doktor dedi. Düşük yapabilirsin dedi. Tabi saatlerce agla agla... :) annem dedi hicbiseyden degilde sen aglamakdan bu cocugu dusurcen dedi :)))) ayyy ne aglamistim yaaaa....7 haftalik hamileydim. Ama Allahima binlerce şükür bisey olmadi. Ve o doktor disinda banada diger gittugum proflar bisey dememisti..

Nozocumm
Beydağlımm
İnşallahh mutlu sonuçlar alırsınızzzz
Rabbim yardımcımız olsunnn
Bende 4. Seneye girdim

Slm canlar dun gezmeler yaptim yazmistim hersey cok guzeldi uzun zamanin stresini atmustim ki aksam esim hali saha macina gitti donuste macta ayagini burktugunu soyledi neyse yemek fln yedik agrim artti dedi doktora gitti kemigi ucundan kirilmis meger :(( atele almislar pazartesi ortopedi gorecek alciya alinacak evde yatiyor :(( askim cabuk iyilesir insallah :(( cok uzgunummm

Back
X