geldim kızlar sevinç dediğin gibi hastane uzaktı,dönüştede anneme geçtim büyük bir merakla beni bekliyordu,eve şimdi girdim..
gelelim doktorun dediklerine evet sonuç dotorun beklediği gibi çıktı,benim rahim T şeklindeymiş ve kesinlikle ameliyat olmam gerekiyormuş,orda dotor bunları anlatırken ağlamaklı oldum ve diğer dotorlara bayağı bir söylendim...
aylardır randevu alamadığım ESRA BULGAN ı da çağırdı onunda yorumu aynı oldu..onca yılım boşa geçti dedim ikiside geçmişe takılma boşver önümüze bakalım dediler...
bu ay adet bitiminde arayıp randevu alacam hem rahim histeskoropi ile düzeltilecek,hemde laparoskopi ile miyomlarım alınacak ikisi birden çok ağrılı olacak ama mecburum ameliyattan 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekilecek,ve herşey yolunda ise denemeye başlıcaz...
ha birde hamilelik olursa,4 veya 5 inci aylara gelebilirsek bu ameliyatı olan hastaların yüzde onbeşinde rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş belki dikiş atabiliriz dedi onada bayağı kafam takıldı,ama inşaallah ben o yüzdeye girmem...
yumurtalık rezervimde iyi çıktı...
kısaca böyle kızlar,aslında bu doktor gebe takibi yapmıyorum dedi ama ben ve eşim ısrar edince gözlerimde sulu,sulu olunca o zaman düşünürüz dedi..
artık hayırlısı....