• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla doğru söylüyosun,çocuklar ne kadar fırlamaysa analar o kadar çürük...walla eski karılar taş mübarek, at duvara geri gelsinler:9:

sonra sewseydi yaaa neyse olan olmuş,inşaallah hemen atlatırsın...

sevinç laf aramızda bizde ayrı yatamıyoz,walla çocuk bizi ayırırsa ben hem kıskanırım hem psikolojim bozulur abowwww:30:

hemde ne dengesiz,bizim burda güneş açtımı yaz gibi sıcak oluyor ama,dün gece buz gibiydi hava..ben yağmur yağsın istiyorum,çünkü bu kış çok az yağdı...
Hee at duvara geri gelsin :9:
Valla kiskanmazsin minicik sana muhtaç küçükbir yavru oyyy rRabbim nasip etsin insallah
ne oldunuz kız sesiniz kesildi:53:

sevinççç doğuruyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:18::18::18::18::18::18:

neeeeeeeeeee sevinç doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53::53::53:

:53: :53: dogirmusmu yoksa gerçekten :53:
:1: dogursa duyardik zaar:110:

Son düzenleme:
Saol nazocum Rabbim sana da nasip eylesin insallah dualarimdasiniz valla hamileyken bir müddet kanla oluyosun doguruncada en az 6 ay düzene girmiyor çocuktan aklina bile gelmiyi valla:9:

Ayyyy iyi yapmisdin cnm ilaci var çok şükür kullanirsin geçer insallah tez zamanda zaten ne kadar dikkat edersen basina is aciyor :1:

benim aklıma gelmesede eşimin gelir bunun için aramızın bozulmasını istemem
nefret ediyorum şu fitilden ama kaşıntıdan daha çok:25:inşallah tedaviye başlayıncada olmaz çünkü 1 ayda 3 kez olduğunu biliyorum

çok şükür sevinççim gözünaydın....miraçın ayak sesleri yaklaşıyor:9:

kız tabiki kasti bişey yok biliyorum arkadaşım..
walla heyecan var,korku var,aklımda bir sürü sorular var bakalım artık hayırlısı...

ayyy nazo şu anda neler hissettiğini öyle iyi anlıyorumki,hadi hayırlısı arkadaşım dualarım seninle...çok merak ediyorum yaaa:18:
yaaa ben kardeş takılmak istemiyom kiiiiiiiiiiiiiii,pöffffffff:17:

abowwww hamileyken yetmiyor gibi birde, sonra 6 aymııı:53::53:bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:30::30::30:

bende istemiyom kardeş kardeş takılmak:47:isyan
kendimi azgın hissettim:17:

SeVincim
sagol kuzum yaaaaa
Allaha sukur daha iyi
Dun 3 defa kusmustu bugun 1 defa
Habire kucak istiyo
Baskada bisey yok :)))

Beydaglim
Malesef kardes kardes takiliyoss
Halvetli gunlere elveda :)))
Simdi dusunuyom ikinci cocuk icin calismak zor olacak :) dusunsene vakit yok. olsada halin yok :( bide alise o kalkiyo geceleri ben gun ortasinda yeterince yorgun dustugum icin o da geceleri bakiyo Allah razi olsun.

Nazom
Kuzum evet bu son kacinilmaz bazi kisiler icin. Ama eminjm farkli olanlarda vardir. Ama sunu cok duymustum erkekler eslerini kadin olarak degilde anne olarak goruyorlarmis....cocuk oldukdan sonra.

Buarada sanada gecmis olsun canim. En azindan simdi oldn tedavi sirasinda olsaydin daha kotu olurdu. . . Allahim sorunsuz bi gebelIk nasip etsjn insallah. Dualarimdasiniz..

Buarada beydaglim Bafs. begum.biricik.yeter. ve diger istwyenlerde insallah tez vakitte kavusurlar bebeklerine

inşallah sorunsuz geçer ama benim hep yatmam gerekecek galiba yarım rahim olduğu için 3.4 aylık oluncada dikiş atılacakmış:31:

eşime dedim beni sadece anne olarak görürsen külahları değişiriz diye:36:
inşallah geçer bi kaçgün sonra tedavim başlayacak inşallah sonraki aya kalmaz tedavim

Gunaydin şiddetli bir boğaz agrisiyla uyandim napacam ben yaaa:43: Esim nezleydi ondan bulasti sanirim :5::5:

ben ada çayı gargarası yapıyorum bide limonu sık iç şekersiz içebiliyorsan iç içemezsende şekerli iç çok iyi geliyor ben hep antibiyotiksiz atlatıyorum

amin canım sağol..

yok yaaaaa benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım:28:

yok anacım ben karar verdimki yeni nesilde iş yok eski karılara bak misal benim kaynoş 9 tane doğurmuş arada ölenleri ve düşenleri saymıyorum hiç ara vermemişler üretime ,anam 5 tane doğurmuş onunda arada bir sürü düşüğü var..onlar nasıl herşeye vakit buluyolarmış walla hayret verici,bir durum:26:

aliştemi iyileşmedi daha oyyy minnoşumm:16:

kız tam doğuracağın zamanda mı oldun öfff kötü oldu yaa dikkat et sevinç aman deyim geçmiş olsun kuzum...kocanı karantinaya alaydın keşke...

kıyamammmmm....

çözüm bulursak birbirimize söyleyelimde bu durum son bulsun:36:
benim annemde 9 tane doğurmuş 7 si hayatta
annanem 7 tane doğurmuş kaç düşük yapmıştır bilmiyorum
kaynanamın 5 çocuğu olmuş maşallahları var eski toprakların:nazar:

walla doğru söylüyosun,çocuklar ne kadar fırlamaysa analar o kadar çürük...walla eski karılar taş mübarek, at duvara geri gelsinler:9:

sonra sewseydi yaaa neyse olan olmuş,inşaallah hemen atlatırsın...

sevinç laf aramızda bizde ayrı yatamıyoz,walla çocuk bizi ayırırsa ben hem kıskanırım hem psikolojim bozulur abowwww:30:

hemde ne dengesiz,bizim burda güneş açtımı yaz gibi sıcak oluyor ama,dün gece buz gibiydi hava..ben yağmur yağsın istiyorum,çünkü bu kış çok az yağdı...

eşimde akşam bana, sabah ben gidince uyumak yok akşam benimle yat uyuyamıyorum sensiz diyor:1:

tamam kız ama ben ancak çocuk sahibi olursam bir icat bulurum...

sizde düşünün bulun kaldırın kardeşliği ortadan onlar sizin kocalarınız:kkk::kkk:

atla üstüne gitsin yeter canıma tak etti de martta geldi zaten:9::9:

:72::72::72::72::72: onlar bizim kocamız hakkımızı söke söke alırız diyosun yani:1:
çok azgın gördüm seni

Nazocum bir an önce geçer insallah bende hamileliğin basinda kullanmistim 3 günde geçti cnm

Bu arada öyle bir kanla oluyosunki elinde değil bir bakmissin kankasin :9:
Senin durumun doğumu beklemez hamile olunca zaten ölümüne kanka olursunuz :9:

:2: burnumda akmaya başladı :2:
Esim aksam gelirken ihlamur alacak :2:

neeeeeeeeeee sevinç doğurmuşmuuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53::53::53:

bidenemmmm:9::9::9::9::9::9:kim dedi kız doğurmuşmuuuu:9::9:
Valla kiskanmazsin minicik sana muhtaç küçükbir yavru oyyy rRabbim nasip etsin insallah

hee mutlaka duyardık o kadın ne yapar eder bize haber uçurur:30:
benim aklıma gelmesede eşimin gelir bunun için aramızın bozulmasını istemem
nefret ediyorum şu fitilden ama kaşıntıdan daha çok:25:inşallah tedaviye başlayıncada olmaz çünkü 1 ayda 3 kez olduğunu biliyorum

bende istemiyom kardeş kardeş takılmak:47:isyan
kendimi azgın hissettim:17:

inşallah sorunsuz geçer ama benim hep yatmam gerekecek galiba yarım rahim olduğu için 3.4 aylık oluncada dikiş atılacakmış:31:

eşime dedim beni sadece anne olarak görürsen külahları değişiriz diye:36:
inşallah geçer bi kaçgün sonra tedavim başlayacak inşallah sonraki aya kalmaz tedavim

ben ada çayı gargarası yapıyorum bide limonu sık iç şekersiz içebiliyorsan iç içemezsende şekerli iç çok iyi geliyor ben hep antibiyotiksiz atlatıyorum

çözüm bulursak birbirimize söyleyelimde bu durum son bulsun:36:
benim annemde 9 tane doğurmuş 7 si hayatta
annanem 7 tane doğurmuş kaç düşük yapmıştır bilmiyorum
kaynanamın 5 çocuğu olmuş maşallahları var eski toprakların:nazar:

eşimde akşam bana, sabah ben gidince uyumak yok akşam benimle yat uyuyamıyorum sensiz diyor:1:

:72::72::72::72::72: onlar bizim kocamız hakkımızı söke söke alırız diyosun yani:1:
çok azgın gördüm seni
azgınmıyızki biz kızzzz:9::9::9::9:bilmiyomkiii:77:ama ewet aynen dediğin gibi ,onlar bizim kocamız hakkımızı söke,söke alırız,daha olmadı hepsini fatmagül yaparık:9::9:hemide topluca:60:

ama haklıyız nazo biz bu duruma bir çözüm bulak,ama ancak doğurursak yaratıcı olabilriz ...

biz KARIKOCAYIZ KARDEŞ DEĞİLİZ:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

canım inşaallah mantarın geçer bir an evvel tedaviye engel olmasın aman....
:2: burnumda akmaya başladı :2:
Esim aksam gelirken ihlamur alacak :2:

abowwwww inşaallah çabuk atlatırsın sevinç:29:

oglum çok hasta ya öksüüryor hapşiriyorbugün doktora götürücem cigerleri sökülür gibi öksürüyor hemde dün 1 geliyorud doyurudm allahım 7-30 kadar bri bbek yeme zyemezmi ne yaptıysam çare olmadı lalahım canım acıyor okadar bakmama neden hast aoldu bu bebek :43::43::43:uyku desem bende yok onda var hastalıktan ebbegim gözünü açamıyor saat 2 olsada kontrole götürsem oglumu baksın brişeyi yk derse ciger filmi isticem :43::43::43:allahım o öksürmeisn hasta olmasın ben oluyum ne olur o öksürüdkçe içimden bri parça kopuyor:43::43:

oglum çok hasta ya öksüüryor hapşiriyorbugün doktora götürücem cigerleri sökülür gibi öksürüyor hemde dün 1 geliyorud doyurudm allahım 7-30 kadar bri bbek yeme zyemezmi ne yaptıysam çare olmadı lalahım canım acıyor okadar bakmama neden hast aoldu bu bebek :43::43::43:uyku desem bende yok onda var hastalıktan ebbegim gözünü açamıyor saat 2 olsada kontrole götürsem oglumu baksın brişeyi yk derse ciger filmi isticem :43::43::43:allahım o öksürmeisn hasta olmasın ben oluyum ne olur o öksürüdkçe içimden bri parça kopuyor:43::43:

oyyyyy çok geçmiş olsun paşamm,kıyamam küçük adama ewe gripli birimi geldi...inşaallah hemen atlatır,RABBİM şifa versin..

nasıl oldun canım daha iyimisin???

Çokggeçmiş olsun cnm ama salgin var cevremde bütüncçocuklar hasta bronşit salgini varmis bronsiolit diyo Dr buhar mak varsa bol bol calistir üzülme ilaç verir geçer insallah

duyarızz dimeeee...geçmiş olsun sanaada dikakt et kendine senin için demiyorum bebişe yazık ;)

geçmiş olsun minik adama çocuk bu hasta olur tabi yıpratma kendini...

nazemirrrr yaa sana yazdımmı hatırlamıyorum güzel şeyler duydum dualarım seninle arkadaşım haydee güzel haber ver artık bize...

duyarızz dimeeee...geçmiş olsun sanaada dikakt et kendine senin için demiyorum bebişe yazık ;)

geçmiş olsun minik adama çocuk bu hasta olur tabi yıpratma kendini...

nazemirrrr yaa sana yazdımmı hatırlamıyorum güzel şeyler duydum dualarım seninle arkadaşım haydee güzel haber ver artık bize...

Babada yazik :110::110:

İşin cok zorrrrr
Neler hissettiğini az bisey tahmin ediyom
Kocanla konus taşının ordan
Cocuk oldu sözün geçmiyomu??

ayynegüzel demişşsinnnnn ağzınbal yesininşallah:16:
(bu arada boşluk bırakmatuşum zorbastığıiçin kelimelerim yapışık yupuşuk oluyor idare edinarkadarşalr)

hissettiklerimi azda olsa tahminetmene sevindim
sözümgeççmiyor değil ama bu evi kendiçabalarımızda yaptırdık hjenüz borçları bile bitmiş değil
bu evi nasıl bırakıp gideyim diyor eşim:25::25::25::25::25:

Bir menude ben vereyim sutlu mercimek corbasi kusbasi et sote pirinc pilavi havuclu brokoli salata ayran tursu goruncem gelecek yemekleri hazirladim bekliyorum...sizler napiosunuz sevgi bocukleri sizi son iki sayfa birbirini seven sevene kiskandim yaaa bana yok mu:14::53:

sütlü merc. çorbası güzel oluyormu cnm
ayrıca dahamı faydalı oluyor neden sütlü yapıyorsun:26::26::26::26::26:

9 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama gellmiyor :2:

ooo erken davranmışsınız canımsanki:1:

doktora gittinizmi bilmem ama tahminimce gitseniz doktor kovalar sizi:1:
bende 10 aylık evliykengitmiştim yollamıştı beni:24:

yada eşinin ankaraya taşınma ihtimali varsa ikna et yada kabul edecen
bak ben nerelere alıştım bu benim kaçıncı şehrim her defasında alıştığım şehirden gitmek ne zordu ama burayada alıştım
istanbula geleceksin senle tanışacaz canın sıkıldıkça görüşecez bunları düşün:16:

ihtimalvar şükürki nazocum ama umudum ada yazdığım mevzudanötürü şimdilik zor gözüküyor
ama inşalah çok geçmeden gideriz ordanaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

istanbula da çabukalışmışsın sevindim aslında önemliolan evindekihuzurun eşinle olan huzurun heryere alışılır dimi:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Back
X