dedim derimm ben adet düzensizliğinden şikayetçiydiimmwowwwwwww erenayefe süpersin..keşke bende öyle şeyler diyebilsem...usandım bu doktorların ilgisizliklerinden...yine doktor arıyorum...eski doktoruma gidicem bu gidişle...bu devirde tanıdığın olacak başka türlü olmuyor onu anladım yaneee...
unutmammmm adını her ismini gördüğümde aklıma geliyo napimmyav erenayyyy unut kızım artık şunuuu
ayyy varya artık ateş ölçmenin usülünüde öğrendim ama valla cesaret edemiyomm:)yine bi yanlışlık yapmaktan korkuyomm
anlıyorum canım bosverelim böyle boş insaları sende takma kimseyi esin seni begeniyormu gerisi fasa fiso bence neyse kuzum görüsürüz ben cıkıyorum o seksi hatunada söylee bir doktora görünsün bendede unutkanlık cok oluyodu tiroittenmiş bir tedavi olsun bence
en büyük hediye bebek zaten ...x1 senin olsun
bende de unutkalık var hiç bilmiyordum bende ölçtüreyim troitimi
sanırım zamanla öğrencez ablacım daha yeni sayılırız sanırım evlilikte
kız binada başka kim oturuyor senin.toton kıymetl, kuzum senin tabii temizlikçi tutucan...
seni köpek kovalıyosa düşmanın var derler.
hay Allah'ım çok tatlısınız yaaa. biri 41tane boncuk koymuş diğeri de saymış
iyi ki dilinize düştük yanii. açık sözlü olmakta suç anam. sankim siz i.emiyonuz
kanka
beraber açtık bu topiki satma beniiiiii arabayı da ortak alcaz
arkadaşlar ben yeni üye oldum sizi uzun zamandır takim ediyorum.. hepiniz çok şekersiniz...
ben bir yıldır evliyim 2 ay önce annemi kaybettim ve ailemden ayrı bi memleketteyim buraya üye oldum sizin tecrübelerinizden destek almak istiyorum annemi kaybettikten sonra kendim anne olmaya karar verdim yalnız doktora gittim heycanlı heycanlı PROLAKTİN hormonum çok yüksek çıktı kızlar 358 çıktı nedir bu horman azalırmı? bi alaç verdi 3 günde bir alıyorum ama çok fazla yan etkisi var ne yapacam ben çok strese girdim
arkadaşlar ben yeni üye oldum sizi uzun zamandır takim ediyorum.. hepiniz çok şekersiniz...
ben bir yıldır evliyim 2 ay önce annemi kaybettim ve ailemden ayrı bi memleketteyim buraya üye oldum sizin tecrübelerinizden destek almak istiyorum annemi kaybettikten sonra kendim anne olmaya karar verdim yalnız doktora gittim heycanlı heycanlı PROLAKTİN hormonum çok yüksek çıktı kızlar 358 çıktı nedir bu horman azalırmı? bi alaç verdi 3 günde bir alıyorum ama çok fazla yan etkisi var ne yapacam ben çok strese girdim
kızım sen pissen ben napiyim temiz karıyım benev sahibim ve ben oturuyoz 2 katlı müstakil ev reziliz dimiiii 30 basamak için kadın tuttuk
bırak ta düşmanım köpel olsun boşverrrrrrrr
yok merakımdan saydım kanka tam da 41 taneeee
ben wc de enn fazla 3 dk falan kalırım ama sen oooo
ben araba alacaksam 2 ay sonraya doğururumm bileee
kimseciklere kaptırmam ben arabayıı biner ben gezerim
cnm Rabbim mekanını cennet eylesin inşllah tez zamnda anneliği tadarsın sende. ben o testten anlamam anlayan arkadaşlarımız yardımcı olur. hatta ebe erenay bi baksın.arkadaşlar ben yeni üye oldum sizi uzun zamandır takim ediyorum.. hepiniz çok şekersiniz...
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz ???
ben de eve yeni geldim arkadaşla dra gittik onun bebişini gördümm :))
darısı başımıza kızlarrrrr(
slm tatlııımmmmkaç aylıktı gördüğün bebiş. belli oluyo mu gerçekten. bne hiç tvler dışında ult. bebek görmedim.iyi akşamlar kızlar napıyosunuz ???
çok tatlı benim kankam yaaaaaaahoşgeldiinnnn amiin darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa niye amin smile i yokkk
:amin:
slm tatlııımmmmkaç aylıktı gördüğün bebiş. belli oluyo mu gerçekten. bne hiç tvler dışında ult. bebek görmedim.
çok tatlı benim kankam yaaaaaaa
saol ablacım bende özele gittim zaten 350 milyon bayıldım geldimmm.bütün testlere
iyi akşamlar kızlar napıyosunuz ???
o senin tatlılığın kankammmm:13:
kocan gelmedimi senin geç bilem kaldın koş hadineyse ben kaçıyomm eltime yemeğe gitçezzz byby yarın görüşürüzz
aşk olsun kzuzum burda hepimiz ölümüne kankayıssherkeşin kankası varrrr benim kankammm yokkkkk üühüüüüüüüüü!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?