Canlarim geçmişi okudum tek tek alinti yapamadim hepiniz çok saolun dünya olumlu dünya Rabbim gecinden versin.
Bugün oglumla 20 kirkimiz cikti kirklandik dua ettim Rabbim olmayanlara da nasip eylesin insallah.
İyi sayiliriz aksam saat ondaki krizide bitesrse insallah daha iyi oluruz. Annemler gidince yatakodama tasindim esimle idare ediyoruz onu çokyyormuyorum saat 6:30 ise gidiyor çünkü . kaynos gelmeme gerek varmi dedi bende yok dedim sağolsun
Dunde kadin aldim evi bir guzel temizlettim oh miss olduk
Allahim kimseyi kimsenin eline koymasin kimseye muhtaç eylemesin. En büyük sansim Esim Allah binlere razi olsun![]()

korma kız ameliyata girince beni düşün saçını başını elimle okşuyorum elini tutuyor farzet ben yanındayım farzet rabbim emekelrini işşallah boşa çıkarmazbugün çok yoğundum giremedim bütün gün,yarın ameliyata giriyorum ne olur ne olmaz dünya hali hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin hepinizi şahsen tanımasamda çok sewiyorummm
ve ayrıca çok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

rabbim tez eliyle versin işşallah canım benimoh inşallah yaşını kutladığınız günlerde gelecek küçük paşamızın
oh kaynananın gelmemeside iyi olmuş kendi kendine daha iyi idare edersin

sevinç merhaba uzun zamandır beri seni takip ediyorum kan pıhtılışması formundan. Benim bir oğlum var Allah bağışlasın hepimizinkini inş. tekrarhamilelik düşündüm fakat bu sefer bebek gelişmedi 8 haftada kürtaj oldum. sonra kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım tabi zorlukla. Oğlumda hiçbir şey kullanmamıştım. Sonuçlar mhtr 677 heterezigot ve protein s düşük çıktı. Seninde sanırım böyleydi sonuçların . Senler neler yaptın bana yardımcı olurmusun hamilelikten önce ve hamile kalınca. Kadın doğumcu aspirin alsan yeter dedi.Dahiliyede yaptırdım bu testleri bende dahiliye doktoru hemetoloğu aradı oda 0.6 cleaxean iğneve aspirin verdi. Şimdi saedce aspirin folik asit ve b vitamini kullanıyorum. İğnelere ne zaman başlamıştım ve aspirine yardımcı olursan çok sevinirim . Korkularım çok .
hemen başlanılıyor 0-6 cleksan kullandım ben canım homosisiyetinine baktır derin ben allah yardımcun olsun yardım edebilicegim brişey olursa seve seve yardım ederim