Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç saçını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır

bende bugün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Çok saol cnm
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin cnm ikiz ikiz kucagina al insallah.

bende bugün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
inşaallah saracım inşaallah bu kez yüzünüz güler:KK19:senin adına heyecanlandımmm:KK19:
Canim face hesabı açtım
senin hesabın yok diye sana göndermedim.
Sadece sevince gönderdim diğer kızlar onda vardır bende ondan kaydederim...

kafan BI milyon desene ... ahhh canim yaaa öyle iyi biliyorumki...:KK51:
hemde nasıl derinim hemde nasıl..zaten başka şeylerden bahsediyorumki kafam dağılsın diye ama nerdee:KK51:
Kahvaltimizi yaptık
dujjj aldım :KK22:

Makinaya çamaşır attım

tv ye bakiyos

cuma günu. doktor randevum var çok korkuyorum:KK17::KK17::KK17::KK17:
inşaallah korkuların yersizdir canım ALLAH ın izni ile iyi haberler alacaksın:KK19:
Kiz derinnn sende özel msj bak
:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:
Bende hafta sonu gezdim simdi camasir la ugrasiyom ewi supurdum sildimwc banyo yikadim patlican tava pilav yapacam miraç bey uyursa:110: bu arada sacimj karameleboyadim çok gizel oldum en guzel benimmmmmm :D:D
sıhhatler olsun ,kız bir kez boyamayla siyahtan karamele dönebildinmi,merak ettim:KK57:ama sana yakışmıştır mutlakaa:110:

Mirroyuda cimdirirsek yarin 6.ay asisi var:KK53::KK53::KK53:
oyyyyy canı yanacak desene yarın:KK17:
Beydossss napiyon gibi :110:

Börülce basaktan da hbr yok :63::63:
ne yapim annemden geldim hemen yemeği yaptım ,size bakim dedim:110:

hee haber etmedi ne yaptı acep börülce olması kesinleştimi iresmi kararla,gerçi bizi ne yapsın şimdi anasıgilleri buldu bizi unuttu:63::63:

beydagli .!.:
oyyyyy canı yanacak desene yarın:KK17:

ne yapim annemden geldim hemen yemeği yaptım ,size bakim dedim:110:

hee haber etmedi ne yaptı acep bçok begenlce olması kesinleştimi iresmi kararla,gerçi bizi ne yapsın şimdi anasıgilleri buldu bizi unuttu:63::63:

Hee cani yanacak yavrumun ates olmasa bari . kizzz iki tup boya aldim bir bucugunu iki kutu aciciyla boyadim bayagi bir acildi bayrama tekrar boyarsam kendine gelir :110: herifimde cok begendi :110: yrmek yedik mirroyu cimdirdim doyurdum uyutuyom :110:

Canım hersey yolunda gider sen içini ferah tut. Inşallah bebeğini kucağına alacaksın az kaldı.
inşaallah saracım inşaallah bu kez yüzünüz güler:KK19:senin adına heyecanlandımmm:KK19:

hemde nasıl derinim hemde nasıl..zaten başka şeylerden bahsediyorumki kafam dağılsın diye ama nerdee:KK51:

inşaallah korkuların yersizdir canım ALLAH ın izni ile iyi haberler alacaksın:KK19:

:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:

sıhhatler olsun ,kız bir kez boyamayla siyahtan karamele dönebildinmi,merak ettim:KK57:ama sana yakışmıştır mutlakaa:110:
seni çok iyi anlıyorum. Ahhh beydaglim yavrun gelince o kadar hafifliyceksinki. Inşallah bu sefer olacak. Öyle bi his var içimde.

Oglanla çarşıya gezmeye gittik. Bi mağazayi gezemedim ağız tadiyla. Kıyameti kopartti. Eve geldik. Hiçbişey alamadım. Ama resmen kramp giriyo bacaklarima. Çok yürüdük sanırım.

Sevinc derin beydagli canlarim mesajlarinizi okudum suan kafam karisik surekli farkli dusunuyorum ne yapacagimi bende bilmiyorum zor seylermis bunlar okadar çok doktora gittim okadar farkli seyler dinledim ki suan tek bir noktada tsabit kaldim oda farkli cikan bir test sonucum vardi onu tekrarlatip onun sonucuna gore yol cizmek zaten onun sonucu sorunlu cikarsa doktorlar igne kullanmam konusunda hemfikir yok temiz cikarsa kendimi nasil rahat hissediceksem oyle davranacagim ki tum bu yasadiklarimdan cikan tek sonuc su zaten Rabbim yazdiysa olacak Allah a inanmayan tas olsun.

Back
X