Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he kız kaynanam gibi esmergineli
zaar ondan benzetti oğlum

neeyy aboov daha neler duycaz kıız
daha neler var kız bu neki:KK45:
Beydossss test yapma bekle çokta umutsuz olma çünkü erken gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayni olur cnm tez zamanda gelir insallah. Miraci 10 ayda zor bulduydum :KK53:
beklicem kuzum tabi dayanabilirsem ama,ne bileyim insan kendini biliyor biraz..haklısın adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olıuyor bazen ben hiç anlamazdım...bakalım artık hayırlısı:KK51:
böreği keki ve kurabiyeyi dün geceden yaptım bugünde sabah erken uyandım patatesleri haşladım öğlen gidince salatayı yapacam ama sosunu akşam katacam lahana sarması dolapta var onuda çıkarıp pişirecem turşuyuda suya koydum öğlen arasında bol soğanla kavuracam :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
maaşallah:nazar::nazar::nazar:
Hz zekeriya efendimizin duasini okuyun elinizi Karniniza koyun bol bol okuyun kaç defa yazdim :110:
:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

Rabbi hebli min ledunku zurriyeten tayyibeten inneke semiud'dua

Hz zekeriya efendimiz çok ama çok yasliymis karisida kisirmis bu duayi okuyarak rabbimden evlat istemiş rRabbim vermiş okuyun bolbol ben bolbol okudum ekimi karnima koyup o ay hamile kaldim

Hz zekeriya efendimiz çok ama çok yasliymis karisida kisirmis bu duayi okuyarak rabbimden evlat istemiş rRabbim vermiş okuyun bolbol ben bolbol okudum ekimi karnima koyup o ay hamile kaldim
okudum bile sağol arkadaşım:KK19:

paylaştığın için sağol canım okudum bile ama ezberlesem daha iyi olacak

Bugün mercimek corbasi
Firinda tavuklu patates
Ve pilav var

menün güzelmiş ellerine sağlık canım

Kimse varmi yoksa yokkkk :110:

ben varım ama şimdide kimse yok

kızlar çok üşüyorum halsizim havada yağmurlu evde olsam battaniyeye sarılıp uyusam belki kendime gelirdim akşama misafirde var Allahım yardım etsin bana

başakkkk bende seni seviyorum buraya çok gelmek istiyorum ama maalesef olmuyo işte internet olmayınca bide benim oğlan bilgisayarı elimden alıyo benimki teknolojiyle doğmuş sanki tablet hastası çok aksi çokkkk.

Back
X