- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bilemiyorum ama şu an bu belirsizlik strese soktu benistresim yok diyosun ama su kırmızılari beklemek bile ya da bat I o bile stres başlı. Başına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum ama şu an bu belirsizlik strese soktu benistresim yok diyosun ama su kırmızılari beklemek bile ya da bat I o bile stres başlı. Başına.
Bekle bakalım yarına kırmızilarin devamı gelmezse bi test yaparsınbilemiyorum ama şu an bu belirsizlik strese soktu beni
Sen çalışmalara basliyore görüyor bu sefer oluyore inşallah.Cildiriyoreee birinci sınıf cok zormuş saatlerdir 1 safa odevi yaptiramadim sinirden başım catliyoreeebugun yimekte oglan dedi ki 2 side dogsaydi simdi 2 kardesim olacakti
ben simdi ne cevap verecem yok adam gecen diyor bi tanidik vardi ilk bebekleri cok zor olduydu ikinci hemen oldu buyudu bile dior ne cevap verecem canlarim benim en az benim kadar onlarda istiyor bi bebecik
ben ne yapiyore elimden geleni yapiyoree olnayinca olmuyor elimden bisiy gelmiyor
![]()
ah o yağmurlu günler yokmuuuukızlar çok üşüyorum halsizim havada yağmurlu evde olsam battaniyeye sarılıp uyusam belki kendime gelirdim akşama misafirde var Allahım yardım etsin bana
neyse cnm sağlık olsunbaşakkkk bende seni seviyorum buraya çok gelmek istiyorum ama maalesef olmuyo işte internet olmayınca bide benim oğlan bilgisayarı elimden alıyo benimki teknolojiyle doğmuş sanki tablet hastası çok aksi çokkkk.
: pışııııkyapansmiley: kocaaaa evin temizliğini bitirmişemEn Çalışkan benim![]()
evet cnm faceini kullanıyor nazo biliyorum lakin onun farklı Bi durumu var özelden yazarımGünaydın kızlar
Hayırlı bir gün olur inşallah herkes için
Beydağli üzülme canim. Gonul isterdiki hamis olasin bu ay ama bu hayirliymis belkide. Önündeki maçlara bakıcan artık. Iyi yapmışsın testi erken yapmakla en azından boşuna umitlenmemis olursun.
Bende senin gibi hiç dayanamazdim erkenden yapardım testlerimi.
Başak
Geçmiş olsun hayatım. Nazo yu face de görüyom. Buraya gelmeyenler face de. Paşa da öyle.
cnm ya ne hayal kırıklığı oluyor bilirimKIZLAR MALESEFKİ ADET OLDUM
miraça kış için alışveriş yapman gerekirdi.Miracin yazliklarini kaldirdim kisliklarinj cikardimhafta sonuda hakani kileri cikaririm bize daha var
ne çok bana bişeyini gormedikki.Sana çok bilebörülce basak
![]()
umarım öyledirGörmemistir belki
ayyyyy ben ne cektim o birinci siniftan 5.5 yasinda basladi yavrum Allah kolaylik versin cnm . sen calismalara basla Rabbim yuzunu guldursun aminCildiriyoreee birinci sınıf cok zormuş saatlerdir 1 safa odevi yaptiramadim sinirden başım catliyoreeebugun yimekte oglan dedi ki 2 side dogsaydi simdi 2 kardesim olacakti
ben simdi ne cevap verecem yok adam gecen diyor bi tanidik vardi ilk bebekleri cok zor olduydu ikinci hemen oldu buyudu bile dior ne cevap verecem canlarim benim en az benim kadar onlarda istiyor bi bebecik
ben ne yapiyore elimden geleni yapiyoree olnayinca olmuyor elimden bisiy gelmiyor
![]()
Tamm bir borulce oldunne çok bana bişeyini gormedikki.
ilk karşılaşmada Bi heycan bile göremedim.
yarında gelmekten vazgeçmiş
oysakiben sabah kızartacağım sigara böreğinin malzemelerini hazırlamıştım
ayıp ayıp
umarım öyledir![]()
evet cnm faceini kullanıyor nazo biliyorum lakin onun farklı Bi durumu var özelden yazarım
sağol bu arada
cnm ya ne hayal kırıklığı oluyor bilirim
üzülme Allah en iyisini bilir
miraça kış için alışveriş yapman gerekirdi.
çocuk daha bu dünyada yeni
daha önce kullandığı kışlıkları olamaz.
bellimi başkasından almışsın kıyafet
fakirlik zor olsa gerek
Hayirli nurlu cumalarrrrrr![]()