Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
Ohhhhhhh ellerine Saglik canimmmmm :21:
kızlar an itibariyle lekelerim geldi adet oluyorum,hayırlısı artık önümüzdeki aya kaldı umutlarımız..soğan suyundanmıdır nedir tam gününde oldum bu kez:KK51:

Duzenli olmak bile marifet cnm olsun bu kirmizilarin gelmedigi gunlerde olacak insallah

Basak karisi cocugabakamadin diye bana sarlarken :110: sen kendine bak oglani balkonuna ayazinda birakmis :63: dusuncesizsar:63::63:

Gozunaydin cnm ne kadarlik olmuş Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Cnm çok geçmiş olsun bu pko ne kadar yayginlasti en az 3 ay ustuste soğan kuru uygula cnm iyi olur insallah

Geçmiş olsun herifi salona attim dun gece çocuklara bulasmasin diye:110:

Merak etme izleyemedim :63:
Oglan kudurdu uyutmaya goturdum bende uyumusum :110:
Ayrica ozcan denizin donusunu merak ettimdi sananek :63::63:
canim Allahima binlerce şükür 20 haftalik olmuşuz yaklaşık..

Miraç gece çok huzursuzdu bir düzen oturtamadik iki gün iyi uç gün kotu pofffff
canim Alis 15 aylık bizde de Bi gecemiz diğerini tutmuyor. Herif walla kafayı yer yakında bu gidişle. Alis daha ufakken bundan daha iyiydi sanki.

cok sevindim canim gözün aydin

idare eder canim

Gecmis olsun canım
çok sağol canim. Darısı sana ve diger kızlara. Inanirmisin o kadar zor günler geçirdimki düşükler bütün psikolojimi bozmuş. Sağlıklı oğlum olmasına rağmen bunda bile korkuyorum. Geçen ki gebeliğim hep sorunluydu. Hep yattiydim 9 ay. Insanin bütün hayatı etkileniyor. Bu korkular hep korkak yaptı beni.

Kızlar dun sinirle mytfaga girdim bi tepsi kırmızı biber ve bi tepsi patlıcan kozledim bs kilo domates bes kilo fadulye ve biberle konserve yaptim bir bidon lahana turşusu kurdum bide patlicanlari turlulukkonserve yaptim gece kacta uyufum bilmiyom dimfi heryerim agriyo dusa girip kahvaltı hazirlayacam
canim maşallah ne kadar is görmüsun maşallah 41 kere. Demek sinirlenmek sende ise yarıyor. Ben sinirlensem hiç bi iş yapamam. Illah ya bacimi ya arkadaşımı arayıp paylasmam lazım ..
GeçtimI sinirin daha iyimisin şimdi?
Herif gönlünü aldımı?

DERİN nerelerdesin kız ,performansın düştü böönlerde:cool:
Anaaaa öyle mi oldu?
Yaa kimseyi görmeyince burda bazen yazasim gelmiyo. Böyle rastgelmek daha iyi.
Sen nasılsın kuzum ?
Lekelenme olmuş demişsin adet başladı demekki. Bu ay senden yüksek performans bekliyorum diyecem ama gerek yok senin performans zaten yüksektir . Allahtan hayırlısı canim bu 3. Ay mi olacak denemede. Ben Ce az kaldı. Senin uzun surmuyor Allahdan.

ne içiyon ben çay içtim türk kahvesi varsa alayım az şekerli bol kopüklü:110:

he hiç kendini görmüyo KÖRŞAR:63:
Cay iciyodum hayatim ama beraber az sekerli bol kopuklu kjaavede ucerik senlen bende . Oyle severim

Sende gel deros hepinizi beklerim :21:

QUOTE="derin_35, post: 37095574, member: 293429"]Bize yok herhalde :110::110::110:[/
QUOTE]

:KK51:
Sağol beydaglim darısı en tez vakitte sana inşallah ... ve diger kızlara.

doğru karı kocanın arasına şeytan bile giremez
Bunu ilk defa duydum ama hoşuma gitti beydaglim. Çok doğru ama çok da zor bazen. Ben çok uzun yıllar emek verdim ilişkime. Eşim çok zor biriydi. Ailesiyle sorunlar yaşadım uzun yillar bu da tabi kocamla ilişkimi çok zedeledi çooook offfff offf.

Gunaydin tunaydin kislarrr dun kocis nobetciydi gece bende babama geldim burda kaldik sabah kocis geldi uyuduk dahagune yeni basliyik disarda islerimiz var birazdan cikicaz sabahtan beri midem bulaniyor gecede kasiklarim ssizladi neden acaba ?

Gunaydin tunaydin kislarrr dun kocis nobetciydi gece bende babama geldim burda kaldik sabah kocis geldi uyuduk dahagune yeni basliyik disarda islerimiz var birazdan cikicaz sabahtan beri midem bulaniyor gecede kasiklarim ssizladi neden acaba ?
Slm cnm kolay gelsin usuttunmu acaba
Kızlar ilk kez havuc receli yaptim tadi muhtesem oldu resmini cwjecem bi ara buraya eklerim simdi cok calismam lazım bir suru isim var

Ellerine Saglik cnm tarif versene merak ettim

Back
X