Anaaaa maşallah kız ben olsam stresten is yapamam sen iyisin walla... buarada neye stres oldun ben tam anlayamadım. Kanın sulanmasimı? Belki 19 gün kullandığınin etkisi devam ediyordur..Pogaca hamurunu mayaladim sardim kurabiyenin hamurunuda yaptim buzfolabina attim dinleniyor icini hazirlayip kurabiyeyi yapicam o pisip cikinca hamurum iyice kabarmis olur pogacalari firina vericem saat de 10 olmus stresten yerimde duramiyorum bugun oyyy oyyy
inşallah canim benimalis cizg i film izlesin sende finken canim yarinda gezersiniz
aspirin kullanmıyorum canim bırakmıştım...Gecmis olsun canım doktora sorsana yarin neden böyle olmuş pıhtılaşma kadar kanın aşırı sulanmasida iyi değil aspirin falan icme sakın
Anaaa bukadarişinin arasına bunuda sigdirdin ya walla buadam sana kul köle olsada azdır yaniiiiiiiiiiiHerifin gönlünü yaptimuyiyacam ben iyi geceler
Yok canim ya tahlil vetdim ya sonuclar icin stres oldum bide adetimi bekliyom ua olmafim daha onunda stresi varAnaaaa maşallah kız ben olsam stresten is yapamam sen iyisin walla... buarada neye stres oldun ben tam anlayamadım. Kanın sulanmasimı? Belki 19 gün kullandığınin etkisi devam ediyordur..
inşallah canim benim
aspirin kullanmıyorum canim bırakmıştım...
günde iki doz clexane kullaniyorum
doktorrandevum haftaya perşembe sorarım
Eline sağlıkMutfagi toparladim pogaca elmali kurabiyede tamam cok yoruldum ama dus alip yatacagim herkese iyi geceler insallah yarin dr hersey yolunda der benimde stresim biter
Canim senin sonuçlar belli ki zatenYok canim ya tahlil vetdim ya sonuclar icin stres oldum bide adetimi bekliyom ua olmafim daha onunda stresi var
Evet dr dedi biz uc dusukte bile bukadar tahlil arastirmiyoruz sen ne varsa baktirmissin dediCanim senin sonuçlar belli ki zaten
pıhtılaşma var sendede
bu ne tahlili
arti adette olursun kendini rahat birakki gelsin sen böyle yaptıkça hiç gelmez
Anti kardiyolipin de de iğne gerekmiyormu ki iğne gerekiyorsa boşuna uğraşma aynı tedavi sonucda hetero ile...Evet dr dedi biz uc dusukte bile bukadar tahlil arastirmiyoruz sen ne varsa baktirmissin dedibenim antikardiyolipin diye bir tahlilim ikikere bakilmisti biri pozitif biri negatif cikmisti onu tekrarladi yarinda hem uroloji bobrektasimi soracagim hemde rahim filmi icin konusacagiz drla
canım ege 1yaşına bastığında yürümeye başladı.Başak
Oğlan 16 aylık olacak nerdeyse yürümüyor canim...bende bazen kafama takiyorum.. inşallah bi sorun yoktur. Tutuna tutuna gidiyor, masalara çıkıyor, komidinin cekmecelerini çekip ona basıp üstüne çıkıyor.. ama yürümüyor!
Bakalım inşallah bir sorun yoktur.. 18 aylık olana kadar vaktimiz var... yoksa doktora götürecez..
Ege ne kadarlikdi yürüdüğünde?
düzeldi düzeldi çoktan.Basak kizzz merak ettim sizin carpisma hayatiniz duzeldimi yoksa yokherif egeye kardeş istiimi
sevinç karısıda söylemiş cnmEge ne kadarlık oldu ki?
Erkekler genelde hemen istemiyo
sağolasın kutladığını iletirim seni tanıyor zati.Ayrıca bendede utu var pof bir ara yaparim zaaar
Kiz basak doğudaki sen iki sene olmuş ve emziriyon yememeyle ne alakasi var kurumusun safinaz
Herifininde dgunu kutlu olsun
Ne dibim düşecek hastalikli gibi gorunuyonbeydoşcum evet aşkım burdaki herkes facete de görüşüyor
geçen gün Bi resim koydumdu sevinçin dibi düşmüş yazııık
biz hep resimlerimize bakışıyoruz facete
Duzeliyohayla düzelmedi çocuğun uykusu ama
Anaaa bukadarişinin arasına bunuda sigdirdin ya walla buadam sana kul köle
olsada azdır yaniiiiiiiiiii
Amin cnm cok gecmis olsunSaat 3:45 itibariyle ayakta bulunmakdayiz...
Oğlan sancı mi var ne karnı mi ağrıyor neyse ağlayarak uyandı.. yavrum yaaa annelik çok zor yaaa. Allahım güç versin hepimize, miniklerimizede sağlık huzur rahatlik versin inşallah....
kızlar herife ellerimle pasta yaptım.
akşam yemekten sonra sürpriz yptık Egeyle.
kestik yedik ohhh.
Bi saat sonra falan börülce çocuklar kaynoş toplaştılar.
pastadan ikram ettim.
kaynoş dediki :kestiniz mi pastayı?.
bize haber vermeden mi kestiniz?
insan Bi arar
bende dedim ki
biz özel olarak kutladık
Egeyide uyuttuk romantik Bi şekilde yaptık .
baktı kaldı ööle.
ayy sanki sizi çağırmakzorundayız herşeyimize Allahım Yarabbim
beydoşcum evet aşkım burdaki herkes facete de görüşüyor
geçen gün Bi resim koydumdu sevinçin dibi düşmüş yazııık
biz hep resimlerimize bakışıyoruz facete
Mutfagi toparladim pogaca elmali kurabiyede tamam cok yoruldum ama dus alip yatacagim herkese iyi geceler insallah yarin dr hersey yolunda der benimde stresim biter
Eline sağlık
walla bende elmalı kurabiye yapim yarın istahim kabardi
uykum vaar uykum vaaaaaar
gözümde Bi yığın uykuuu vaaarrr
göynümde bir güzel aslan yatarrrrrrrrrrrrrrr
aslan şaha kalkarr beni ataaarrrrrrrrrrrrr
aklıma bir güzel ankara vaarr
ankaraa ankaraa
nisbet yaparım şişkolaraaa
ankaraaa
Saat 3:45 itibariyle ayakta bulunmakdayiz...
Oğlan sancı mi var ne karnı mi ağrıyor neyse ağlayarak uyandı.. yavrum yaaa annelik çok zor yaaa. Allahım güç versin hepimize, miniklerimizede sağlık huzur rahatlik versin inşallah....
Derosssss popüler üye olmuşuz kizzz ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?