Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem

Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum

Benim bu konunun ustune dusme sebebim su canim o pozitif cikarsa drlar yuksek doz igne konusunda hemfikir yok negatif cikarsa diger tahlillerin temiz igneye gerek yokdiyorlar bense inşallah bidaha gebe kalirsam dozu yukseltsin istiyorum

SŞifa olsun cnm insallah tez zamanda herşey yoluna girer

Bende gelimmi guler egleniriz cay icerik sohbet ederik
gel canım gelll
Misir patlatiyom çayda yaptim ozcanin dizisini izliyom
güzelmiydi özcanın dizisi,pek sewerim ou ama ben film izledim
kan sulandırıcının etkisi vardır hala vücudunda korkma
amin canım amin,zor ama katlanacaksın iştekan sulandırıcıyı fazla alınca oluyor benim burnumdan bile kan gelmişti
maaşallah hamaratlığın üzerinde

iyi yapmışsıntekrar doğum günü kutlu olsun kocanın,daha öncede yazdımdı ama görmedin zaar
buraya girmen de kazayla olmuştur heralde
nasıl becermiş olabilirsin ki
o kadarda deel tosbikistesem hepsini yaparım ama istemiyorum zorlamı benimde farkım o,banan göre masum paylaşım ve arkadaşlıklar dışında çok gereksiz ,hem vaktini hem zihnini boş yere harcıyosunburayıda pıhtılaşma sorununu ararken düştüm,oda kocişin mail adresiyle üye olmuştum öylede kaldıkullanıcı adım da onun
beydoşcum evet aşkım burdaki herkes facete de görüşüyor
geçen gün Bi resim koydumdu sevinçin dibi düşmüş yazııık
biz hep resimlerimize bakışıyoruz facete
bakışın, görüşün gozüm yokseni herkes gördü ama beni kimse görmedi
Herifin gönlünü yaptim uyiyacam ben iyi geceler

benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....
bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsran
ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıh
yağmurlu bir günden herkese günaydın
günaydın canım bizim burası güneşli
kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..

Cnm bende garnier kullanıyorum çok guzel
Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum

Ellerine Saglik bayilirim elmaliya

benim cildimde çok hassas hatta alerjik bünyeye sahip olduğum için öyle her ürünü kulanamıyorum ama garnierin ürünleri bitkisel olduğu için tercih ediyorum şu ana kadar memnunum

nasıl yapacam tam tarif verirsen denerim valla elmalar ziyan olmasın
Cnm elmalari soy rendele 4-5 elmaya iki yemek kasigi seker koyuyom ben ona gore ayarla elma seker ve dövülmüş cevizi Kavur cnm elma suyunu cekene kadar altini kapatinca biraz tarcin at soğuyunca buzdolabi posetine koy at buzluga gerek olunca cozdur kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…