Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorumçok iyi yapmışsın canım çağırmamakdegmisken elmaliyida kendime yaptim cayin yanina yemeyi cok seviyorumrdikçe astar istiyolar kaygana takımları
benim face m yok ama ben facede falan görüşmüyom kimseyle hıhh
ellerine sağlık canım misafirnmi var kendiniz içinmi özendin bu kadar
bendemi yapsam dolapta bir sürü elma var
amin canım çok geçmiş olsun
maşallah ikinizede
Benim bu konunun ustune dusme sebebim su canim o pozitif cikarsa drlar yuksek doz igne konusunda hemfikir yok negatif cikarsa diger tahlillerin temiz igneye gerek yokdiyorlar bense inşallah bidaha gebe kalirsam dozu yukseltsin istiyorumBu arada benim de antithrombin yüksekdi tahlillerin birinde, diğer tahlilde normal çıkmıştı... ama bende buna çok kafa yormustum ayinsallah birdaha gebe kalirsam dozu yuseltsinistiyo senin antikardiyolipin olayın gibi.. sonra düşündüm bunun tedaviside igne mi değilmi... madem iğne ister negatif ister pozitif olsun ben zaten iğneyi mthfr hetero için kullanıcaksam daha fazla kafa patlatmaya gerek yok dedim.. ve antithrombin sayfasını kapattım
Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum
gel canım gelllSŞifa olsun cnm insallah tez zamanda herşey yoluna girer
Bende gelimmi guler egleniriz cay icerik sohbet ederik
güzelmiydi özcanın dizisi,pek sewerim ou ama ben film izledimMisir patlatiyom çayda yaptim ozcanin dizisini izliyom
kan sulandırıcının etkisi vardır hala vücudunda korkmaUtuler bitti camasir yikanirken maya cikardim buzluktan pogaca yapicam bogazima birii yapismis sıkıyor sanki bugun hastanedede korktum ondan oldu galiba kadin kan aldi iyi bastirmamisim galiba kolumdan bir kan akiyo sanirsin kesmisler su gibi fiskirdi yerlere hic bole bisey yasamamistim cok korktum epey sonra durdu
amin canım amin,zor ama katlanacaksın işteBenimde dış etlerim hep kanıyor kan sulandiriciDan dolayı ...
iğnemi bacakdan yapmaya başladım karın derim çok sertlesti iğne batmuyor artık bende çok zorlamaya korkuyorum.. bacakta çok acıtıyor sabah akşam iki defa günde olunca zor oluyor . Allahım kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.. inşallah..amin.
maaşallah hamaratlığın üzerindePogaca hamurunu mayaladim sardim kurabiyenin hamurunuda yaptim buzfolabina attim dinleniyor icini hazirlayip kurabiyeyi yapicam o pisip cikinca hamurum iyice kabarmis olur pogacalari firina vericem saat de 10 olmus stresten yerimde duramiyorum bugun oyyy oyyy
Derosssss popüler üye olmuşuz kizzz ikimizde
iyi yapmışsınkızlar herife ellerimle pasta yaptım.
akşam yemekten sonra sürpriz yptık Egeyle.
kestik yedik ohhh.
Bi saat sonra falan börülce çocuklar kaynoş toplaştılar.
pastadan ikram ettim.
kaynoş dediki :kestiniz mi pastayı?.
bize haber vermeden mi kestiniz?
insan Bi arar
bende dedim ki
biz özel olarak kutladık
Egeyide uyuttuk romantik Bi şekilde yaptık .
baktı kaldı ööle.
ayy sanki sizi çağırmakzorundayız herşeyimize Allahım Yarabbim
o kadarda deel tosbikburayagirmen de kazayla olmuştur heralde
nasıl becermiş olabilirsin ki
bakışın, görüşün gozüm yokbeydoşcum evet aşkım burdaki herkes facete de görüşüyor
geçen gün Bi resim koydumdu sevinçin dibi düşmüş yazııık
biz hep resimlerimize bakışıyoruz facete
Herifin gönlünü yaptimuyiyacam ben iyi geceler
benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....Evet dr dedi biz uc dusukte bile bukadar tahlil arastirmiyoruz sen ne varsa baktirmissin dedibenim antikardiyolipin diye bir tahlilim ikikere bakilmisti biri pozitif biri negatif cikmisti onu tekrarladi yarinda hem uroloji bobrektasimi soracagim hemde rahim filmi icin konusacagiz drla
bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsranAnti kardiyolipin de de iğne gerekmiyormu ki iğne gerekiyorsa boşuna uğraşma aynı tedavi sonucda hetero ile...
Rahim filmi için bişey diyemiyorum. .
bence ne kadar çok şey düşün doktora git ne kadar çok şey öğren daha çok stres demek ...
Seni çok iyi anlıyorum iğne kullanıp bende düşük yapmıştım çok iyi anlıyorum ama bende Doz artırıldı bu yolu denedinmi??? Iki Doz Benim gibi kullansan acaba nasıl olur....
ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıhçok iyi yapmışsın canım çağırmamakla yüz verdikçe astar istiyolar kaygana takımları
benim face m yok ama ben facede falan görüşmüyom kimseyle hıhh
ellerine sağlık canım misafirnmi var kendiniz içinmi özendin bu kadar
bendemi yapsam dolapta bir sürü elma var
amin canım çok geçmiş olsun
maşallah ikinizede
günaydın canım bizim burası güneşliyağmurlu bir günden herkese günaydın
ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
Cnm bende garnier kullanıyorumkızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum
Pozitif olsa coktan gelirdi bencebeydaçoktan geost: 37319649 .!.:PUCCA nerelerdesinnnnnnnnnnnnn
Burdayik ya surekliderisürekliost: 37319375 .!.:Annaaaaaaaaane yaptimki bunlar beni popüler üye yaptilar
benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....
bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsran
ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıh
günaydın canım bizim burası güneşli
ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..
Beydos ozcanin dizisi güzeldi begendim
Sara cnm almali harç Kavur buzluga at gerekince kullan bozulmuyor hicelmalar bozulacagina
Bugünkü menüm
Şehriye çorbasi
Etli pilav
Salata
Tursu
Cnm elmalari soy rendele 4-5 elmaya iki yemek kasigi seker koyuyom ben ona gore ayarla elma seker ve dövülmüş cevizi Kavur cnm elma suyunu cekene kadar altini kapatinca biraz tarcin at soğuyunca buzdolabi posetine koy at buzluga gerek olunca cozdur kullannasıl yapacam tam tarif verirsen denerim valla elmalar ziyan olmasın
Olur cnm yapabilirsin kemikli etim var haslayip siyiririm suyuna pilav etide içine atarim suyunuda mironun corbalarina kullanirimhıııım çok güzelmiş ellerine sağlık canım
benimde ıspanak çorbam var dünden bendemi etli pilav yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?