• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumancıM benim facebook ta resmim yok evet doğrudur ama resim koyabilirim ve sana gönderebilirim özel mesajla eğer istersen...
resim koymamamin nedeni deşifre olmamak için başka bir nedeni yok bide beni görünce güzelliğimden çarpılmayasıniz diye...

nazo aramıza geri dönmesi hayırlı olsun seni tekrar gördüğüme çok ama çok ama çok sevindim zaten yerin çok belli oluyordu sen bu topiğin nadide çiçeklerinden birisin:KK68:

derin_35 .!.:
dumancıM benim facebook ta resmim yok evet doğrudur ama resim koyabilirim ve sana gönderebilirim özel mesajla eğer istersen...
resim koymamamin nedeni deşifre olmamak için başka bir nedeni yok bide beni görünce güzelliğimden çarpılmayasıniz diye...
Bende istiyorum senin fotonu gormek sen beni gordun face den bende gorcem seni bende bendeee

başakçim burada bize içini dökebilirsin neden çekiniyorsun bizden güvenilir insan mı bulacaksın
orası öyle cnm. Zaten sizinle görüşme sansımz olsa harika olurdu.
burda yazılmakta iyi geliyor muhakkak lakin şöyle karşılıklı çay içmek gibi olmuyor. Yuzyuze dertleşmek ayrı güzel

alıntılarda neden sorun oluyor acaba
alıntısı yapılan kişinin adı değişiyor

İnanmıyorum an85, post: 37355810, member: 242743"]25 gün sonra izne ayrılıyorum cnm, o zaman kadar dayanırsam iyi :) isim konusu netleşmedi hiç konuşmuyoruz bile :)
İnanmiyorum size yaaaaa :63:[/QUOTE] yaa var aklımızda ama anlaşamıyoruz orta yolu bulamıyoruz :)

Çocuk doğacak ismi belli deel bizemi söylemek istemiyon :63::63:

hiç konuşmuyolarmış bilee:KK57:
dumooş:110:
başlarda konuştuk cnm şimdi bıraktık...napıyosun başak yaaa uzun zamn oldu seninle şööööyle bi selamlaşmadık bile...

gönder gönder görelim güzelliğini ;)

sevinççççç kızzz niye söylemeyim aaa aşkolsun, keşke net bir isim olsa da söylesem.

ama anlaşamıyoruz orta yolu bulamıyoruz :)

başlarda konuştuk cnm şimdi bıraktık...napıyosun başak yaaa uzun zamn oldu seninle şööööyle bi selamlaşmadık bile...

gönder gönder görelim güzelliğini :KK66:
öyle cnm evet
msjlarına hep cvp yazdım ama geçmişi okumuyordun
Bi msj yazıp gidiyordun.
okumuyorsun diye bende uzun kalmadığın zamanlarda cvp yazmıyorum
senin de bu aralar geçmişe bakasın tutuyo:KK22:

Back
X