Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başakçim burada bize içini dökebilirsin neden çekiniyorsun bizden güvenilir insan mı bulacaksıno zaman boşver kuzum
dinlen keyfine bak.
yakın candan Bi dosta öyle ihtiyacım var ki.
içimi dokmeye sohbet etmeye![]()
Bende istiyorum senin fotonu gormek sen beni gordun face den bende gorcem seni bende bendeeederin_35 .!.:dumancıM benim facebook ta resmim yok evet doğrudur ama resim koyabilirim ve sana gönderebilirim özel mesajla eğer istersen...
resim koymamamin nedeni deşifre olmamak için başka bir nedeni yok bide beni görünce güzelliğimden çarpılmayasıniz diye...
orası öyle cnm. Zaten sizinle görüşme sansımz olsa harika olurdu.başakçim burada bize içini dökebilirsin neden çekiniyorsun bizden güvenilir insan mı bulacaksın
Tamam canim benim ayarlayayim gondereyimBende istiyorum senin fotonu gormek sen beni gordun face den bende gorcem seni bende bendeee
o zaman boşver kuzum
dinlen keyfine bak.
yakın candan Bi dosta öyle ihtiyacım var ki.
içimi dokmeye sohbet etmeye![]()
sevinç naber kız fıstık![]()
İnanmiyorum size yaaaaaİnanmıyorum an85, post: 37355810, member: 242743"]25 gün sonra izne ayrılıyorum cnm, o zaman kadar dayanırsam iyi :) isim konusu netleşmedi hiç konuşmuyoruz bile :)
Çocuk doğacak ismi belli deel bizemi söylemek istemiyon![]()
başlarda konuştuk cnm şimdi bıraktık...napıyosun başak yaaa uzun zamn oldu seninle şööööyle bi selamlaşmadık bile...hiç konuşmuyolarmış bilee
dumooş![]()
gönder gönder görelim güzelliğinidumancıM benim facebook ta resmim yok evet doğrudur ama resim koyabilirim ve sana gönderebilirim özel mesajla eğer istersen...
resim koymamamin nedeni deşifre olmamak için başka bir nedeni yok bide beni görünce güzelliğimden çarpılmayasıniz diye...
öyle cnm evetama anlaşamıyoruz orta yolu bulamıyoruz :)
başlarda konuştuk cnm şimdi bıraktık...napıyosun başak yaaa uzun zamn oldu seninle şööööyle bi selamlaşmadık bile...
gönder gönder görelim güzelliğini![]()
sevinççççç kızzz niye söylemeyim aaa aşkolsun, keşke net bir isim olsa da söylesem.