• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tahlillerim cikmis yarin dr a gostermeye gidecegim ben sonuclara baktim sıkıntı yok hepsi referans araliginda birde su bahsettigim test vardi ya oda cikmis negatif cikmis onada cok sevindim bakalim dr ne diyecek

Tahlillerim cikmis yarin dr a gostermeye gidecegim ben sonuclara baktim sıkıntı yok hepsi referans araliginda birde su bahsettigim test vardi ya oda cikmis negatif cikmis onada cok sevindim bakalim dr ne diyecek

hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonra sağlıkla gelsin bebişler

evet canım istanbul amerikan hastanesine gelecem transfer günü henüz belli değil perşembeye kontrolüm var belki o zaman belli olur

motor kısmımı halının mıo_Oo_Oo_O tövbe estağfur

keşke bize yakın olsaydı seni görmeye gelirdim ama bize çok uzak
inşallah hayırlısıyla bebişli son tedavin olur

nazo biliyomusun ben 1bardaklık bile demlerim. Sallama çaylardan hoşlanmıyorum.
ayrıca seninle komşu oluruz belki bigun.
eşimi burdan gitmek için ikna çabalarımı sürdürüyorum
niyeti var yalnız o kararı vermek kolay değil.
hep aynı teraneler.
çocuğu olmayan gelinler
illada torun diye tutturan kaynanalar
ortada kalmış herufler
böğ bıkmadınızmı aynı senaryolardan

hadi bakalım ne zaman verecek o kararı:KK64:

dah şimdi bizede zeytin geldi,ama hiç halim kalmadı bugün yarın kırılır artık...5 liradan aldık biz seviinç,ama daha yeni toplamışlar kaynımın arkadaşından aldık tarsus tan sarıolak:D

niyeki:110:

gitme be boşver yüz verdikçe astar isterler hep:63:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyi yapmışsın,bu mevzunun sonu hayra alamet değildi zaten:KK48:
ellerine sağlık nazocum gerçekten güzel oluyormuş bende daha sık yapıcam:kk77:
sende benim gibi evlendiğinden beri aynı eşyalarımı kullanıyosun:KK51:ne yapalım bizde değişiriz birgün zaar :KK19:

afiyet olsun
evlendiğimde fazla eşyam yoktu zaten önce ihtiyaçlar alındı ama halen aynı eşyalar diyebilirim

böön erken geldi eve dolayısıyla sporada erken gitti ve geldi,şimdide film izliyo bende şahane demlenmii çayımı yudumlarken size cevap yazıyorum:KK50:

ewet nazo walla bende öyle düşünüyorum çok benzeyen yanlarımız var bende seninle tanışıp sohbet etmeyi isterdim:KK19:
dert dinleyen güzin ablaydı,gönül abla aşk dertleriyle ilgileniyordu galiba:KK64:

bizde seni görecikmiiiii:cool:

demledim kız gel mis gibi olmuş:KK50:

ben izlemedim onu bilmiyorum ama merak ettim sen izlemediysen senaryoyu nerden biliyon:cool:
ayrıca bende hiç üşenmem bir bardak içecek bile olsam çay demlerim,demleme gibisi yok:63:

sağol canımmmm:KK19:
BAFFFSSSSS MSJIMI OKUUU
KARARIMI VERDİM SENİN SUPURGEDEN ALICAM KISMETSE.
Bİ SUREDİR ARAŞTIRMA YAPIYORUM
TOZ TORBALI-TOZ TORBASIZ-SULU
MAKİNELERİN KARŞILAŞTIRMASINI YAPTIM.
TERCİH EDİLMESİ GEREKEN 3. SIRADA SULU SUPURGE VAR. ÇUNKU HASSAS OLDUKLARI VE MOTORUNA EN UFAK SU KAÇTIĞINDA BOZULABİLECEĞİNDEN AYRICA EMİŞ GÜCÜ ZAMANLA DÜŞEBİLİYORMUŞ.

TERCİH EDİLMESİ GEREKEN TOZ TORBASIZ SUPURGE 2.SIRADA.
YANİ BENM KULLANDIĞIM.
TOZ HAZNESİNİ DOKERKEN HER YANA TOZLAR UÇUŞUYOR. FLİTRELERİNİ TEMİZLEMEK ŞART. EE BUNLARI YAPARKENDE HEP TOZA BULANIYORUM. AYRICA TOZ TORBASIZLARIN FLİTRELERİ YIKANABİLİR OZELLİKLERİ VAR. ZATEN MECBUR YIKANIYOR ÇUNKU TEMZLRNMİYOR.
BU FİLTRELER, OZELLİKLE HEPA FİLTRESİ SUYA GİRDİĞİNDE Bİ SURE SONRA EMİŞ GÜCÜNÜ KAYBEDİYORMUŞ. AYNEN BENMKİDE OYLE OLDU.
TAVSİYE EDİLEN 1.SIRADAKİ TOZ TORBALI SUPURGELER.KKULLAN AT TOZ TORBASINI RAHATÇA.HEMDE 1TORBA 6AYA KADAR KULLANILIYOR.
AYRICA TOZ TORBALILAR EMİŞ GUÇLERİNİ UZUN YILLAR KAYBETMEZMİŞ.
ORNEK OLARAK;ANNEMLERİ 15SENELİK SUPURGESİ ESKİ USUL TOZ TORBALI , SUPURGENİN AYAĞI BACAĞI KULPU HORTUMU KIRILDI HASAR GORDU DUŞTU KALKTI DUVARDAN DUVARLARA ÇARPTI BUNA RAĞMEN HALA DELİFİŞEK GİBİ ÇEKMEKTE. EMİŞ GÜCÜ HALA AYNI.

BUNLARIN BİLGİSİNİ VEREN SİTE
ROWENTA YI ONERİYOR.
TOZ TORBALI OLANI, VE SESSİZLİĞİNDENDE BAHSEDİYOR.
BENİ ÇOK CEZBETTİ.
NEYSEKİ Bİ KARARA VARDIM
ÇUNKU ONUMDE ORNEKLERİ VAR.

TKB OLARAK BU BİLGİLERİ HEPİNİZLE PAYLAŞTIM
DAİMİ MUDAVİMLERE SAYGILAR

hayırlı uğurlu olsun artık süpürge krizide bitti şükür:KK48:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
çok güzeller paylaşımın için teşekkürler

bugün temizlik yaptım yorulmuşum

bu arada sevinç ve başak halılarınız hayırlı olsun dün yazmayı unutmuşum

Alis de sevmiyor zorlanıyor bende sütlü cereal yapıyom Bebe bisküvisi koyuyom Muzlu kayisili yulaf katiyom
yaslaniyormuyuz acep?
yok kızz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:mad:
Bugün bende bi halsizlik var hiç bişey yapasim gelmiyiii

Akşam da kaynosa gidiyos...
böön kaynoşa gitme günümü hem sevinç hem sen gidiyon:63:
Bizde maaleseffff :110: iki cocugumla bana yemege damliyolar biz çayagidecez :63:
iyi gidinde kurtulun bari:110:
Cumartesi de ultrason randevum var
Onun korkusumu neyse bi huzursuzluk var sanki bende bugün...
güzel haberlerle döneceksin inşaallah canım:KK19:
yemeğe eve gittik makarna haşladım üzerinede sarımsaklı yoğurt ve pul biberli yağ gezdirdim çok güzel oldu :D:D:D:D:D:D

doktorumda sadece minoset yada parol içebilirsin dedi ama onlar boyun fıtığına hiç etki etmiyoki o yüzden boşu boşuna içmiyorum
bende bugün öğlen aynısını yedim sar çok sık yaparım kendime yalancı mantı gibi çok güzel oluyor:kk77:
Ayyy buhar olup ucacam 13 gömlek 4 pantolon utuledim miraç rahat vermedi jet hiziyla utu yaptim bacaklarim kiriliyor Esim msj atmis abisi yemeğe gelin demiş poffff bir gideydim de kurtulaydim:63:
ütü var ya TİKSİNÇ bişi:63:
Ayyyyyy bu kadar kosturuyorum :KK55: bazen yemek yemeye firsatim olmuyor iki çocuk koş koş oluyorum daha adet olamadigim için balon gibi sisim yaaa sinir oluyorum:KK51::KK51:
ALLAH yardımcın olsun bacım walla:KK19:
[/QUOTE]
gözünaydın bafscım çok sewindim sıra rahim filminde:KK19:

Sinir oldum ya kaburga atmistim firina cok kotu olmus cok banyodayken kavruluvermis kupkuru olmus :KK67:

canım doğru karar tebrik ediyorum al güle güle kullan ben 10 senelik evliliğimde 4 süpürge değiştirmiş biri olarak doğru kararı verdiğimi ve seninde doğru kararı verdiğini düşünüyorum pişman olmazsın havalı kullanışlı süper çekiş daha ne olsun görüntüde estetik :D:D:D kaç para olmuş ben alalı çok oldu ozamanlar pahalıydı biraz şimdi düşmüştür fiyatı?
valla kuşum bugün baktık eşimle 399tl idi. toz torbalıdan sonra torbasız olanı üretildiği için onun fiyatı duşmuş .toz torbaszlar 799tl.
kız sende baya süpürge eskitmişin.
şans işte napcan.
sen alalı ne kadar oldu

.....................

Eklentiler

• IMG_20141022_184922.webp
    IMG_20141022_184922.webp
    249,9 KB · Görüntüleme: 142
Back
X